Meny

Hej!
Kanske har du full koll på hur man lyssnar på en podd? Eller så är du nyfiken på hur man gör och kanske behöver lite hjälp på traven ;) Räddningen är här - för dig har vi gjort en podcastskola! 

Så här gör du! 

Öppna din podcasterapp (en lila app som redan finns i mobilen om du har en Iphone), sök efter Sunshinepodden. Har du en Android finns det flera olika appar att välja på, men appen Podcast and Radio Addict som är en gratisapp. Ladda ner din app och sen är det bara att söka efter Sunshinepodden!

Hur lyssnar jag?
Du kan lyssna via mobilen, en dator via Itunes eller via din läsplatta. Dom flesta lyssnar i mobilen. Du laddar antingen ned podden till din enhet, eller streamar den. Om du laddar ned kan du alltid lyssna på avsnittet, men om du streamar behöver du ha internetuppkoppling. 

It's for free!
Sunshinepodden är helt gratis! Avsnitten varierar lite i tid, men du får mellan 30 och 50 minuters pepp som du kan lyssna på var och när du vill!

Vad är egentligen en podcast?
En podcast är ett radioprogram som går att ladda ned. På så vis skiljer den sig från vanliga radioprogram i det att du kan lyssna på ett avsnitt när du själv vill.

Hur vet jag när ett nytt avsnitt av podcasten kommit ut?
Sunshinepodden kommer varje söndag, så när du vaknar på söndagen finns ett nytt avsnitt att lyssna på. Om du klickar i att du vill prenumera i din poddcaster app så laddas ett nytt avsnitt ned automatiskt och du missar ingenting :) Och du kan alltid lyssna på tidigare avsnitt när du vill!

Happy lyssning! Vi hörs i Sunshinepodden :)
Hälsningar Carina & Marie

PS. Vi är alltid nyfikna på vad du tycker - hör gärna av dig till oss med frågor, tips, hurrarop och funderingar - maila till podden@4good.se