Meny

 Välkommen till NYA Stay Connected! 

 Vi vill fortsätta nätverka med dig! Stay Connected är en grupp där alla medlemmar som har gått vårt första år samlas för att växla upp nätverkandet under ledning från oss på 4good. 2019 är det premiär för NYA Stay Connected där vi lagt extra fokus på mer nätverkande och att bygga Stay Connected som en grupp! Vill du gå med eller har du frågor - kontakta vår Business Network Manager Lotta Amnebjer på

Networkinghälsningar från oss på 4good 

Premiär för våra nya koncept med fokus på mer nätverkande!
4good Breakfast Table och 4good Lunch Table är till för att ni ska få möjlighet att nätverka mer med varandra – i en närmare och mer intim miljö! Vi bjuder in spännande gäster för att tillsammans spana och diskutera aktuella frågor. Träffarna är bara för dig som är medlem i Stay Connected. Här är några av inspiratörerna du möter!

 

4GOOD LUNCH TABLE

Coachen Cecilia Duberg är aktuell med boken Elefanteffekten - om varför TILLSAMMANS är så viktigt för framtiden. Hon är gäst på 4good Lunch Table den 20 mars på Cavabaren!
Lunch till självkostnadspris.

4GOOD BREAKFAST TABLE

Omvärldsanalytikern Sofia Rasmussen gästar oss på 4good Breakfast Table den 13 februari på Cavabaren - Hur ser framtidens karriär och hållbara jobbliv ut?
Frukost till självkostnadspris.

4GOOD BUSINESS TALKS - 8 APRIL
IT-strategen Lisbeth Vigermyr spanar på framtidens teknik på 4good Business Talks, 8 april.
Vad vore livet utan AI och krypto?!
En morgonpigg glimt in i framtidens teknik AI och Blockchain. Tillsammans spanar vi på hur AI och Blockchain kan hjälpa oss att lösa komplexa och kostsamma utmaningar. Du bjuds på en övergripande icke-teknisk spaning om två heta områden i teknikens underbara värld.

Lisbeth Vigermyr är en IT-strateg som är förälskad i ekosystem och spännande partnerskap. Till vardags möter Lisbeth alla typer av kunder från startups till industrikunder. Lisbeths bakgrund är rotad i den fantastiska IT branschen och hon arbetar idag på Microsoft som försäljningschef för Enterprise Cloud

4GOOD BUSINESS TALKS - 8 APRIL
50 myter om hållbarhet – hur du går från klimatångest till hållbarhetsstolthet!
Jessica Cederberg Wodmar är Sveriges främsta hållbarhetscoach och har blivit utnämnd till en av de 101 hållbarhetsmäktigaste i Sverige i flera år i rad. Hon leder Veckans Affärers Hållbarhetspodden och har skrivit sammanlagt tre böcker. Jessica tillhör Näringslivets 150 superkommunikatörer och nyligen utsåg tidningen Tara henne till en av fem powerkvinnor att inspireras av under 2019.
Jessica ger oss tips om hur vi med enkla åtgärder kan leva hållbart och avlivar effektivt myter om bland kaffe, shopping, flyg, kläder, prylar, skönhet och återvinning och sushi. Jessica vill att vi känner stolthet över de insatser vi redan gör, och hjälper oss på ett inspirerande sätt att hitta nya hållbara alternativ. Välj inte bort - välj bättre!

Spaningsluncher
Ta med en spaning till bordet! En gång i månaden ses vi för en lunch på Mood Stockholm. Du möter medlemmar, tar del av allas spaningar spaningar på aktuella trender och fenomen samtidigt som du äter en god lunch och går därifrån inspirerad och mycket klokare. (Lunch till självkostnadspris) 

Datum Våren 2019
6 februari, 6 mars, 3 april, 4 juni

 4good Business Talks
Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och frukost med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper!  

Datum våren 2019
8 april kl 8.15 - 9.45

Det här ingår i ditt medlemskap i Stay Connected


- PREMIÄR - 4good Breakfast Table
- PREMIÄR - 4good Lunch Table 
- 4good Business Talks - inspirerande frukostföreläsningar - trender & spaningar från näringslivet
-  Spaningsluncher - varje månad!  
 Powermingel med AW & Bring a friend!
 - Tillgång till alla medlemmar i hela 4good Business Network digitalt - där du har nära tillgång till alla medlemmar.

(Självkostnadspris för lunch på 4good Lunch Table & Spaningslunch samt för frukost på 4good Breakfast Table)

Dessutom -  som medlem i Stay Connected får du förmåner som 
- VIP-inbjudningar
- Förhandssläpp på events och resor
- Inbjudningar till AW:s 

Deltagaravgift - 4.900 exkl moms per år.

 

Vill du gå med Stay Connected eller har frågor? 
Välkommen att höra av dig till vår Business Network Manager - Lotta Amnebjer Nordqvist på

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!