Meny

ÅRETS FÖRSTA ROMAN I 4GOOD BOOK CLUB - SKILSMÄSSAN!

I början av april får du som medlem hem Moa Herngrens purfärska roman SKILSMÄSSAN, efter två böcker som kickat igång året med personlig utveckling, framåtkraft och hälsoboost! 

Moa skildrar ännu en mästerlig skildring av de tabun som finns i relationer och känslor som vi kanske inte pratar om så ofta. Precis som i succéromanen SVÄRMODERN beskriver hon hur situationer kan uppfattas så totalt olika och om hur små händelser i vardagen kan växa till oöverstigliga hinder.

Berättelen kretsar kring Bea och Niklas som lever ett bekvämt liv på Östermalm i Stockholm. Men efter ett ganska bagatellartat gräl försvinner Niklas hemifrån. Bea tror att han när som helst ska komma hem, bara han lugnat ner sig. Men timmarna går och ingen Niklas kommer ...

Det här kommer att bli en riktigt intressant bok att reflektera kring och diskutera vid bokcirkeln i maj!

I APRIL FÅR VI  MÖTA SUCCÉFÖRFATTAREN MOA HERNGREN!

Moa har tidigare arbetat som journalist, varit chefredaktör på tidningen Elle, skrivit manus för TV som till exempel populära "Bonusfamiljen" och varit TV-producent.

En mångfacetterad person och författare till en lång rad böcker som bland annat  Allt är bara bra tack och Tjockdrottningen. Hennes senaste och ordentligt hyllade roman var SVÄRMODERN och inspiration till den fick hon bland annat när hon själv blev farmor. Det väckte många tankar kring familj och relationer som är mer eller mindre frivilliga och att skriva om just familjer har blivit lite av Moas specialitet. 

I SKILSMÄSSAN fortsätter hon på spåret familj och vi tror att det här kommer att bli en otroligt intressant bok att läsa, reflektera kring och att sedan diskutera i bokcirkeln i slutet av maj!

Men innan dess - en träff med Moa MÅNDAG 4 APRIL för att tagga till inför läsningen! 

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL - SAVE THE DATES!

BOK & BOKCIRKEL - SKILSMÄSSAN

GÅ MED! Här går du med.

A PACKAGE FULL OF READING! Boken skickas till dig i slutet av mars. 

MATERIAL TILL BOKCIRKEL! En till två veckor innan bokcirkeln får du en inbjudan via mejl och hittar ett inlägg i Facebookgruppen om hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

FÖRFATTARTRÄFF! Live-sänt samtal med Moa Herngren på Zoom  måndag 4 april kl 20!

BOKCIRKEL!  Tisdag 17 maj kl 20 träffar vi Moa igen vid bokcirkeln på Zoom, innan vi går ut i mindre grupprum och diskuterar romanen.

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre ha din bokcirkel på egen hand med kompisar - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du Zoom efter författarsamtalet och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Intro till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)

Vi ses! 

Carina, Marie, Eva och Anneli