Meny

BOOST YOUR WORKLIFE

Vill du komma vidare i din karriär, få ett tydligare syfte och som vill ha nytändning i ditt jobbliv? Boost Your Work Life är ett karriärcoaching- och mentorprogram för dig som vill ta nästa steg. Kanske vill du karriärväxla, söka ditt drömjobb, byta bransch eller bana, har blivit uppsagd eller vill starta eget. Eller helt enkelt få ny energi i ditt jobbliv! 

Carina och Marie blir ditt bästa bollplank, dina mentorer och coacher. Vi delar med oss av våra kunskaper, erfarenheter, vårt nätverk med fokus på dig och din fortsatta utveckling. Vi guidar, utmanar och peppar dig och tillsammans utforskar vi dina värderingar, dina styrkor, din energinivå och din potential. Vi definierar mål och skapar en konkret karriärplan för hur du ska nå dit du vill.

Vi hjälper dig att:

  • identifiera och höja din energinivå
  • att kartlägga och klargöra ditt personliga varumärke
  • ökad självinsikt kring din karriär
  • skapa en konkret karriärplan till ett hållbart jobbliv
  • sätta en tydlig målbild
  • att identifiera dina styrkor - dina super powers
  • att öka din motivation

ALLT DET HÄR INGÅR I KARRIÄRCOACHINGPROGRAMMET:

GET READY - Vi vill veta mer om dig, du svarar på förberedande frågor om dig själv och var du befinner dig i livet just nu.

LET`S START - 2,5 h workshop med Carina & Marie, en kreativ energigivande workshop där vi idenfierar dina drivkrafter, dina värderingar, vad som engagerar dig, dina superpowers, målsättningar och ditt nästa steg. 

LEVEL UP 1 - 1,5 h Individuella coaching samtal där du sätter agendan och Carina & Marie hjälper dig framåt. 

LEVEL UP 2 - 1,5 h Individuella coaching samtal där du sätter agendan och vi Carina & Marie hjälper dig framåt. 

KEEP GOING  - Vi följer upp din utveckling. 


Programmet pågår under tre månader och under hela coachprogrammet har du tillgång oss, som bollplank, mentorer och rådgivare via en egen Facebookgrupp som bara du, Marie & Carina har tillgång till. Tillsammans blir vi ett DREAMTEAM. Hela programmet går att genomföra via Skype.

Vi tar emot fem kvinnor som individuellt vill genomföra BOOST YOUR WORKLIFE under hösten, 

PRIS: 25 000 kr exkl. moms (ord.pris 29 500 kr exkl.moms) 

Vill du ha fler coachingtimmar går det självklart att köpa till enligt ök

Om Carina & Marie

Vi är entreprenörer, inspiratörer, föreläsare och coacher som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. Vi driver Sveriges största kvinnliga nätverk och har sedan 4good grundades inspirerat tusentals kvinnor att föverkliga sina drömmar och att vara i sin fulla power!

Under 15 års tid har vi haft förmånen att jobba med  några av Sveriges bästa föreläsare och coacher inom personlig utveckling. Idag är vi båda utbildade coacher som vill hjälpa dig att skapa en hållbar karriär -  ett jobbliv där du får utvecklas, får energi och känner ett tydligt syfte!

Vi älskar kommunkation, konceptutveckling och paketering och har många års erfarenhet från reklam, media, kommunikation och strategisk varumärkesarbete från varumärken som TV3, The Body Shop, Tele 2, TUI och Twilfit.  2017 släppte vi Den Stora Peppboken - en guide till mer Power & Pepp i livet!  Samma år blev vi utnämnda till en av Årets Inspiratörer och vår podcast Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa poddar. Carina är verksam som styrelseledamot i Rederi AB Ekerö och i Tjejzonen. Marie som styreleseledamot i StartUp Stockholm. 

Läs mer om vårt andra coachingprogram Boost Your Brand & Business - för dig som vill öka attraktionsvärdet i ditt företag/varumärke, skapa mer business och nya möjligheter i ditt företagande.