Meny

 Välkommen till NYA Stay Connected! 

 Vi vill fortsätta nätverka med dig! Stay Connected är en grupp där alla medlemmar som har gått det första året i 4good Business Network samlas för att växla upp nätverkandet under ledning från oss på 4good.

Under 2019 har vi premiär för NYA Stay Connected där vi har lagt extra fokus på mer nätverkande, lite intimare träffar och på att bygga Stay Connected som en grupp! Vill du gå med eller har du frågor - kontakta vår Business Network Manager Lotta Amnebjer Nordqvist på

Networkinghälsningar från oss på 4good 

Stay Connected - Hösten 2019 

I nya succé-koncepten 4good Breakfast Table och 4good Lunch Table möts ni i en närmare och mer intim miljö tillsammans med nytänkare och inspiratörer! Det blir ännu mer fokus på nätverkande och vi fortsätter också så klart med våra 4good Business Talks, spaningsluncher och Powermingel. Till hösten utvecklar vi också vårt digitala program där du får kunskap, utmaningar och övningar för att fortsätta utvecklas!

HÖSTEN 2019

Spaningsluncher 
18 september, 10 oktober, 6 november, 5 december

4good Breakfast Table
Onsdag 25 september - Helen Iwefors - Hur lyckas man som företag med sin hållbarhetskommunikation?

4good Lunch Table
Onsdag 20 November - Spännande inspiratör på gång

4good Business Talks - Frukostföreläsning
Måndag 14 okt 2019 - med Mia Kleregård på Tesla och LinkedIn-experten Tina Lindahl!

Power Mingel - bring a friend!
Torsdag 28 november 2019

Du bokar dig till träffarna via inbjudningar som skickas direkt via epost till dig som är medlem.

Det här ingår i ditt medlemskap i Stay Connected

4good Lunch and Breakfast Table

Våra nya koncept med fokus på mer nätverkande! 4good Breakfast Table och 4good Lunch Table är till för att ni ska få möjlighet att nätverka mer med varandra – i en närmare och mer intim miljö! Vi bjuder in spännande gäster för att tillsammans spana och diskutera aktuella frågor. Träffarna är bara för dig som är medlem i Stay Connected. 

4GOOD BREAKFAST TABLE - 25 SEPTEMBER - HELEN IWEFORS HÄGGBLOM
- Hur lyckas man som företag med sin hållbarhetskommunikation? 
Lär dig mer om hur du kan förbättra ditt företags hållbarhetskommunikation och skapa affärsnytta både internt (medarbetare) och externt (kunderna). Helen Iwefors Häggblom har jobbat med kommunikation, PR och social hållbarhet i över 18 år, nu driver hon Purpose PR och kommunikation, och arbetar med "goda" varumärken som gör gott både för människan och för samhället. Helen delar med sig av goda exempel och trender i vår omgivning. 
Frukost till självkostnadspris.

4good Business Talks

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och frukost med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper!  

Datum hösten 2019
14 oktober kl 8.15 - 9.45

4GOOD BUSINESS TALK - MIA KLEREGÅRD - 14 okt
To change the world we alla need to lead!
Hur ska vi skapa en framtid i harmoni med den exponentiellt tekniska utvecklingen? Det handlar om ledarskap! MIa Kleregård är ledaren och futuristen som med insikter från Silicon Valley och Singularity University har sällsynta kunskaper om framtidens trender. Hon vill bidra till att lösa de globala utmaningarna, och har deltagit i flertalet High Level Leaders’ Summit inom FN:s arbete med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen. Mia har precis fått sitt drömjobb som Service Manager på Tesla! Häng med i framtiden och vad som krävs av oss som ledare - i att både leda oss själva och andra!

4GOOD BUSINESS TALK - TINA LINDAHL - 14 okt
Hur kan du maxa din närvaro på världens största affärsnätverk? 
LinkedIn-experten och Business Boostern Tina Lindahl hjälper dig att upptäcka kraften i världens största affärsnätverk som har 610 miljoner medlemmar i över 200 länder = massor av möjligheter för dig! På LinkedIn kan du stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter, boka möten, marknadsföra dig och din verksamhet och göra affärer! Det är dags att blir ännu bättre på att attrahera värdefulla kontakter och använda plattformen som marknadsföringskanal på ett kostnadseffektivt sätt!

