Meny
Bokcirkel 4 - Viveca Sten
Vi är med om PREMIÄREN av hennes nya bokserie som utspelar sig i Åre!

Vår utvalda författare & bok i oktober!

Hej! Vi är så stolta och glada att kunna presentera en av Sveriges största deckarförfattare - Viveca Sten - som vi ska få lära känna på nära håll i 4good Book Club. Det blir PRE-RELEASE PARTY för hennes helt nya serie om Åremorden bara för oss, vi blir en av de första att läsa nya boken och så klart möter vi Viveca och varandra i en bokcirkel på Zoom.

DESSUTOM - BONUSBOK - om du är snabb att gå med OCH tar med en kompis!
Då får ni BÅDA TVÅ Floden hem av Hannah Richell - en fantastisk bok som du kommer älska. Läs mer om bonusboken här!
 

(Vi har 50 bonusböcker - först till kvarn. Gäller så klart också dig som redan är medlem och peppar en kompis på att gå med!)

VIVECA STEN

Möt Viveca Sten, en av Sveriges mest lästa deckarförfattare som vi känner igen från Morden i Sandhamn. Hon fastnade i Corona-karantän i flera månader i sitt hus i Åre i början av 2020 och inspirationen växte i takt med att tiden gick. Till slut, utan att varken maken eller bokförlaget visste om det, hade hon skrivit en helt ny kriminalroman i en helt annan miljö än sina vanliga skärgårdstrakter.

Offermakaren är den första delen i trilogin om Åremorden som vi i 4good Book Club blir bland de första att få läsa och sen möta Viveca i bokcirkeln! Vi är så nyfikna på henne - hur kom det sig att tjejen med både examen från Handelshögskolan och Juristlinjen blev författare? 

Viveca Stens böcker är översatta till en mängd språk och har även filmatiserats för tv och sänts över hela världen. Hon har dessutom skrivit flera fackböcker, en kokbok och en rysartrilogi för barn med sin dotter, Camilla Sten. 
 

OFFERMAKAREN

"En nervkittlande mordgåta som jag hoppas ska trollbinda både gamla och nya läsare" 

En mörk decembermorgon, just när vintersäsongen börjar i Åre hittar en liftvärd ett hopkrupet, stelfruset lik i en av liftarna. Kroppen är stelfrusen med läppar som smalnat av kylan. Mycket pekar på ett mord. Sedan försvinner en ung flicka från trakten … Medan kylan tilltar och snöstormen viner dras poliserna Hanna och Daniel allt djupare in i en mörk brottsutredning som avslöjar oanade hemligheter i den lugna skidorten Åre. Daniel Lindskog är inspektör vid Årepolisen och nybliven pappa. Hanna Ahlander har flytt till Åre efter att ha blivit dumpad och fått sparken från polisen i Stockholm. Snart blir de båda två avgörande i utredningen kring den döda. Snön yr, temperaturen sjunker och allt fler svävar i livsfara.

”Offermakaren” är första delen i Viveca Stens dramatiska nya serie Åremorden som utspelar sig i de jämtländska fjällen. Som alltid väver hon samman den storslagna naturen med starka karaktärer i en rafflande mordgåta som fullkomligt trollbinder läsaren.


SÅ HÄR GÅR DET TILL!
BOK & BOKCIRKEL 4 - OFFERMAKAREN - VIVECA STEN

GÅ MED (om du inte redan är med så klart!) Signa upp dig till 4good Book Club! Här går du med

A PACKAGE FULL OF READING! Bokpaketet kommer till dig från och med vecka 42 (mitten av oktober)

PRERELEASEPARTY I 4GOOD BOOK CLUB! Tisdagen den 13 oktober kl 20. Dagen före den officiella releasen möter du Viveca Sten i en LIVE-sänding i Facebookgruppen 4good Book Club där du kan vara med och ställa frågor. Om nya trilogin som kom till i coronakarantän, om hur hon gick från jurist till författare och förverkliga drömmar, om författarskapets fram och baksidor och om nya boken Under samma himmel! 

MATERIAL TILL BOKCIRKEL 4! En vecka innan bokcirkeln hittar du ett upplägg i Facebookgruppen hur du kan genomföra bokcirkeln - med tips & frågor att prata om!

BOKCIRKEL 4! Onsdagen den 25 november kl 20 är det dags för digital bokcirkel på Zoom tillsammans med Viveca för att sedan fortsätta i mindre grupprum på Zoom med 4-6 personer! Du delas slumpmässigt in i grupperna - ett nytt sätt att lära känna andra 4good Bookiesar!

PÅ EGEN HAND? Vill du hellre göra din bokcirkel med dina kompisar på egen hand - digitalt eller fysiskt? Det går så klart också bra! Då lämnar du bara Zoom efter författarnas introduktion och genomför den på egen hand med vårt underlag. (Introduktionen till bokcirkeln hittar du också i Facebookgruppen i efterhand om du vill göra det vid ett senare tillfälle)