Meny
 

Dreamers & Doers Webinar Workshop

Längtar du efter att få pepp, känna sammanhang och framtidsoptimism? Trots allt som händer just nu? Det gör vi! När du inte kan komma till oss - då vill vi komma hem till dig med goda vibbar och framåtkraft! Varmt välkommen till vår Webinar Workshop tisdag den 19 maj då vi har tagit ut de bästa delarna från workshopen Dreamers & Doers.

SUNSHINEDEAL TILL DIG!
Du får 75% rabatt på ord. pris för workshopen! 
OCH bjuder du med två kompisar går ni 3 för 2 - och betalar bara 330 kr var.

Tillsammans med oss jobbar du med alltifrån dina unika superpowers, hur du bygger ditt Dream Team och hur du skapar mer möjligheter för dig själv! Vi ser fram emot att guida dig med energi, övningar, inspiration & verktyg! Vår ambition är att du ska komma från workshopen både gladare & klokare med nya tankar och med en plan framåt. Det spelar ingen roll om du är med som privatperson, anställd eller egenföretagare!

Vi ser så mycket fram emot att ses!/Carina & Marie

 

DATUM: Tisdag 19 maj

TID: 9.00-12.00

PLATS: Webinar workshop på Zoom

PRIS: 495 kr ink moms (ord. pris 1995 ink moms)

ERBJUDANDE: Gå 3 för 2 med koden DREAMER

I kursen ingår tillgång till en privat Facebookgrupp med Carina & Marie och deltagarna, förberedande övning inför workshopen, tre timmars interaktiv workshop på Zoom med föreläsning, verktyg o övningar, både i grupp och individuellt samt uppföljning i Facebookgruppen! Vi bjuder in och intstruerar dig i god tid hur du använder Zoom.

Carina Sunding är VD och grundare av 4good och lämnade karriären i mediavärlden för att starta 4good tillsammans med tre andra tjejer för över 15 år sedan. Hon drivs av att vara en katalysator för andra att utvecklas och att göra idéer till verklighet.

Marie Thorslund har jobbat som marknadschef med starka varumärken som Twilfit, The Body Shop och Fritidsresor. Hon förverkligade sin dröm om att bli entreprenör när hon blev delägare i 4good för åtta år sedan. Marie brinner för att motivera, leda och utveckla människor och hennes super power är att bygga relationer och se möjligheter när ingen annan gör det! 

Under workshopen får du tips & verktyg för att;

* Hitta din väg!

* Drömma större

* Göra bokslut och din framtida powerplan

* Identifiera dina Super Powers

* Få mer GRIT i ditt liv

* Sätta mål

* Hur dina relationer blir ditt GULD!

Feedback från några av deltagarna på tidigare Dreamers & Doers-workshops!

"Den gav mig massor av inspiration, fick mig att uttala och sätta ord på saker som jag tidigare bara gömt i mitt huvud. En sån här boost skulle alla behöva"

"Glädje, inspiration och bra verktyg att ta med sig för reflektion och planering framåt. Och en stor portion energi, kraft och mod att våga ta klivet!"

"Härligt konkret och energifyllt med verktyg, förhållningssätt och styrka framåt"

"Inspirerande. Så bra att få tid för reflektion i sitt liv och fokusera på sig själv."

"För mig var det mycket personlig utveckling att våga gå dit själv och prata med en massa människor jag inte känner. Det visade sig också i ett av samtalen att en av mina superpowers är social kompetens, vilket gör mig förvånad och väldigt glad!"

"Jag gick ny energi och inspiration men även en framtida vän och kanske t o m en framtida person att starta företag med."

Carina Sunding & Marie Thorslund är entreprenörerna, inspiratörerna och coacherna som har mött tusentals kvinnor genom sitt företag 4good, Sveriges största kvinnliga nätverk, med över 30 000 medlemmar. Carina och Marie blev utnämnda till en av Årets Inspiratörer 2017 och deras podd Sunshinepodden nominerades som en av de bästa Hälsopoddarna under 2016. Förutom att arrangera stora events, resor och driva affärsnätverket 4good Business Network har de skrivit Stora Peppboken - din guide till mer power och pepp i livet som kom ut hösten 2017.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
19
maj
Tid
09:00-12:00
Plats
Webinar Workshop
 

Dreamers & Doers Webinar Workshop

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!