Meny
4good Business Network

Kunskap, nätverkande & sammanhang!

BLI MEDLEM HÄR!

Skapa det jobbliv du drömmer om! 

Vi ser det hända hela tiden. Hur business och jobbmöjligheter skapas, drömmar förverkligas och samarbeten växer fram. I vårt sammanhang blir våra medlemmar ditt bästa bollplank och hjälper dig att driva din utveckling framåt.

Hos oss får du inspiration, energi, mod och ett mindset som tar dig framåt på ett helt nytt sätt. Vi ser dessutom till att du utbildas på aktuella ämnen av några av Sveriges bästa experter och nytänkare.

Investera i din framtid. Bli medlem redan idag!

Du blir medlem genom att svara på tre korta frågor om dig själv.
Medlemskapet kostar bara 495 kr ex moms per månad.

P.S Motivera din arbetsgivare - här finns stöd och argument!

Allt det här ingår i ditt medlemskap!

⭐️ Du får äkta kontakter och relationer med likasinnade (dina bästa ambassadörer) som vill dig väl och som supportar dig i din utveckling framåt. Ditt DREAMTEAM.

⭐️ Du får tillgång till en digital community där du möter alla medlemmar.

⭐️ Du får vår metod och det mindset som präglar vår kultur och vårt nätverk” 4good Way of Networking”, och som garanterat skapar fler möjligheter för dig själv och din omgivning.

⭐️ Du får ett helt program med olika digitala möteskoncept som stödjer ditt lärande och din utveckling som medlem.

⭐️ Du får varje månad ett nära möte, vår variant av Ted Talks med någon av våra utvalda experter och nytänkare inom högaktuella teman eller ämnen. Ämnen som t ex Självledarskap, Kommunikation, Hållbarhet, Sälj, digitalisering, Personligt varumärke, Kultur, Framtidens Ledarskap och Intraprenörskap.

⭐️ Som medlem i 4good Busines Network erbjuds du att följa med på alla våra resor eller events till ett rabatterat pris.

 

 

 

 Grundarna till 4good Business Network, Carina Sunding och Marie Thorslund, ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Vår nätverksfilosfi bygger på fokusera mer på vad du kan bidra med än vad du själv kan få, att visa mer av dig själv, att vara en matchmaker och att bygga goda relationer på lång sikt. Hur du gör det lär du dig i en inspirerande & interaktiv workshop! 

The 4good way of Ted Talks! Håll dig uppdaterad och möt nytänkare som inspirerar och delar med sig av kunskap inom sitt område! Varje månad får du en digital morgonföreläsning från en specialinbjuden VIP-gäst på ett aktuellt tema! Helt klart bästa starten på morgonen!
Här kan du se vilka nytänkare som gästar oss.

I den här workshopen får vi reda på hur vi använder oss av världens största professionella affärsnätverk! Tina Lindahl är expert på LinkedIn och hjälper oss att stärka vårt varumärke och maxa vår närvaro på plattformen! Vi får koll på hur den optimala profilen bör se ut, vilka framgångsfaktorerna är för att sticka ut, hur vi skapar bra innehåll, hur vi hanterar kontakter och får koll på hur vi ska bete oss på denna enorma plattform.

Kollegor för en förmiddag! Checka av to-do listan & nätverka under ledning av oss på 4good. Vårt digitala 4good POP UP OFFICE kommer hem till dig som ett co-working space á la minute och blir ett tillfälle att få mycket gjort samtidigt som vi inspireras av varandra och skapar en grym jobbdag tillsammans!

Höj blicken och spana tillsammans över en lunch! På våra digitala Spaningsluncher möter du andra medlemmar, fyller på med ny kunskap och spanar tillsammans på aktuella trender och fenomen. Ett av våra succékoncpet som garanterat kommer ge dig ny input, energi och nya kontakter!

Häng med på en Walk & Talk! Det finns inget bättre än att ha ett möte på gående fot! Våra Walks & Talks anordnas både av oss och er medlemmar på eget initiativ - härligt att mötas fysiskt in real life men funkar också digitalt!

 

Networking & Inspiration. Varje säsong avslutas med ett festligt digitalt powermingel där ni som medlemmar står för det inspirerande innehållet och vi på 4good sammanfattar nätverkssäsongen! På vårt senaste powermingel fick vi t ex hållbara stiltips från två av våra medlemmar och gick på digitalt vernissage!


