Meny

Tillsammans skapar vi ett DREAMTEAM!


När mycket runt omkring oss förändras och är ovisst behöver vi mer än någonsin hitta vårt WHY, känna framtidstro och sätta meningsfulla mål! 

Tillsammans med oss, Carina och Marie blir vi ditt bästa bollplank, dina coacher och mentorer under två månader skapar vi ett starkt DREAMTEAM. Vi delar med oss av våra kunskaper, erfarenheter, vårt nätverk med fokus på dig och din fortsatta utveckling. Vi coachar och peppar dig och tillsammans utforskar vi dina värderingar, dina styrkor, och din potential. Vi definierar ett tydligt mål och skapar en konkret handlingsplan för hur du ska nå dit du vill och att du må bra under resans gång. Allt för att du ska hitta lust, glädje, energi och flow i nuet. Vi utgår ifrån vad du befinner dig och dina behov och ser fram emot att vara ditt DREAMTEAM. 
 
P.S Virtual Coffee via zoom med Carina & Marie - den 17 april kl 14.00 bjuder vi in dig som är nyfiken och vill veta mer om coachingprogrammet.

ALLT DET HÄR INGÅR I DREAMTEAM PROGRAMMET:

Session 1 - Ett första samtal med Carina och Marie - Vi vill veta mer om dig (ditt nuläge) , du svarar på förberedande frågor om dig själv och var du befinner dig i livet just nu. I vårt första coaching samtal hjälper vi dig att sätta upp en tydlig målbild - vad du vill uppnå under våra två månader tillsammans. 

Session 2 - Individuella coaching samtal där du sätter agendan och vi hjälper dig framåt och jobbar fram en handlingsplan. 

Session 3 - Individuella coaching samtal där du sätter agendan och vi hjälper dig framåt.

Session 4 - Avstämning och en möjlighet att köpa till tillfällen om man behöver mera individuella coaching samtal där du sätter agendan och Carina & Marie hjälper dig framåt. 

DREAMTEAM I FACEBOOK GRUPP! Under hela två månader har du tillgång till både Carina och Marie i en egen facebook grupp. Här kan du bolla dina funderingar, få hjälp och råd att komma vidare i din utvecklling.

Ordinarie pris: 9.900 kr exkl. moms 
JUST NU PRIS: 4.450 kr exkl.moms 

"Jag har haft förmånen att få vara med i 4goods coaching program Boost Your Worklife. Coachingen har gett mig nya insikter och ökad förståelse om vad som är viktigt för mig i min karriär. Marie och Carina har gett mig massor av inspiration och energi. Jag har blivit utmanad till att kontakta nya personer inom andra områden som jag brinner för men hittills inte arbetat med. Jag rekommenderar varmt dig som vill bli inspirerad, utmanad och få tillgång till ett enormt kontaktnät att anmäla er till Boost Your Worklife" citat Jenny coachklient

Om Carina & Marie

Vi är entreprenörer, inspiratörer, föreläsare och coacher som brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. Vi driver Sveriges största kvinnliga nätverk och har sedan 4good grundades inspirerat tusentals kvinnor att föverkliga sina drömmar och att vara i sin fulla power! Under 15 års tid har vi haft förmånen att jobba med  några av Sveriges bästa föreläsare och coacher inom personlig utveckling. Idag är vi båda utbildade coacher som vill hjälpa dig att skapa en hållbar karriär -  ett jobbliv där du får utvecklas, får energi och känner ett tydligt syfte!

Vi älskar kommunkation, konceptutveckling och paketering och har många års erfarenhet från reklam, media, kommunikation och strategisk varumärkesarbete från varumärken som TV3, The Body Shop, Tele 2, TUI och Twilfit.  2017 släppte vi Den Stora Peppboken - en guide till mer Power & Pepp i livet!  Samma år blev vi utnämnda till en av Årets Inspiratörer och vår podcast Sunshinepodden nominerades som en av Sveriges bästa poddar. Carina är verksam som styrelseledamot i Rederi AB Ekerö och i Tjejzonen. Marie som styreleseledamot i StartUp Stockholm.