Meny
4good Business Network

Kunskap, nätverkande & sammanhang!

Ansök här

Längtar du efter utveckling, energi och sammanhang? 


Med digitala 4good Business Network får du allt i ett! Vi har gjort det enkelt och inspirerande för dig att utvecklas! Tillsammans med våra utvalda experter och nytänkare inom aktuella ämnen, vår community och med hjälp av vår egen nätverksfilosofi hjälper vi dig framåt i din personliga utveckling, ger dig massor av ny kunskap och inspiration till ett mer meningsfullt och hållbart jobbliv! Nätverket är både till för dig som är anställd och egen företagare med den gemensamma nämnaren att du är nyfiken och vill bidra!

Ansök och svara på tre korta frågor om du vill vara en del av Sveriges mest nytänkande affärsnätverk! 
Medlemskapet kostar 495kr ex moms per månad.

Varmt välkommen! 

Vill du träffa Carina & Marie och prova på att nätverka med 4good Business Network - häng med på våra POWER HOUR event - här anmäler du dig!

P.S Behöver du stöd och argument till din arbetsgivare läs här 

Allt det här ingår i ditt medlemskap!

 

  • Du blir en del av ett nätverk där alla backar och stöttar dig i din personliga utveckling och vill dig väl!
  • Du får ny kunskap som ger dig nya insikter och perspektiv som du kan använda i ditt jobb och i din personliga utveckling framåt.
  • Du utvecklar ett möjlighetstänk och kommer upptäcka att mer är möjligt än du trodde innan.
  • Ett nätverk där alla är genuint nyfikna på dig,  och vad du kan bidra med och vill höra din åsikt.
  • Nya ”kollegor”, bollplank och mentorer.
  • Du breddar ditt nätverk och kontaktytor som du annars inte hade gjort
  • Medlemskap som är anpassat efter dig - ett program med högaktuella ämnen varje månad, där du bara behöver dyka upp och checka in.
  • En SUPERBONUS - en gemenskap som ger dig massor av ny energi, inspiration och motivation till att skapa ett mer meningsfullt och hållbart jobbliv där du är i din fulla POWER! 

 Grundarna till 4good Business Network, Carina Sunding och Marie Thorslund, ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Vår nätverksfilosfi bygger på fokusera mer på vad du kan bidra med än vad du själv kan få, att visa mer av dig själv, att vara en matchmaker och att bygga goda relationer på lång sikt. Hur du gör det lär du dig i en inspirerande & interaktiv workshop! 

The 4good way of Ted Talks! Håll dig uppdaterad och möt nytänkare som inspirerar och delar med sig av kunskap inom sitt område! Varje månad får du en digital morgonföreläsning från en specialinbjuden VIP-gäst på ett aktuellt tema! Helt klart bästa starten på morgonen!
Här kan du se vilka nytänkare som gästar oss.

I den här workshopen får vi reda på hur vi använder oss av världens största professionella affärsnätverk! Tina Lindahl är expert på LinkedIn och hjälper oss att stärka vårt varumärke och maxa vår närvaro på plattformen! Vi får koll på hur den optimala profilen bör se ut, vilka framgångsfaktorerna är för att sticka ut, hur vi skapar bra innehåll, hur vi hanterar kontakter och får koll på hur vi ska bete oss på denna enorma plattform.

Kollegor för en förmiddag! Checka av to-do listan & nätverka under ledning av oss på 4good. Vårt digitala 4good POP UP OFFICE kommer hem till dig som ett co-working space á la minute och blir ett tillfälle att få mycket gjort samtidigt som vi inspireras av varandra och skapar en grym jobbdag tillsammans!

Höj blicken och spana tillsammans över en lunch! På våra digitala Spaningsluncher möter du andra medlemmar, fyller på med ny kunskap och spanar tillsammans på aktuella trender och fenomen. Ett av våra succékoncpet som garanterat kommer ge dig ny input, energi och nya kontakter!

Häng med på en Walk & Talk! Det finns inget bättre än att ha ett möte på gående fot! Våra Walks & Talks anordnas både av oss och er medlemmar på eget initiativ - härligt att mötas fysiskt in real life men funkar också digitalt!

