Meny

Välkommen till 4good Business Network 9!

 Hej! Välkommen till medlemssidan för 4good Business Network 9. Gruppen startade februari 2019 och ska följas åt under ett år tillsammans för att bli bättre på att nätverka, skapa nya möjligheter och utvecklas i karriären och jobblivet! Här hittar du agendan med allt som händer under året! Hör av dig till  eller om du har frågor eller funderingar! 

The 4good Way of Networking

Under ditt år med oss utbildar vi dig i vårt nätverksprogram. Ditt medlemskap består av workshops & nätverksträffar, lunchträffar, digital connection, powermingel och spaningsluncher. Du utbildas i och får tillgång till våra nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare!  Affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör. 

Idag har över 700 kvinnor gått vårt ettåriga nätverksprogram. Några av dem möter du i här!

Networkinghälsningar från Carina & Marie, grundare av 4good Business Network

Agenda 2019

Våren 2019

Workshop & nätverksträff - Marie & Carina
- The 4good Way of Networking

11 februari, 18.00-21.00 på 7A Centralen

Workshop & nätverksträff - Malcolm Larri
- Självledarskap 
18 mars, 18.00-21.00 på 7A Odenplan

4good Business Talk - Frukostföreläsning
8 april, 08.15-09.45 på 7A Centralen

Powermingel och AW
28 maj, 18.00-20.00 på The Lobby

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch!

Hösten 2019

Workshop & nätverksträff - Kreativitet och idégenerering - 
HYPER ISLAND

16 september, 18.00-21.00 på 7A Centralen

4good Business Talk - Frukostföreläsning
14 oktober, 08.15-09.45 på 7A Odenplan

Workshop & nätverksträff - Dititalisering - Judith Wolst
11 november, 18.00-21.00

Powermingel och AW
28 november, 18.00-20.00

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch!

CONNECTA DIGITALT MED ALLA MEDLEMMAR

Använd den slutna Facebookgruppen för att få ut maximalt av ditt medlemskap i 4good Business Network. Ta initativ, byt erfarenheter, be om hjälp, bli ihopkopplad och skapa nya möjligheter! Använd gruppen för att connecta, dela med dig av tankar och spaningar, nya jobbmöjligheter eller varför inte testa en idé du har? Gruppen är till för dig så vi vill peppa dig att verkligen använda gruppen som kanal för att nå ut. Här hittar du gruppen!

WORKSHOPS & NÄTVERKSTRÄFFAR!

Fyra gånger per år ses vi på kvällstid i interaktiva workshops och nätverksträffar med syftet att både utvecklas, få mer kunskap och att bygga våra nätverk tillsammans. Träffarna leds av erfarna workshopledare och föreläsare.

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF
SJÄLVLEDARSKAP 
Malcolm Larri från Hammer & Hanborg är Leadership & Culture Transformation Consultant. Han reser världen runt för att hjälpa företag att nå resultat och människor att komma över hinder, få självförtroende och lära sig mer om sig själva. Nu kommer han till oss på 4good Business Network för att ge oss nycklarna till hur vi leder oss själva – både mot framgång och till att blomstra!

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF - DIGITALISERING
Möt Judith Wolst den digitala strategen och experten som tar oss in i framtiden. Hur kan vi bäst anpassa oss till och använda oss av digitaliseringen? Hur påverkar digitaliseringen våra jobbliv & våra relationer? I en interaktiv workshop  delar hon sina tips om hur du bäst hanterar den digitala tid vi lever i och tillsammans skapar vi bilden av den digitala framtiden och vad den innebär för din business! Judith är en av Sveriges vassaste digitala experter och är aktuell med boken Digital Panik! 

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF - 
KREATIVITET & IDÉGENERERING
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop. Du lämnar workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF 
THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Grundarna till 4good Business Network, Carina Sunding och Marie Thorslund ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Vår nätverksfilosfi bygger på fokusera mer på vad du kan bidra med än vad du själv kan få, att visa mer av dig själv, att vara en matchmaker och att bygga goda relationer på lång sikt. Hur du gör det lär du dig en workshop! 

4GOOD BUSINESS TALKS

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och frukost med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper!  

Datum våren 2019
8 april kl 8.15 - 9.45 på 7A Conference & Event

Datum hösten 2019
14 okt kl 8.15 - 9.45 på 7A Conference & event

4GOOD BUSINESS TALK - TINA LINDAHL - 14 okt
Hur kan du maxa din närvaro på världens största affärsnätverk? 

