Meny

Business Network 2

Nätverksträffar våren 2016
* Måndag 8 februari 2016, kl 18 - 21 - Nätverksträff med Magnus Helgesson på Tändstickspalatset
* Onsdag 9 mars 2016, kl 18 - 21 - Nätverksträff med storycoachen Katrin Sandberg på Tändstickspalatset
* Torsdag 7 april 2016, kl 18 - 21 - Nätverksträff med Susanne Liljenberg på Klara Strand
* Torsdag 19 maj 2016, kl 18 - 21 - Afterworkmingel på Klara Strand

Vill du fortsätta nätverka efter ditt första år i 4good Business Network kan du göra det i Stay Connected där alla som har gått första året kan fortsätta - läs mer och anmäl dig här!

PS. Du vet väl att du kan ta igen missade nätverksträffar i någon av de andra grupperna i mån av plats!

Har du frågor gällande 4good Business Network? !

Våra föreläsare

Endast 12 år gammal startade superentreprenören Magnus Helgesson sitt första företag. En passionerade entreprenör som brinner för att inspirera människor till framgång. Som grundare av Harrys Restauranger byggde han upp ett av Sveriges mest uppskattade franchisekoncept som idag omsätter 700 miljoner. Idag arbetar han som föreläsare, styrelseproffs och är delägare i entreprenörsprogrammet Academy of Exellence. 2015 utsågs han till årets Inspiratör och vi ser fram emot att ha honom hos oss på 4good Business Network!

Storycoachen (& en av grundarna till 4good) Katrin Sandberg, älskar stories. Hon har förvandlat sin kärlekshistoria till ett jobb och arbetar dagligen med att hjälpa människor att bli Story Strong. Hur då? Jo, hon hjälper dig att förädla och förbättra din berättelse, ditt varumärke, din föreläsning eller presentation genom att börja tala från hjärtat. Alla bär vi på en historia. En berättelse om oss själva som styrker vår bakgrund, bekräftar vår identitet och som förmedlar bilden av oss till vår omvärld. Vilken är din? Vad väljer du att berätta och hur?

Susanne Liljenberg är den kreativa entreprenören som berättar hur du med enkla medel bygger ett tydligt och lönsamt varumärke - med hjärta. Susanne är en av grundarna till butikskedjan GRANIT, hon ligger bakom succékonceptet LEVA Kungslador på Gotland och i somras förverkligade hon och familjen sin dröm om ett eget värdshus, omtalade Guldkaggen på Gotland. Hon får saker att hända - och är en av Sveriges ambassadörer för kvinnors företagande. Hon brinner för att se sina och andras idéer förverkligas.