Meny

Nu tar vi in nya medlemmar!

 Vill du bli bättre på att nätverka, skapa nya möjligheter och utveckla dig själv i din yrkesroll? Vill du coachas några av Sveriges främsta inspiratörer och nytänkare?

Gör ditt nätverk till din största tillgång tillsammans med oss!

4good Business Network finns i Stockholm & Göteborg med nya starter våren 2019 och är ett kvinnligt affärsnätverk för dig som är en nyfiken påverkare som vill utvecklas och skapa möjligheter tillsammans med andra i ett helt nytt sammanhang! Som medlem betalar du en årsavgift och affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör. Läs mer om allt som ingår längre ner!

Möt våra medlemmar!

 Möt några av våra över 600 affärsnätverksmedlemmar - en networking queen - som inspirerat och imponerat med sin person, inställning och verksamhet. De delar med sig av sina karriärresor och sina bästa networkingtips!

Anna Sundström är ekonomikonsult och mötesinspiratör. Ett möte i affärsnätverket ledde till att hon startade Floworkers. Läs mer om vad affärsnätverket betytt för henne!

Möt affärsnätverksmedlemmen Karin Lagerqvist, Marketing and Communications Manager på Mood Stockholm som delar med sig av sina bästa nätverkstips!

Magdalena Öhrn är informationschef på Ving och har varit med i 4good Business Network i tre år. Läs om hennes karriär och bästa nätverkstips!

Möt Alexandra Nash, medlem i vårt affärsnätverk i Göteborg, som förändrar världen genom socialt entreprenörskap och sitt bolag Yuhme!

Vi på 4good brinner för att göra dig till en bättre nätverkare. Vi vill att affärsnätverket ska bli ditt bästa bollplank med medlemmar som du längtar efter att träffa. Du möter också några av Sveriges bästa och mest nytänkande inspiratörer som delar med sig av sina erfarenheter. Läs mer om vilka du möter i nätverket i  Stockholm och i Göteborg.

Carina Sunding och Marie Thorslund är entreprenörerna och inspiratörerna som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. De driver Sveriges största kvinnliga nätverk och har mött och lyft fram tusentals kvinnor. 2016 blev de utnämnda till en av Årets Inspiratörer och deras podd Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa poddar 2016. 

Det här får du som medlem i 4good Business Network!

- Nätverksträffar med handplockade inspiratörer 
- 4good Business Talks - frukostföreläsningar med trendspaningar och nytänk
- Inbjudan till Spaningsluncher 
- Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
- Tillgång till alla medlemmar digitalt
- Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
- Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna
- Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger 
- VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor.

Kostnad: 9 900 kr exl. moms per år

Idén som blev en superkraft

För tre år sedan förverkligade vi en idé. 

Att starta ett affärsnätverk vi själva saknade. Som handlar mer om vad du kan ge än vad du kan få. Där du visar mer av dig själv och uttalar vad du vill, behöver och drömmer om. Sedan dess har vi sett SUPERKRAFTEN på nära håll. Den magiska formeln där summan av tillsammans blir mycket större än vad vi någonsin kan skapa själva!

Vi har sett våra affärsnätverksmedlemmar utvecklas, förverkliga drömmar, connecta, karriärväxla, sätta nya mål och skapa business tillsammans. För i rätt sammanhang och med tydligare mål kommer du dit du vill! Ja, vi kan stolt säga att 4good Business Network har blivit ett enda stort Dream Team! 
 
Vill du också vara en del av vårt Dream Team?  Till våren tar vi in nya medlemmar i 4good Business Network i både Stockholm och Göteborg. Tillsammans med dig vill vi fortsätta skapa Sveriges mest nytänkande affärsnätverk – med både hjärta och själ.

Idag är ett starkt nätverk viktigare än någonsin menar Susanne Birgersdotter som är entreprenören bakom Sthlm Applab och IGotcha Studios. Hon är partner i investmentbolaget MilkyWayCap och berättar mer om hur hon ser på nätverkande!

4good Business Network

Get the networking power!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt ör vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!