LinkedIn-experten och Business Boostern Tina Lindahl hjälper dig att upptäcka kraften i världens största affärsnätverk som har 610 miljoner medlemmar i över 200 länder = massor av möjligheter för dig! På LinkedIn kan du stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter, boka möten, marknadsföra dig och din verksamhet och göra affärer! Det är dags att blir ännu bättre på att attrahera värdefulla kontakter och använda plattformen som marknadsföringskanal på ett kostnadseffektivt sätt!

4GOOD BUSINESS TALKS - 8 april
IT-strategen Lisbeth Vigermyr spanar på framtidens teknik på 4good Business Talks
Vad vore livet utan AI och krypto?!
En morgonpigg glimt in i framtidens teknik AI och Blockchain. Tillsammans spanar vi på hur AI och Blockchain kan hjälpa oss att lösa komplexa och kostsamma utmaningar. Du bjuds på en övergripande icke-teknisk spaning om två heta områden i teknikens underbara värld.

Lisbeth Vigermyr är en IT-strateg som är förälskad i ekosystem och spännande partnerskap. Till vardags möter Lisbeth alla typer av kunder från startups till industrikunder. Lisbeths bakgrund är rotad i den fantastiska IT branschen och hon arbetar idag på Microsoft som försäljningschef för Enterprise Cloud

4GOOD BUSINESS TALKS - 8 april
50 myter om hållbarhet – hur du går från klimatångest till hållbarhetsstolthet!
Jessica Cederberg Wodmar är Sveriges främsta hållbarhetscoach och har blivit utnämnd till en av de 101 hållbarhetsmäktigaste i Sverige i flera år i rad. Hon leder Veckans Affärers Hållbarhetspodden och har skrivit sammanlagt tre böcker. Jessica tillhör Näringslivets 150 superkommunikatörer och nyligen utsåg tidningen Tara henne till en av fem powerkvinnor att inspireras av under 2019. 
Jessica ger oss tips om hur vi med enkla åtgärder kan leva hållbart och avlivar effektivt myter om bland kaffe, shopping, flyg, kläder, prylar, skönhet och återvinning och sushi. Jessica vill att vi känner stolthet över de insatser vi redan gör, och hjälper oss på ett inspirerande sätt att hitta nya hållbara alternativ. Välj inte bort - välj bättre!

4good Pop Up Office

En gång i månaden erbjuder vi dig att ha en halv jobbdag tillsammans med andra medlemmar. Då sätter vi upp 4good Pop Up Office någonstans i city. Det blir ett co-working space á la minute, ett tillfälle att inspireras av varandra, lära sig av varandra, kanske jobba på idéer ihop, göra affärer eller bara ha en härlig jobbdag tillsammans.

Datum hösten:
20 sept , 24 okt, 22 nov, 11 dec

SPANINGSLUNCHER

Ta med en spaning till bordet! Våra spaningsluncher är en succé. En gång i månaden ses vi för en lunch på. Vi träffas i en avslappnad miljö och delar bordsvis våra spaningar på 1-2 minuter på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch till självkostnadspris! 

Datum Våren 2019
6 februari, 6 mars, 3 april, 4 juni

Datum Hösten 2019
18 september, 10 oktober, 6 november, 5 december

LUNCHROULETTE

Under ditt år i 4good Business Network deltar du vid flera tillfällen i lunchroulette, då du lottas ihop med en annan medlem i din nätverksgrupp för ett informellt möte. I de här mötena connectar vi närmare varandra, upptäcker hur vi kan hjälpa varandra och gör affärer.

Det här får du som medlem

 • Nätverksträffar med handplockade inspiratörer och coacher som utvecklar dig i din yrkesroll
 • Vårt nätverksprogram med tips, spaningar, övningar inför och efter träffarna
 • 4good Business Talks - frukostföreläsningar a la Ted Talks med trendspaningar och nytänk 
 • Spaningsluncher en gång i månaden inom Mood District
 • Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
 • Tillgång till alla medlemmar digitalt 
 • Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
 • Lunchroulette - organiserade träffar med andra medlemmar i nätverket
 • Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
 • 4good Pop Up Office - möjlighet att ha en halv jobbdag ihop med andra medlemmar i nätverket
 • Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger då du som medlem får bjuda med en gäst
 • VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor. 

  Deltagaravgift per år: 9 900 kr ex moms