Meny

Inspiratörer

Andreas Carlsson

Andreas Carlsson - mannen som vet hur du går från idé till succé! Som en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare (för bl a Britney Spears & Céline Dion), programledare, författare & grundare av Academy of Music and Business - vet han vad han pratar om och han går sin egen väg! Men hur gör man för att hålla sitt fokus? Med motgångar? Hur paketerar du din idé och pitchar in den så att du får förverkliga din dröm? Andreas delar med sig av knep & verktyg - bring it on!

Frida Boisen

Gör #digitalsuccé och strålande affärer med sociala medier. Möt sociala medier-strategen Frida Boisen, digital chef på Bonniers, krönikör på GT och Expressen. Hon är internationella föreläsare, vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och blev utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige i våras. Hon är aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier" – och för 4good Business Network avslöjar hon sina absolut bästa tips på hur DU lyckas med allt från ditt personliga varumärke till ditt företags kampanjer i sociala medier.

Trine Grönlund

Idag då allt hela tiden ska gå fortare kontrar webbTV-entreprenören Trine Grönlund, tidigare New York-bo och numera SLOW-ambassadör, med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Genom en blandning av forskning, business cases och personlig erfarenhet lär Trine oss att bli skarpare i en värld som är mer och mer komplex - allt för att du ska bli mer innovativ, lyhörd, smart och välmående på jobbet...och i din ledarstil.

Magnus Helgesson

Endast 12 år gammal startade superentreprenören Magnus Helgesson sitt första företag. En passionerade entreprenör som brinner för att inspirera människor till framgång. Som grundare av Harrys Restauranger byggde han upp ett av Sveriges mest uppskattade franchisekoncept som idag omsätter 700 miljoner. Idag arbetar han som föreläsare, styrelseproffs och är delägare i entreprenörsprogrammet Academy of Exellence. 2015 utsågs han till årets Inspiratör och vi ser fram emot att ha honom hos oss på 4good Business Network!

Katrin Sandberg

http://sunnyrelations.com/

Storycoachen (& en av grundarna till 4good) Katrin Sandberg, älskar stories. Hon har förvandlat sin kärlekshistoria till ett jobb och arbetar dagligen med att hjälpa människor att bli Story Strong. Hur då? Jo, hon hjälper dig att förädla och förbättra din berättelse, ditt varumärke, din föreläsning eller presentation genom att börja tala från hjärtat. Alla bär vi på en historia. En berättelse om oss själva som styrker vår bakgrund, bekräftar vår identitet och som förmedlar bilden av oss till vår omvärld. Vilken är din? Vad väljer du att berätta och hur?

Susanne Liljenberg

Susanne Liljenberg är den kreativa entreprenören som berättar hur du med enkla medel bygger ett tydligt och lönsamt varumärke - med hjärta. Susanne är en av grundarna till butikskedjan GRANIT, hon ligger bakom succékonceptet LEVA Kungslador på Gotland och i somras förverkligade hon och familjen sin dröm om ett eget värdshus, omtalade Guldkaggen på Gotland. Hon får saker att hända - och är en av Sveriges ambassadörer för kvinnors företagande. Hon brinner för att se sina och andras idéer förverkligas.

Teo Härén

Teo Härén inspirerar dig att våga tänka kreativt, innovativt och annorlunda för att nå affärsmässig framgång. Han är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och VD för interesting.org - Sveriges ledande kreativitetsföretag. Teo har arbetat med ämnet affärskreativitet i över 15 år i mer än 20 länder, med allt från ledningsgruppen på NIKE Europe, till små tillväxtbolag. Som författare har Teo skrivit flera böcker i ämnet, varav Idéböckerna hör till en mest framgångsrika affärsböckerna i Sverige någonsin. Han har fått pris som en av Sveriges mest inspirerande personer och har betygsatt över 30 000 idéer och har själv två egna patent.