Meny
4good Business Talks

Fyll på med kunskap & nytänk varje månad!

Fyll på med kunskap och nytänk i våra 4good Business Talks! Som medlem i 4good Business Network får du varje månad bästa starten på morgonen i en digital energirik morgonföreläsning med en noga utvald specialinbjuden VIP-gäst. Håll dig uppdaterad, möt nytänkare som inspirerar och delar med sig av kunskap inom sitt område! Vill du så hänger du kvar och nätverkar efteråt med andra medlemmar. 4good Business Talks genomförs på Zoom och som medlem har du tillgång till alla 4good Business Talks att titta på i efterhand när det passar dig. 

4good Business Talks - 26 augusti kl 08:30-09:15
ANN HELLENIUS - FRAMTIDENS LEDARSKAP!

Vilka egenskaper och förmågor behöver för att bli framgångsrik som ledare - både av dig själv och andra, nu och i framtiden? Möt mångfalt prisbelönta ledaren Ann Hellenius som är rådgivare i regeringens digitaliseringråd och tidigare CIO på Scandic Hotels. Hon är aktuell med boken ”Alltid relevant” - om hur du leder dig själv och andra i en snabbrörlig värld. Om att vara autentisk med en stark värdegrund, om microlärande och hur du förblir en hållbar ledare.

4good Business Talks - 10 september kl 08:30-09:15
BEATA WICKBOM - DIGITAL FRAMTIDSSPANING

Hur kan vi förstå vad digitalisering, innovation och digital kommunikation kommer innebära i allt vi gör framöver? Begrepp som AI, machine learning och algoritmer möter oss allt oftare. Beata Wickbom förklarar på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt vad vi står inför och tar oss på en digital framtidsspaning och beskriver hur vi kommer att leva, arbeta, lära och umgås i framtiden. Beata Wickbom blev utsedd till Årets Talare - moderator 2019 och är föreläsare och expert inom digitalisering, innovation och digital kommunikation.  

4good Business Talks - 16 oktober 2020 kl 08:30-09:15
ANNE ÅRNEBY - INTRAPRENÖREN - FRAMTIDENS HJÄLTE?

Hon jobbat som intraprenör i 25 år har genom åren haft flera ledande roller inom kommunikation och affärsutveckling och är i dag VD och koncernchef för Nordic Morning Group. I dag är entreprenörer vår tids rockstjärnor. Men det finns också en annan skara som gör minst lika spännande resor. De verkar inifrån, förändrar, innoverar och skakar nytt liv i bolag och organisationer. Vad är egentligen skillnaden mellan en intraprenör och en entreprenör? Och varför är den ena så högt ansedd och den andra knappt känd? Den digitala transformationen sätter fingret på att förändring är det som de flesta bolag behöver för att inte halka efter, eller helt enkelt försvinna. Hur skapar vi möjligheter till förändring och hur tänker en intraprenör?

4good Business Talks - 19 november 2020 kl 08:30-09:15
LIV SANDBERG - KVINNLIGT LEDARSKAP & VISUAL WRITING

Liv Sandberg är Head of Agency på Facebook Sverige och i 4good Business Talks delar hon med sig av sina tankar kring kvinnligt ledarskap och hur just Visual Vision Writing förändrat henns liv! Visual vision writing är ett sätt att visualisera och tydliggöra DIN vision om hur du vill att ditt liv (båda privat och på jobbet) ska se ut. "För mig har det inneburit att jag lättare kan prioritera, skala av och finna mening och att jag hittat tillbaka till min passion i livet. Det är också en ledstjärna i hur jag vill vara som ledare och hur vi maxar våra resultat på jobbet" säger Liv.

4good Business Talks - 1 december 2020 kl 8:30-9:15
LINDA HAMMARSTRAND - SÅ BYGGER DU EN VINNANDE OCH FRAMGÅNGSRIK KULTUR!

Nu blir det en energifylld morgonföreläsning med konkreta verktyg tillsammans med Linda Hammarstrand! Som Director of Passion på Clarion Hotels var Linda Hammarstrand ansvarig för företagskulturen och för att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Kultur är enlig Linda nyckeln till framgång. Hon liknar organisationer likt en stor stafett där varje medarbetare har huvudrollen och ansvaret på sin sträcka och berättar om hur du kan skapa en högpresterande företagskultur där värdegrunden kopplas till resultatet. 

 

 

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!