Spaningsluncher

Ta med en spaning till bordet! En gång i månaden ses vi för en lunch på Mood Stockholm. Du möter medlemmar, tar del av allas spaningar spaningar på aktuella trender och fenomen samtidigt som du äter en god lunch och går därifrån inspirerad och mycket klokare. 
(Lunch till självkostnadspris) 

Datum våren 2019
6 februari, 6 mars, 3 april, 4 juni

Datum hösten 2019
18 september, 10 oktober, 6 november, 5 december

DIGITALT PROGRAM

Som medlem i Stay Connected får du löpande under ditt medlemskap utmaningar, uppgifter och uppdrag från oss digitalt från oss för att utveckla dig själv, dina kunskaper och ditt mindset!

Det här får du som medlem i Stay Connected

 • Nätverksträffar med handplockade inspiratörer och coacher som utvecklar dig i din yrkesroll
  • 4good Breakfast Table
  • 4good Lunch Table
 • 4good Business Talks - frukostföreläsningar a la Ted Talks med trendspaningar och nytänk
 • Spaningsluncher en gång i månaden inom Mood District
 • Vårt digitala nätverksprogram med tips, spaningar, övningar inför och efter träffarna
 • Tillgång till alla medlemmar i hela 4good Business Network digitalt
 • Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
 • Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger då du som medlem får bjuda med en gäst
 • VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor.

(Självkostnadspris för lunch på 4good Lunch Table & Spaningslunch samt för frukost på 4good Breakfast Table)

Deltagaravgift - 5.900 exkl moms per år.

 Vill du gå med Stay Connected eller har frågor? 
Välkommen att höra av dig till vår Business Network Manager - Lotta Amnebjer Nordqvist

Tidigare inspiratörer i Stay Connected

4GOOD LUNCH TABLE

Coachen Cecilia Duberg är aktuell med boken Elefanteffekten - om varför TILLSAMMANS är så viktigt för framtiden. Cecilia var gäst på 4good Lunch Table den 20 mars 2019 på Cavabaren!

4GOOD BREAKFAST TABLE

Omvärldsanalytikern Sofia Rasmussen var gäst på 4good Breakfast Table den 13 februari 2019 på Cavabaren fokus på ämnet - Hur ser framtidens karriär och hållbara jobbliv ut?

4GOOD BUSINESS TALKS - 8 APRIL
IT-strategen Lisbeth Vigermyr spanade på framtidens teknik på 4good Business Talks, 8 april, 2019.
Vad vore livet utan AI och krypto?!
Vi fick smaka på en glimt in i framtidens teknik AI och Blockchain. Tillsammans spanade vi på hur AI och Blockchain kan hjälpa oss att lösa komplexa och kostsamma utmaningar. Vi bjöds på en övergripande icke-teknisk spaning om två heta områden i teknikens underbara värld.

Lisbeth Vigermyr är en IT-strateg som är förälskad i ekosystem och spännande partnerskap. Till vardags möter Lisbeth alla typer av kunder från startups till industrikunder. Lisbeths bakgrund är rotad i den fantastiska IT branschen och hon arbetar idag på Microsoft som försäljningschef för Enterprise Cloud

4GOOD BUSINESS TALKS - 8 APRIL
50 myter om hållbarhet – hur du går från klimatångest till hållbarhetsstolthet!
Jessica Cederberg Wodmar är Sveriges främsta hållbarhetscoach och har blivit utnämnd till en av de 101 hållbarhetsmäktigaste i Sverige i flera år i rad. Hon leder Veckans Affärers Hållbarhetspodden och har skrivit sammanlagt tre böcker. Jessica tillhör Näringslivets 150 superkommunikatörer och nyligen utsåg tidningen Tara henne till en av fem powerkvinnor att inspireras av under 2019.
Jessica gav oss tips om hur vi med enkla åtgärder kan leva hållbart och avlivar effektivt myter om bland kaffe, shopping, flyg, kläder, prylar, skönhet och återvinning och sushi. Jessica ville förmedla att vi ska känna stolthet över de insatser vi redan gör, och hjälpte oss på ett inspirerande sätt att hitta nya hållbara alternativ. 

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!