Meny
Cristina, din vilja bor i skogen

LÅT OSS PRESENTERA NÄSTA LÄSUPPLEVELSE I 4GOOD BOOK CLUB - CRISTINA, DIN VILJA BOR I SKOGEN 

Vi har en riktigt stark berättelse som väntar, om två kvinnor, två världsdelar och två kulturer.

Ännu en gång blir du som 4good Book Club-medlem bland de första att hålla boken i handen efter att den kommit från tryckeriet och vi längtar redan! 

Sara Hammarkrantz är författare och journalist. Hon har tidigare skrivit böckerna Förundranseffekten tillsammans med Katrin Sandberg, vilken också var den första cirkelboken i 4good Book Club våren 2020! Sara har även skrivit Lycka på fullt allvar (tillsammans med Katarina Blom) och med Cristina, din vilja bor i skogen gör Sara sin debut som skönlitterär författare.

Cristina Tscherning är bokens huvudperson och arbetar idag som samtals­terapeut inom psykosyntesen. Cristina har valt att dela sin historia för att inspirera till insikten om att, oavsett hur starten i livet ser ut, så har vi förmågan att bemästra våra inre demoner.

I oktober träffar vi Sara och Cristina första gången på en VIP-release bara för 4good Book Club! Vid bokcirkeln i slutet av november återser vi båda två igen och redan nu törs vi lova att det blir intressanta och givande samtal med dem!

GÖR DIG REDO FÖR EN BERÖRANDE ROMAN - BASERAD PÅ EN SANN BERÄTTELSE! 

Jag har alltid trott att jag skulle gå sönder om jag mindes.

Men till slut har hon inget val. Minnena pockar på, skaver, kräver att få komma till ytan.

Cristina, din vilja bor i skogen är baserad på en sann berättelse. Om 60-talets Colombia och millennieskiftets Stockholm. Om vanära, svek, övergivenhet, rädsla och stolthet. Om en kvinnas resa från utbrändhet till läkning i ett förtvivlat sökande efter sanning. Först när familjehemligheterna stigit till ytan kan hon ta tillbaka makten över sin egen historia.  

Maria är ung, vacker och gravid med sitt livs kärlek. Hennes stränga katolska familj förskjuter henne, men hon vägrar lämna ifrån sig sitt barn och föder ensam i ett kloster i Bogotá. Mannen hon älskar har redan en familj och hon tror att räddningen är en svensk man som lovar stort. Men det nya livet som borde vibrera av lycka tar snart en annan sorglig och destruktiv vändning.   

Cristina är lyckad och framgångsrik. Hon borde nöja sig. Hon har sin karriär. En kärleksfull man som bär henne på silverfat. Två fina barn. Ett nybyggt, vackert hus i Stockholms finaste område. Men hon driver sig själv i ett vansinnestempo. Jagad av ett omättligt behov av trygghet och rätten till sin egen identitet. När hon går in i väggen börjar en annan resa, ett sökande efter sanningen. Vad hände egentligen i hennes barndom? Varför vägrar mamma Maria att berätta om vem hennes far är, och varför får hon bara upp svarta bilder när hon mediterar?   

Cristina, din vilja bor i skogen är en bok om hur man kan bryta sig fri från det förflutna. Hur vi överlever trots utsatthet och övergivenhet. Hur man kan omvandla trauma till personlig utveckling och styrka. Den bygger på samtalsterapeuten Cristina Tschernings liv. Cristina, din vilja bor i skogen är en bok om hopp.

SÅ HÄR GÅR DET TILL - SAVE THE DATES!
BOK & BOKCIRKEL - CRISTINA, DIN VILJA BOR I SKOGEN

GÅ MED (om du inte redan är med så klart!) Här går du med.

A PACKAGE FULL OF READING! Boken skickas till dig i början av oktober.

MATERIAL TILL BOKCIRKEL! Någon vecka innan bokcirkeln hittar du ett inlägg i Facebookgruppen om hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

VIP-RELEASE! Måndag 11 oktober bjuds du in till digital bokrelease en dag före alla andra! Mer info kommer via mail!

BOKCIRKEL! Tisdag 23 november kl. 20 är det dags för digital bokcirkel på Zoom tillsammans med Sara Hammarkrantz och Cristina Tscherning och vi diskuterar sedan boken i mindre grupprum på Zoom! 

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre ha din bokcirkel på egen hand med kompisar - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du Zoom efter författarsamtalet och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Intro till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)

Vi ses! 

Carina, Marie, Eva och Anneli