Meny

BOOST YOUR BRAND & BUSINESS

Vill du öka attraktionsvärde i ditt varumärke, skapa mer business och nya möjligheter i ditt företagande? Boost Your Brand & Business är ett coaching och mentorprogram skräddarsytt för den egna företagaren som vill utvecklas.

Carina & Marie coachar dig att identifiera kraften i dig och ditt företagande. Programmet anpassas helt individuellt efter var du befinner dig och vad du vill uppnå med din business.

Det kan till exempel handla om

  • din mission och hur du lever ditt varumärke
  • hur du kan använda ditt nätverk på nya sätt
  • att sätta upp nya motiverande mål
  • hur ditt företag ska utvecklas framöver
  • hur du ska paketera ditt erbjudande
  • hur storytellingen ser ut kring ditt varumärke
  • på vilket sätt du ska kommunicera med dina kunder
  • konceptualisering, paketering och sälj

BOOST YOUR BRAND & BUSINESS - SÅ HÄR GÅR DET TILL:

GET READY - Vi vill veta mer om dig, du svarar på förberedande frågor om ditt företagande, önskad utveckling och målsättningar. 

LET`S START - 2,5 h workshop med Carina & Marie - en kreativ energigivande workshop där vi utifrån nuläge och dina behov ser över ditt varumärke, kommunikation, erbjudande och möjligheter.

LEVEL UP 1 - 1,5 h Individuella coaching samtal där du sätter agendan och Carina & Marie hjälper dig framåt. 

LEVEL UP 2 - 1,5 h Individuella coaching samtal där du sätter agendan och Carina & Marie hjälper dig framåt. 

KEEP GOING  - Vi följer upp din utveckling och vårt samarbete i ett avslutande möte.

Under hela coachprogrammet har du tillgång till Carina och Marie som bollplank, mentorer och rådgivare via en egen Facebookgrupp som bara du, Marie & Carina har tillgång till.

Hela programmet går att genomföra via Skype och vi har plats för 5 coachingklienter under hösten som vill genomföra programmet.

PRIS: Boost Your Brand & Business offereras separat med en minidebitering om 25.000 kr exkl moms

Vill du ha fler coachingtimmar går det självklart att köpa till enligt ök.

Om Carina & Marie

Vi är entreprenörer, inspiratörer, föreläsare och coacher som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. Vi vet hur det är att starta upp, driva och fortsätta utveckla ett eget företag. Vi vet att man både kan behöva energi, kraft och riktning, ett bollplank och en push framåt ibland. Det kan vi hjälpa dig med!

Idag driver vi Sveriges största kvinnliga nätverk och har sedan 4good grundades inspirerat tusentals kvinnor att föverkliga sina drömmar och att vara i sin fulla power!

Under 15 års tid har vi haft förmånen att jobba med  några av Sveriges bästa föreläsare och coacher inom personlig utveckling. Idag är vi båda utbildade coacher som vill hjälpa dig att skapa en hållbar karriär -  ett jobbliv där du får utvecklas, får energi och känner ett tydligt syfte!

Vi älskar kommunkation, konceptutveckling och paketering och har många års erfarenhet från reklam, media, kommunikation och strategisk varumärkesarbete från varumärken som TV3, The Body Shop, Tele 2, TUI och Twilfit.  2017 släppte vi Den Stora Peppboken - en guide till mer Power & Pepp i livet!  Samma år blev vi utnämnda till en av Årets Inspiratörer och vår podcast Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa poddar. Carina är verksam som styrelseledamot i Rederi AB Ekerö och i Tjejzonen. Marie som styreleseledamot i StartUp Stockholm. 

Läs gärna mer om vårt andra coachingprogram Boost Your Work Life - för dig som vill komma vidare i din karriär, få ett tydligare syfte och som vill ha nytändning i ditt jobbliv?