Meny

4good Business Network 5

Nätverksträffar 2017
4good Business Network 5

Hösten 2017

6 september | 18.00 - 21.00 | Tändstickspalatset
Nätverksträff med Lisa "Kamoja" Ekström

12 oktober | 18.00 - 21.00 | Klara Strand
Nätverksträff med entreprenören och appdrottningen Susanne Birgersdotter

8 november | 18.00 - 21.00 | Klara Strand
Nätverksträff med go-slow-experten Trine Grönlund

28 november | Klara Strand
Stort afterworkmingel med alla nätverksomgångar

Connecta med medlemmarna digitalt! I den slutna Facebookgruppen 4good Business Network 5 och gå med i 4good Business Network på LinkedIn så ser du alla medlemmar i alla grupperna i hela nätverket!

Här hittar du en presentation av medlemmarna i ditt nätverk!

Du coachas av Sveriges bästa inspiratörer och nytänkare!

NETWORKING
Carina Sunding
och Marie Thorslund är nätverksexperterna som ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Att nätverka är att bygga både relationer och ditt personliga varumärke ditt fokus ska vara på vad du kan kan bidra med istället för att fokusera på vad du själv kan få. Det finns många tips och trix för att skapa ett starkt nätverk, och nu delar de med sig av alla sina hemligheter till dig!

DIGITALISERING
Gör #digitalsuccé och strålande affärer med sociala medier. Möt sociala medier-strategen Frida Boisen, digital chef på Bonniers, krönikör på GT och Expressen. Hon är internationell föreläsare, vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och blev utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige i våras. Hon är aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier.

KREATIVITET
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop och en kreativ resa. När dagen är över kommer du att lämna workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

 

LEDARSKAP
För Lisa "Kamoja" Ekström är ledarskap en förening av starkt driv och ett stort hjärta, kryddad med en intensiv vilja att vinna. Med de ingredienserna lyckades hon förvandla en krisstämplad avdelning på SAS till en attraktiv arbetsplats. Det gjorde henne också till vinnare av Framgångsstipendiet. Hon är ärlig och rak och levererar i aha-upplevelser, skratt och energi. Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Du får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå hållbara resultat.

ENTREPRENÖRSKAP
Tänk som en entreprenör! Susanne Birgersdotter startade av en slump vid köksbordet och utan kunskap om den bransch hon gav sig in i.  Idag är hon en framgångsrik digital entreprenör som driver ett flertal bolag - ett Appbolag, en Gamestudio och har ett investerarbolag med inriktning på kvinnliga företagare på gång. Hon berättar sin resa och ger dig konkreta och peppande råd hur du kan bli mer entreprenöriell i ditt sätt att jobba - oavsett om du är egen företagare eller inte!

EFFEKTIVITET
Idag då allt hela tiden ska gå fortare kontrar webbtv-entreprenören Trine Grönlund, tidigare New York-bo och numera SLOW-ambassadör, med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Genom en blandning av forskning, business cases och personlig erfarenhet lär Trine oss att bli skarpare i en värld som är mer och mer komplex - allt för att du ska bli mer innovativ, lyhörd, smart och välmående på jobbet...och i din ledarstil.

NYHET!
Nytt för hösten är våra nätverksluncher på GT30:s restaurang Penny & Bill. Första onsdagen i varje månad med start i oktober samlar vi alla i affärsnätverket som vill och kan för en lunch full av networking, inspiration och nya av möjligheter!

Lunch till självkostnadspris

Dress for success!

Ett av våra nätverkstips är att du ska våga visa mer av dig själv! På så sätt blir det lättare att komma ihåg dig! Som medlem får du tips och hjälp från Jacqueline Sundström, stylist och Personal Shopper från MOOD - att förhöja din stil, look och garderob. Jaqueline Sundström har en stor erfarenhet av mode och med ett säkert öga kommer hon att inspirera dig till att visa mer av dig själv, både på jobbet och privat!

Datum för träffen är den 28 mars!

Spaningslunch i trädkojorna!

Ta med en spaning till bordet! En gång i månaden ses vi i Moods coola trädkojor som ligger på Mood Stockholms terrass! En gömd kreativ oas :) Här möter du medlemmar från alla våra pågående affärsnätverk och från Stay Connected! Vi träffas i en avslappnad miljö och delar våra spaningar på aktuella trender och händelser samtidigt som vi äter en god lunch från Café Egoîste! Vi ryms 6 personer i kojorna och som medlem i 4good Business Network får du vara med en gång under ditt nätverksår.

Du bekostar lunchen själv.

Datum för spaningslunch i trädkojorna

Vi ses 11.45-13.15 i kojorna som du hittar på plan 2 i Mood Stockholm, utgång via Café Egoîste.

Ditt bidrag till lunchen är att du tar med dig en spaning, ett fenomen - någonting du uppmärksammat som du känner är värt att dela med dig av under 1-2 minuter!

Våren 2017
Torsdag 16 mars
Torsdag 6 april
Torsdag 4 maj
Torsdag 8 juni

Hösten 2017
Torsdag 24 augusti
Torsdag 14 september
Tisdag 17 oktober
Tisdag 7 november
Torsdag 7 december
Du har möjlighet att vara med på en lunch under ditt nätverksår!

Mood Stockholm
Norrlandsgatan 13, Stockholm