Meny
4good Business Network

Därför ska dina anställda vara med!

Ansök om medlemskap

Varför investera i 4good Business Network?

4good Business Network är Sveriges mest nytänkande kvinnliga affärsnätverk där våra medlemmar löpande får fylla på med ny kunskap, bygga starka nätverk och skapa nya sammanhang, möjligheter och affärer tillsammans.

Medlemskapet är utformat för att du som arbetsgivare på ett enkelt sätt ska kunna ge din anställda både motivation och kunskap för några hundralappar i månaden. En investering som ska gagna både dig som arbetsgivare och din anställd.

Det ständiga lärandet - eller micolärandet - blir allt viktigare i en snabb och föränderlig värld. En värld där det hela tiden ställs nya krav på vår förmåga att anpassa oss, att lära och tänka nytt och hänga med i utvecklingen! I 4good Business Network rustar vi våra medlemmar för framtidens jobbliv med nätverk och kunskap i fokus!  

 

 

1. VI UTVECKLAR DINA NETWORKING SKILLS  - ett mindset som du kan sprida vidare till dina medarbetare och på så sätt bidra till att skapa fler möjligheter för företaget och er affär både genom dig själv och genom dina kollegor. 

2. DU BLIR MER EFFEKTIV I DITT JOBB! När du har ett starkt nätverk får du ditt jobb gjort snabbare. Du vet vem du kan ta hjälpt av, vem du kan fråga - oavsett om det är internt eller externt. Helt enkelt effektivare processer där medarbetare hjälper varandra i större utsträckning 

3. MICROLÄRANDET - FYLL PÅ MED KUNSKAP LÖPANDE! Microlärandet blir allt viktigare för att kunna prestera och hänga med den snabba utvecklingen! Vi ser till att du håller dig uppdaterad med de senaste trenderna och varje månad får du ny aktuell kunskap från olika specialinbjudna externa experter - spaningar och ny kunskap inom olika områden som ger dig nya insikter och perspektiv som du kan använda i ditt jobb och företagets utveckling. 

4. ETT MÖJLIGHETS MINDSET! Sem medlem i 4good Business Network fyller du på med energi, ny kunskap, inspiration och nätverkande. Du kommer se att mer är möjligt än du trodde innan och vi vet att det kommer att öka din motivation, ditt välmående och ditt engagemang på din arbetsplats. Och du kommer att sprida både energi och nya tankesätt  till dina kollegor.

5. ETT STARKARE SJÄLVLEDARSKAP!  Som medlem i 4good Business Network blir du mer medveten om vad som är viktigt för dig, vilka dina styrkor och vad du behöver för att kunna leda, både dig själv och andra!

6. ETT STORT NÄTVERK! i 4good Business Network hittar du medlemmar från alla olika branscher med den gemensamma nämnaren att de är nyfikna påverkare som vill utvecklas i jobblivet. Som medlem blir du en mer medveten nätverkare med ett utökat kontaktnät som ger dig både affärer och nya samarbeten.