 

Networking & Inspiration. Varje säsong avslutas med ett festligt digitalt powermingel där ni som medlemmar står för det inspirerande innehållet och vi på 4good sammanfattar nätverkssäsongen! På vårt senaste powermingel fick vi t ex hållbara stiltips från två av våra medlemmar och gick på digitalt vernissage!


Vi matchar ihop dig med en annan medlem för en digital eller fysisk dejt! Lär känna varandra, upptäck hur ni kan hjälpa varandra och skapa samarbeten och business. En lunchroulette kan vara en frukost, fika, kaffe på stan, lunch, walk & talk, facetime-möte - du bestämmer! 

Har du eller någon du vet varit en extra bra matchmaker, hittat sin Wing Woman, byggt ett Dream Team, fått drömjobbet, bidragit till någon annans framgång eller utvecklats på något annat sätt i karriären som du tycker borde uppmärksammas? Varje år utser vi Årets Networking Queen under festliga former! 

Grundarna av 4good Business Network - Carina & Marie bjuder in till virtual coffee där vi möts för en inspierande och avslappnade digital kaffe med varandra som bollplank. 

 

Som medlem i 4good Busines Network erbjuds du att följa med på våra resor till ett bättre pris. Nästa resa går till Palma, Mallorca tillsammans med coachen och mentala tränaren Cecilia Duberg i början av oktober där du som medlem har 700 kr rabatt. Läs mer här!

Såhär tycker våra medlemmar!

"4good Business Network har haft en väldigt stor betydelse för mig som egenföretagare. När jag gick med var jag precis i startgroparna för att starta eget. Och genom nätverket har jag kunnat knyta värdefulla kontakter som lett till flera uppdrag som haft stor betydelse för mitt företag. Dessutom är medlemmarna källa till stor kunskap och erfarenhet, då jag flera gånger kunnat vända mig till nätverket för att få stöd och råd, då kulturen går ut på att hjälpa, peppa och stötta varandra framåt. Jag rekommenderar verkligen andra att gå med - ett bjussigare nätverk får man leta efter."
Helen Iwefors Häggblom - Konsult och Grundare, Purpose PR & Kommunikation

"Jag har 1. Startat mitt eget bolag 2. Landat mitt första uppdrag 3. Blivit mycket, mycket bättre på att nätverka 4. Hittat mitt professionella "Why" - mycket tack vare den energi och den kraft och inspiration jag har fått från medlemmarna i 4good Business Network."
Rakel Segefalk - Interim HR och Change Agent, Segefalk Consulting AB

"Jag känner mig superboostad med inspiration som lett till ett driv och nytänk som jag kan använda i mitt jobb som skattekonsult. Jag är betydligt mer på när det gäller att hitta nya lösningar inom marknad och sälj."
Magdalena Bartels - Tax Director, PwC

"Den största behållningen är alla nya kontakter. Jag känner mig smått som en "ny" person efter att ha utmanat mig i nätverket på många sätt. Det har fått mig att våga mer!"
Anneli Olsson - Författare som driver Tawera Förlag samt företaget Rigel Virtuell Assistent

"Jag har hittat nya nycklar till framtiden och tron på mig själv och mina "skills" har ökat."
Malin Hamlin - Knowledge Manager, Swedbank

 "Nätverkande och Businesstalk. Kan det vara bra?
 Mina tankar och tidigare erfarenheter drar igång upplevelser om prestation, jämförelse med andra och en kamp om att ta plats. Mina första upplevelser i detta nätverk är precis tvärtom. Inspiration, gemenskap och givande. Proffsiga kvinnor på Businesstalks.  I vårt nätverkande uppmanas vi att peppa varandra och vara bjussiga med oss själva. Att vara äkta och ge. Och min upplevelse från den korta tid jag varit med är att alla verkligen gör det. Precis så här vill jag inspirera andra att agera. Jag förstår nu, mer än någonsin tidigare, också att det jag ger får jag tillbaka. Så ge, ge ge och dela allt det fina du har inom dig. jag lovar att du får dubbelt tillbaka"!

Cattis Bragman -  Diplomerad Coach och egen företgare 

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!