Meny
Hälsorevolutionen

VEM VILL HA MER ENERGI I FEBRUARI?!

4GOOD BOOK CLUB PRESENTERAR STOLT NÄSTA CIRKELBOK HÄLSOREVOLUTIONEN: 12-VECKORSPROGRAMMET FÖR STYRKA, HÄLSA OCH GLOW!

Du kanske har läst Marias Borelius succébok Hälsorevolutionen, och lyssnat på hennes populära podd med samma namn och sedan undrat hur och när du kan komma i gång med din egen hälsoresa? 


Vill du lära dig hur du kan äta, träna, planera för ditt liv och din inre stillhet för att hitta ett starkare och gladare du?

Nu kommer äntligen Hälsorevolutionen: 12-veckorsprogrammet som är den efterlängtade handboken bakom Maria Borelius egen omvälvande hälsoresa. Vägen till mer energi, mindre ledont, en stabil vikt som passar dig, lugnare mage, friskare hy och minskad risk för den stora rad sjukdomar som knäcker oss i väst i dag. Det handlar om den antiinflammatoriska livsstilen, steg för steg.

Det här är boken som ger dig de praktiska verktygen i ett 12-veckorsprogram av Maria Borelius och hennes coach Rita Catolino. De guidar dig till fitnessproffsens bästa tips, forskningens senaste insikter, blandat med egna lärdomar från både framgång och bakslag. Du får teorin bakom samt praktiska listor på råvaror, recept, tydliga träningsprogram och tips.

 

I FEBRUARI ÄR DET DAGS ATT BÖRJA LÄSA OCH KAVLA UPP ÄRMARNA!

Maria har skrivit boken tillsammans med tränaren som förändrade hennes liv Rita Catolino. Och du kommer att få möta båda i 4good Book Club inför läsningen och LIVE i vår bokcirkel där du får pepp och coaching från dem! 

Maria Borelius är prisbelönad vetenskapsjournalist, biolog, författare av storsäljarna Hälsorevolutionen, Bliss och Förundran samt driver den populära podden Hälsorevolutionen.

Rita Catolino bor i Kanada där hon jobbar som välkänd fitnessprofil, programledare och hälsocoach med klienter från hela världen. 

DET HÄR KÄNNS SÅ KUL OCH VI HOPPAS ATT DU OCKSÅ ÄR PEPPAD!

SÅ HÄR GÅR DET TILL - SAVE THE DATES!

BOK & BOKCIRKEL - HÄLSOREVOLUTIONEN: 12-VECKORSPROGRAMMET

GÅ MED! Här går du med.

A PACKAGE FULL OF READING! Boken skickas till dig i slutet av januari. 

MATERIAL TILL BOKCIRKEL! Någon vecka innan bokcirkeln hittar du ett inlägg i Facebookgruppen om hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

FÖRFATTARTRÄFF! Live-sänt samtal med författarna på Zoom tisdag 8 februari kl.20.

BOKCIRKEL! Tisdag 22 mars kl.20 är det dags för digital bokcirkel på Zoom tillsammans med Maria Borelius och därefter diskussioner av boken i mindre grupprum på Zoom! 

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre ha din bokcirkel på egen hand med kompisar - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du Zoom efter författarsamtalet och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Intro till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)

Vi ses! 

Carina, Marie, Eva och Anneli