Vi matchar ihop dig med en annan medlem för en digital eller fysisk dejt! Lär känna varandra, upptäck hur ni kan hjälpa varandra och skapa samarbeten och business. En lunchroulette kan vara en frukost, fika, kaffe på stan, lunch, walk & talk, facetime-möte - du bestämmer! 

Har du eller någon du vet varit en extra bra matchmaker, hittat sin Wing Woman, byggt ett Dream Team, fått drömjobbet, bidragit till någon annans framgång eller utvecklats på något annat sätt i karriären som du tycker borde uppmärksammas? Varje år utser vi Årets Networking Queen under festliga former! 

Grundarna av 4good Business Network - Carina & Marie bjuder in till virtual coffee där vi möts för en inspierande och avslappnade digital kaffe med varandra som bollplank. 

 

Som medlem i 4good Busines Network erbjuds du att följa med på våra resor till ett bättre pris. Nästa resa går till Palma, Mallorca tillsammans med coachen och mentala tränaren Cecilia Duberg i början av oktober där du som medlem har 700 kr rabatt. Läs mer här!

Såhär tycker våra medlemmar!

"4good Business Network har haft en väldigt stor betydelse för mig som egenföretagare. När jag gick med var jag precis i startgroparna för att starta eget. Och genom nätverket har jag kunnat knyta värdefulla kontakter som lett till flera uppdrag som haft stor betydelse för mitt företag. Dessutom är medlemmarna källa till stor kunskap och erfarenhet, då jag flera gånger kunnat vända mig till nätverket för att få stöd och råd, då kulturen går ut på att hjälpa, peppa och stötta varandra framåt. Jag rekommenderar verkligen andra att gå med - ett bjussigare nätverk får man leta efter."
Helen Iwefors Häggblom - Konsult och Grundare, Purpose PR & Kommunikation

"Jag har 1. Startat mitt eget bolag 2. Landat mitt första uppdrag 3. Blivit mycket, mycket bättre på att nätverka 4. Hittat mitt professionella "Why" - mycket tack vare den energi och den kraft och inspiration jag har fått från medlemmarna i 4good Business Network."
Rakel Segefalk - Interim HR och Change Agent, Segefalk Consulting AB

"Jag känner mig superboostad med inspiration som lett till ett driv och nytänk som jag kan använda i mitt jobb som skattekonsult. Jag är betydligt mer på när det gäller att hitta nya lösningar inom marknad och sälj."
Magdalena Bartels - Tax Director, PwC

"Den största behållningen är alla nya kontakter. Jag känner mig smått som en "ny" person efter att ha utmanat mig i nätverket på många sätt. Det har fått mig att våga mer!"
Anneli Olsson - Författare som driver Tawera Förlag samt företaget Rigel Virtuell Assistent

"Jag har hittat nya nycklar till framtiden och tron på mig själv och mina "skills" har ökat."
Malin Hamlin - Knowledge Manager, Swedbank

 "Nätverkande och Businesstalk. Kan det vara bra?
 Mina tankar och tidigare erfarenheter drar igång upplevelser om prestation, jämförelse med andra och en kamp om att ta plats. Mina första upplevelser i detta nätverk är precis tvärtom. Inspiration, gemenskap och givande. Proffsiga kvinnor på Businesstalks.  I vårt nätverkande uppmanas vi att peppa varandra och vara bjussiga med oss själva. Att vara äkta och ge. Och min upplevelse från den korta tid jag varit med är att alla verkligen gör det. Precis så här vill jag inspirera andra att agera. Jag förstår nu, mer än någonsin tidigare, också att det jag ger får jag tillbaka. Så ge, ge ge och dela allt det fina du har inom dig. jag lovar att du får dubbelt tillbaka"!

Cattis Bragman -  Diplomerad Coach och egen företgare 

Medlemsvillkor

Din anmälan är bindande. Ditt abonnemang är löpande med 12 månaders bindningstid. Därefter tre månaders uppsägningstid. Du kan välja att betala månadsvis (495 kr/månad exkl moms) eller årsvis (5500 kr exkl moms). Vid uppsägning av medlemskap, fyll i formulär här.