Meny

Stora Peppboken

Vill du ha mer energi, hitta din power, bli modigare eller komma vidare i livet? Det här är boken som "brings out the FAB in you". Fylld av pepp, tips, övningar och stories från tjejer som drömt och gjort!

I Stora Peppboken inspireras du av dem som tagit försiktiga kliv utanför komfortzonen och andra som kastat sig ut för farliga stup. 

Det här är en bok till DIG. Den bästa present du kan ge dig själv eller någon du tycker om. En guide till mer pepp och power i åtta steg som får dig att bli bjussigare mot dig själv, så att du vågar dig ut i det okända och flyga lite högre!

Boken är skriven av Carina Sunding och Marie Thorslund i samarbete med Linda Newnham som är journalist och redaktör. 

 

Det är lättare sagt än gjort att få tag i sin sanning mitt i sorlet. 
Att inte hänga med i strömmen, utan lyssna till sin inre längtan. Men det är värt ett försök, för när du vaskat fram det, så hittar du också din egen kraft. I Stora peppboken inspireras du av tjejer som tagit försiktiga kliv utanför komfortzonen, och andra som har kastat sig ut för farliga stup. Kvinnor som har gått från botten till toppen. Och de som hoppat av toppen för att realisera drömmar, hitta passionen och tillfredsställelsen i livet. Du möter glädjeministrar, karriärväxlare och downshiftare. Tjejer som hittat kuraget att kliva ur dåliga relationer och de som tagit sig modet att sakta ner.

I den här boken får du tillgång till känslan att wow, det är möjligt! Och i stunder av tvivel får du pepp och tips på hur du kan komma vidare. Vi har samlat dem i åtta steg. Vår metod som får dig att bli bjussigare mot dig själv, så att du vågar dig ut i det okända och flyga lite högre!

Stora peppboken guidar dig i åtta steg varvat med tips, stories och övningar!

  • Hur du hittar DIN väg
  • Hur du skapar ditt dream team
  • Hur du hittar din power
  • Hur dina relationer blir din starkaste tillgång
  • Hur du blir modigare
  • Hur du hittar gnistan
  • Hur du skapar mer fokus och tid
  • Hur du visar mer av dig själv

 

TIPS! Vi hörde ryktet om några tjejer som gick ihop och körde bokcirkel med Stora peppboken. En vecka per kapitel där man går till roten med temat! Perfekt ju, gör det ni med! :)

SAGT OM STORA PEPPBOKEN

Boken är nu sträckläst. Det gick inte sluta. Vad den innehöll får ni ta reda på själva, men den fick mig att känna att glädje och nyfikenhet på livet. Den fick mig skratta, gråta och känna pirrande MOD. 

Har jag verkligen så kul och spännande som jag kan ha det? Är jag mitt BÄSTA JAG? Jag kan nog få in lite mer Solsken i mitt liv... 

Det kanske ändå är OK att vara sig själv? 

Boken med dom underbara modiga, kvinnorna fyller mig med en massa glädje och hopp inför hösten. LÄS! Dvs om du VILL ha lite mera solsken. 

Perfekt ge bort present till bästa väninnan, kunden, säljaren som behöver lite mer PEPP eller varför inte mannen, som vill lära sig hur man kan använda sig av lite mera kvinnnlighet i sitt liv. 

// Susanne