Meny
Make it Happen

HÄNG MED PÅ EN RIKTIG KICKSTART AV 2022 MED MAKE IT HAPPEN - 10 STEG TILL ATT FORMA DIN FRAMTID!

Egentligen kickar vi igång redan i december med att läsa Carinas nya bok före alla andra! Detta markerar också starten för 4good Book Clubs fokus på personlig utveckling och hälsa!   

Make it Happen – 10 steg till att forma din framtid innehåller över 100 verktyg, övningar och tips så att du redan nu kan börja ta små steg mot just det du vill ha och längtar efter i ditt liv. 

Du får lära dig att både tänka och drömma större, hur du skapar din egen vision om framtiden och hur du sänker hinder, hanterar rädslor och blir modigare. Du får hitta och äga dina superkrafter, träna ditt mindset, energidesigna ditt liv och lära dig hur du tar dig framåt istället för att fastna i övertänkande och tvivel.

I januari ses vi på Zoom och den här gången får du vara med på en workshop istället för bokcirkel med Carina :-)

PASSION FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FORMA DIN FRAMTID!

Carina var med och startade 4good - Sveriges största kvinnliga närverk - 2004 eftersom hon hade en stark längtan efter ett annat sätt att leva och jobba på än hon gjorde. Sedan dess har hon brunnit för att inspirera och stärka andra kvinnor till att hitta sina sätt att leva och att både upptäcka och nå sina drömmar.

Nu har Carina samlat all sin erfarenhet och kunskap i nya boken Make it Happen - 10 steg till att forma din framtid i vilken hon också delar sin egen story. Ett liv som har kantats av mycket rädsla men också av mod och stora drömmar.

Det här är den perfekta starten på 2022 och kanske på resten av ditt liv så häng på!

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL - SAVE THE DATES!

BOK & WOKSHOP - MAKE IT HAPPEN 

GÅ MED! Det gör du här.

A PACKAGE FULL OF READING! Boken skickas till dig innan jul!

VIP-RELEASE - måndag 6 december kl.20 på Zoom! Länk kommer att skickas till dig som är medlem.

MATERIAL TILL WORKSHOP. Någon vecka innan det är dags hittar du ett inlägg i Facebookgruppen för medlemmar om hur du kan genomföra workshopen - med tips & frågor att prata om!

WORKSHOP I JANUARI. Vi ses tisdag 25 januari kl.20 på Zoom! Mer om hur det kommer att gå till får du veta längre fram :-) 

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre ha din bokcirkel på egen hand med kompisar? Det går så klart också bra! Då lämnar du Zoom efter författarsamtalet och genomför den på egen hand med vårt underlag. Inspelning av samtalet innan bokcirkel/workshop hittar du alltid i Facebookgruppen i efterhand.

  Vi ses! 

Carina, Marie, Eva och Anneli