Meny

Snart öppnar antagningen för höstens grupper!

 Vill du bli bättre på att nätverka, skapa nya möjligheter och utveckla dig själv i din yrkesroll? Vill du coachas några av Sveriges främsta inspiratörer och nytänkare?

Gör ditt nätverk till din största tillgång tillsammans med oss!

Nu är vårens nätverksgrupper fulla men du kan redan nu anmäla ditt intresse för höstens nya nätverksgrupper! Maila så får du veta mer!

4good Business Network finns i Stockholm & Göteborg och är ett kvinnligt affärsnätverk för dig som är en nyfiken påverkare som vill utvecklas och skapa möjligheter tillsammans med andra i ett helt nytt sammanhang! Som medlem betalar du en årsavgift och affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör. Läs mer om allt som ingår längre ner!

Möt våra medlemmar!

 Möt några av våra över 700 affärsnätverksmedlemmar som gått vårt ettåriga affärs- och karriärprogram 4good Business Network - en networking queen - som inspirerat och imponerat med sin person, inställning och verksamhet. De delar med sig av sina karriärresor och sina bästa networkingtips!

Christina Larsson är en av våra medlemmar i affärsnätverket i Göteborg. Christina är mångsysslaren som vågade ta klivet och satsa på författarskapet. Läs mer om vad affärsnätverket betytt för henne!

Möt Barbara Lidholt, Affärsområdeschef för lön på Wise Professionals. Barabara delar sina bästa nätverkstips och berättar  om vad som driver henne.

Jannica Grönqvist, grundare av rekryterings och bemanningsföretaget Resebemanning, är medlem i 4goods påbyggnadsprogram Stay Connected. Läs mer om Jannica här.

Möt Susanna Linder och Annika Stenberg som driver företaget Arendra. Arendra är alternativet till traditionell företagshälsovård och jobbar istället med att hjälpa företag att undvika sjukskrivningar. Susanna och Annika är medlemmar i 4good Business Network i Stockholm. Läs mer här.

Vi på 4good brinner för att göra dig till en bättre nätverkare. Vi vill att affärsnätverket ska bli ditt bästa bollplank med medlemmar som du längtar efter att träffa. Du möter också några av Sveriges bästa och mest nytänkande inspiratörer som delar med sig av sina erfarenheter. Läs mer om vilka du möter i nätverket i  Stockholm och i Göteborg.

Carina Sunding och Marie Thorslund är entreprenörerna och inspiratörerna som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. De driver Sveriges största kvinnliga nätverk och har mött och lyft fram tusentals kvinnor. 2016 blev de utnämnda till en av Årets Inspiratörer och deras podd Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa poddar 2016. 

Det här får du som medlem i 4good Business Network!

- Nätverksträffar med handplockade inspiratörer 
- 4good Business Talks - frukost- eller lunchföreläsningar med trendspaningar och nytänk
- Spaningsluncher en gång i månaden tillsammans med övriga medlemmar
- Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
- Tillgång till alla medlemmar digitalt
- Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
- Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna
- Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger 
- VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor.

Kostnad: 9 900 kr exl. moms per år

Idén som blev en superkraft

För fyra år sedan förverkligade vi en idé. 

Att starta ett affärsnätverk vi själva saknade. Som handlar mer om vad du kan ge än vad du kan få. Där du visar mer av dig själv och uttalar vad du vill, behöver och drömmer om. Sedan dess har vi sett SUPERKRAFTEN på nära håll. Den magiska formeln där summan av tillsammans blir mycket större än vad vi någonsin kan skapa själva!

Vi har sett våra affärsnätverksmedlemmar utvecklas, förverkliga drömmar, connecta, karriärväxla, sätta nya mål och skapa business tillsammans. För i rätt sammanhang och med tydligare mål kommer du dit du vill! Ja, vi kan stolt säga att 4good Business Network har blivit ett enda stort Dream Team! 
 
Vill du också vara en del av vårt Dream Team?  Till hösten 2019 tar vi in nya medlemmar i 4good Business Network i både Stockholm och Göteborg. Tillsammans med dig vill vi fortsätta skapa Sveriges mest nytänkande affärsnätverk! Maila om du är intresserad av att vara med till hösten!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!