Meny
Allt går att lösa

Marie Forleo

4GOOD BOOK CLUB KICKAR IGÅNG HÖSTEN TILLSAMMANS MED DIG OCH DRIVNA, ROLIGA OCH COOLA MARIE FORLEO! ENTREPRENÖREN OCH INSPIRATÖREN SOM VET ATT ALLT GÅR ATT LÖSA!

Vi rivstartar hösten med en nystartsinjektion och utvecklingsboost som heter duga, genom att läsa Allt går att lösa av Marie Forleo!

Marie Forleo är en amerikansk entreprenör, filantrop och obotlig optimist som brinner för att andra ska utvecklas, leva de liv de vill och att skapa en bättre värld.

I många år har hon genom sin YouTube-kanal Marie TV och podden The Marie Forleo Podcast inspirerat och hjälpt hundratusentals människor över hela världen till förändring med en stor skopa av sin härliga humor! 

Självaste Oprah Winfrey har kallat Marie Forleo för "en tongivande ledare för den kommande generationen".

Devisen som har hjälpt Marie genom livet och till framgång är everything is figureoutable! ALLT GÅR ATT LÖSA! 

KICK OFF INFÖR HÖSTEN MED ALLT GÅR ATT LÖSA OCH LIVE-TRÄFF MED MARIE FORLEO! 

I USA klättrade Allt går att lösa snabbt till förstaplatsen på New York Times bästsäljarlista och nu är det dags för OSS att sätta tänderna i den! Få hjälp med hur vi kan tänka när det känns som om vi fastnat på jobbet, i relationen,  när vi vill skapa nya vanor, lära oss att dansa eller vad det än kan vara! En perfekt start på hösten!

Marie menar att om du har svårt att lösa ett problem, att uppnå eller ens hitta ett mål i livet, är det inte dig det är fel på. Felet är att du ännu inte har anammat en viktig övertygelse som förändrar allt, nämligen det som hennes mamma en gång sa till henne: "Inget i livet är särskilt komplicerat. Du kan göra allt du bestämmer dig för om du bara kavlar upp ärmarna. Allt går att lösa."

I boken får vi ta del av Maries tankar om hur vi till exempel handskas med kritik och bluffsyndrom, lära oss att känna skillnad på rädsla och intuition med mera! Allt går att lösa är inte bara ett slagord som låter bra. Det är en oövervinnlig, optimistisk filosofi. En attityd. Ett mantra. En övertygelse. 

Det här vill du INTE missa!

SÅ HÄR GÅR DET TILL - SAVE THE DATES!
BOK & BOKCIRKEL - ALLT GÅR ATT LÖSA - MARIE FORLEO

GÅ MED (om du inte redan är med så klart!) Här går du med.

A PACKAGE FULL OF READING! Boken skickas till dig i mitten av augusti.

MATERIAL TILL BOKCIRKEL! Några veckor innan bokcirkeln hittar du ett inlägg i Facebookgruppen om hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

BOKCIRKEL! Måndag 20 september kl 20 är det dags för digital bokcirkel på Zoom tillsammans med Marie Forleo och vi diskuterar sedan boken i mindre grupprum på Zoom! 

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre ha din bokcirkel på egen hand med kompisar - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du Zoom efter författarsamtalet och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Intro till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)