Meny
 

4good Meet Up Palma 2020

Förra årets Meet Up blev en succé! Nu släpper vi nästa års 4good Meet Up PALMA den 7-10 maj! NYHET - vi gör en magisk vandring längs havet genom oliv- och apelsinlundarna mellan Soller och Deia! Det blir networking, Happy Morning Yoga, träning och nya möjligheter på vår favoritö Mallorca!

Vi hyr hela mysiga boutiquehotellet Feliz bara för oss 4goodare och tar med oss mentala tränaren Cecilia Duberg och träningsinspiratören Fia Mineur!

500 KR - BOKA TIDIGT RABATT! Boka senast sista september!

Vi ser fram emot en POWER-helg tillsammans hälsar Carina & Marie på 4good!

Det här ingår i 4goodprogrammet:

* Del i dubbel/trebäddsrum på Hotel Feliz 3 nätter
* Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz x 3
* Get-together-party med bubbel
* Happy Morning Yoga med Cecilia Duberg X 3
* Boot Camp - rolig utomhusträning
* Halvdags Workshop med Cecilia Duberg 
* Power Hour - networking och mingel
* Spaningsfrukost

Vandringsdagen, välkomstmiddag och yogamatta kan du köpa till vid anmälan!

Pris: 6450 SEK - BOKA TIDIGT RABATT - 500 kr om du bokar senast den 30 september!
Flyg bokar du själv!
Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party och avslutas efter yoga och frukost på söndag. Med reservation för ändringar i programmet. 

CECILIA DUBERG - BE THE CHANGE!

Under våra tre dagar tillsammans i Palma hjälper Cecila dig bygga både strategi och mod - att influera framtiden. I sitt nya program BE THE CHANGE hjälper hon dig att göra den optimala planen för att bygga ditt mest värdefulla liv. I 8 steg ger hon dig nycklarna till att förstå, påverka och stärka förmågan att utveckla och utvecklas. 

Cecilia är psykolog och mental tränare som de senaste 15 åren har stöttat och tränat elitidrottare, ledare och entreprenörer att leva och jobba i sin fulla potential. Hon är författare till succéböckerna Lejonagendan - om självledarskap och Elefanteffekten - om att bygga starka team! 

MAGISK VANDRING MELLAN SOLLER & DEIA!

Följ med på en vandringsdag som är som balsam för själen! Vi går genom vackra apelsin och - olivlundar, genom odlingslandskap och gårdar längs slingrande stigar. Branta klippor störtar ner i det vackra Medelhavet och havet skymtar mer och mer ju närmare Deia vi kommer. Väl framme i vackra Deia finns möjlighet till ett dopp i havet :-) Det här är en av de mest klassika vandringarna på Mallorca, en sträcka på ca 13 km i meddelsvår terräng. En dag att minnas och att njuta av !Vandringen är ett tillval som du gör vid bokningen till en kostnad av 495 kr - i priset ingår buss ToR, vandring och lunchmatsäck. 

 

 BOOTCAMP med Fia Mineur!
"För varje timme du lägger på träning får du minst det dubbla tillbaka i energi!”

Vi är så glada att träningsinspiratören Fia Mineur hänger med oss på 4good Meet Up Palma! Fia tror på en hållbar livsstil och valde för ett år sedan att sätta ett nytt mål: Skapa ett liv där hon själv sitter i förarsätet. Fia är utbildad inom träning & hälsa och kombinerar numera sin expertis inom hållbar livsstil och marknadsföring i sitt egna bolag House of S.

Fia kommer ge oss bäst tänkbara energi genom tuff bootcamp träning med mycket skratt och glädje. Vi kommer bli ordentligt utmanande då Fia har en förmåga att plocka fram en kämparglöd och lyckorus man inte visste fanns. Fia håller också i joggen upp till yogan för dem som vill springa upp!

HAPPY MORNING YOGA 

Innan solen stiger på himlen för en ny dag går vi upp mot katedralen vid Castell de Bellver för en underbar stund i lugnet med fantastisk utsikt över Palmabukten. Cecilia Duberg håller i skön Happy Morning Yoga på en magisk plats som alla kan vara med på - oavsett yogavana! 

SPANINGSFRUKOST

Spana trender och fenomen tillsammans över en frukost. Hur det går till? Du tar med dig en spaning, något du uppmärksammat runt om kring dig och berättar om det i 1-2 minuteri i små grupper. Det kan vara vad som helst, högt och lågt, något från din bransch eller någon annan, ett samhällsfenomen eller en spännande trend. Och vi lovar - du kommer gå därifrån med nya insikter och idéer!

GET TOGETHER PARTY MED BBQ!

Första kvällen samlas vi, bjuder på bubbel och presenterar hela programmet för Meet Up Palma och alla inspiratöer som är med! Den som vill (vilket brukar vara nästa alla :) minglar kvar på Hotel Feliz härliga terass och njuter av en supergenerös BBQ som består av grönsaker, skaldjur och kött. Två glas vin ingår!  Buffén köper du till vid anmälan och den kostar 450 kronor.

POWER HOUR

Energin flödar på vår Power Hour där du lär känna de andra 4goodtjejerna på resan. Vi vet av erfarenhet att när vi får möjlighet att, under avslappnade former, mötas och dela, så händer något. Och vi vill ge dig chansen att lära känna fler 4goodtjejer för att skapa fler möljigheter! Vi vet att det funkar - vi har sett företag startas, idéer väckas till liv och nya tjejgäng bildas. Come as you are, shine like a star!

HOTEL FELIZ

Vi bor på det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som 2016 rankades som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. Vi har hyrt hela hotellet så det blir skön 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt. 

TIME FOR BREAKFAST

Vattenmelon, jordgubbar, yogurt, croissanter, honung, ostar, äggröra och nybakat bröd..... Hotel Feliz ljuvliga frukost är något i hästväg :) Här råder hemma hos känsla och vackert uppdukat på fina fat. Precis som vi vill ha det.  Efter yogan kommer vi tillbaka ner till hotellet och njuter av frukosten på terassen i solen. Sen äger vi dagen!

Övrigt:

Flyg:
 Du bokar själv. Flygbiljetterna till Mallorca är extra billiga just nu! Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.

Klimatkompensation: Vi på 4good klimatkompenserar för våra flygresor via klimatkompensera.se. Vi vill inspirera dig att göra detsamma! Från Arlanda till Palma kostar det 275 kr per person tur och retur om du flyger direkt, utan mellanlanding.  På klimatkompensera.se kan du kan välja tre olika projekt som pengarna går till. Vi valde att låta kompensationen gå till ett projekt i Etiopien för att plantera träd som binder CO2 (I Etiopien finns bara 3% av den naturliga skogen kvar).  Är du nyfiken på att veta mer om hållbarhet - kolla in Sunshinepodden avsnitt 174 - från klimatångest till hållbarhetsstolt!

Uppgradering: Tillägg för Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com

Enkelrum: Vi har inga enkelrum kvar, men om du vill bo ensam i ett rum kan du boka ett dubbelrum där du då får bo själv med ett tillägg på 800 kr/natt (2 400 kr). Notera då detta i rutan för "Övriga kommentarer" när du gör din bokning. Litet obs på att vi endast har ett fåtal rum för detta ändamål.

Get together BBQ:  Var med på vår härliga välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet. Ett glas cava och två glas vin ingår. Kostar 450 kronor och kan bokas redan vid anmälan.

Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning.

Yogamatta: Förboka en via oss och hämta ut på plats. Kostnad 300 kronor, eller ta med en egen. 

Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till Solskensresan. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp som du har bokat under resan för att undvika att du måste byta rum. Betalning sker i samband med incheckning på hotellet.

Turistskatt: För att bevara natur- och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en turistskatt. Skatten på 3,30 € per person och natt betalas vid utcheckning från hotellet.

Resegaranti: 4good har resegaranti via Kommerskollegium

Lets Go! 
Vi ses på Mallis hälsar Carina, Marie och 4goodgänget!

 • Solskensresan 2019

  Första helgen i oktober! Yoga med Malin Berghagen, träna med Marie, bubbelprovning och Dreamers & Doers workshop!

 • Sunshinepodden

  Nytt avsnitt varje söndag!

 • 4good Business Network

  Nya starter hösten 2019 i Stockholm!

 • Dreamers & Doers

  NYTT DATUM! Workshop 22 september för dig som vill drömma större!

Datum
7
maj
Tid
19.30
Plats
Hotel Feliz
Stad
Palma
Boka
Boka på bokningsknappen
 

4good Meet Up Palma 2020

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!