Meny

4good Business Network 4

Nätverksträffar våren 2017

Måndag 16 januari | kl 18 - 21 | Klara Strand *NYTT DATUM*
Nätverksträff med Lisa "Kamoja" Ekström

Måndag 6 februari | kl. 18 - 21 | Tändstickspalatset
Nätverksträff med Frida Boisen

Torsdag 9 mars | kl. 18 - 21 | Klara Strand
Nätverksträff med Trine Grönlund

Tisdag 14 mars | kl. 19 - 20.15 | Mood Stockholm
Dress for success med vår egen stylist Jacqueline Sundström från Mood!

Tisdag 18 april | kl. 18 - 21 | Tändstickspalatset
Nätverksträff med Susanne Liljenberg

Tisdag 30 maj | Klara Strand
Afterworkmingel! Bring a friend och knyt nya kontakter!

Som medlem kan du också connecta också med medlemmarna digitalt!
I en sluten Facebookgrupp möter du medlemmarna i din nätverksgrupp Business Network 4. Och i gruppen 4good Business Network på LinkedIn så får du tillgång till alla medlemmar i alla nätverksgrupperna! Missar du en träff kan du alltid ta igen gången i en annan grupp.

Här hittar du en presentation över alla medlemmar i 4good Business Network

 

Du coachas av Sveriges bästa inspiratörer och nytänkare!

Gör #digitalsuccé och strålande affärer med sociala medier. Möt sociala medier-strategen Frida Boisen, digital chef på Bonniers, krönikör på GT och Expressen. Hon är internationella föreläsare, vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och blev utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige i våras. Hon är aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier.

 Susanne Liljenberg är den kreativa entreprenören som somnar och vaknar med nya idéer. Hon delar med sig av hur du bygger ett tydligt och lönsamt varumärke - med hjärta. Susanne är en av grundarna till framgångsrika butikskedjan GRANIT, hon ligger bakom succékonceptet LEVA Kungslador, Creperie Strykjärnet och det omtalade värdshuset Guldkaggen - alla på Gotland. Hon får saker att hända och  - och är en av Sveriges ambassadörer för kvinnors företagande. 

 

Idag då allt hela tiden ska gå fortare kontrar webbTV-entreprenören Trine Grönlund, tidigare New York-bo och numera SLOW-ambassadör, med en ny otippad väg till ökad produktivitet, innovationskraft och välbefinnande. Genom en blandning av forskning, business cases och personlig erfarenhet lär Trine oss att bli skarpare i en värld som är mer och mer komplex - allt för att du ska bli mer innovativ, lyhörd, smart och välmående på jobbet...och i din ledarstil.

Vill du göra affärer och bygga ditt varumärke i sociala medier? Hitta nya kunder, medarbetare eller partners? Bli känd för din expertis? Då behöver du bygga ett starkt nätverk som hjälper dig framåt i affärslivet. Med ett tydligt personligt varumärke och en profil som sticker ut på LinkedIn kan du hitta oanade möjligheter, menar experten Charlotte Hågård som är karriärcoach och expert på personlig marknadsföring. Hon har skrivit flera böcker - bland annat Alla har talang och Stick ut - bygg ditt personliga varumärke!

Lisa "Kamoja" Ekström ledarskap är en förening av starkt driv och ett stort hjärta, kryddad med en intensiv vilja att vinna. Med de ingredienserna lyckades hon förvandla en krisstämplad avdelning på SAS till en attraktiv arbetsplats. Det gjorde henne också till vinnare av Framgångsstipendiet. Hon är ärlig och rak och levererar i aha-upplevelser, skratt och energi. Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Du får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå hållbara resultat.

Carina Sunding och Marie Thorslund är nätverksexperterna som ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Att nätverka är att bygga både relationer och ditt personliga varumärke ditt fokus ska vara på vad du kan kan bidra med istället för att fokusera på vad du själv kan få. Det finns många tips och trix för att skapa ett starkt nätverk, och nu delar de med sig av alla sina hemligheter till dig!

Dress for success!

Ett av våra nätverkstips är att du ska våga visa mer av dig själv! På så sätt blir det lättare att komma ihåg dig! Som medlem får du tips och hjälp från Jacqueline Sundström, stylist och Personal Shopper från MOOD - att förhöja din stil, look och garderob. Jaqueline Sundström har en stor erfarenhet av mode och med ett säkert öga kommer hon att inspirera dig till att visa mer av dig själv, både på jobbet och privat!

Datum för träffen är den 14 mars!

Spaningslunch i trädkojorna!

Ta med en spaning till bordet! En gång i månaden ses vi i Moods coola trädkojor som ligger på Mood Stockholms terrass! En gömd kreativ oas! Här möter du medlemmar från alla våra pågående affärsnätverk och från Stay Connected! Vi träffas i en avslappnad miljö och delar våra spaningar på aktuella trender och händelser samtidigt som vi äter en god lunch från Café Egoîste! Vi ryms 6 personer i kojorna och som medlem i 4good Business Network får du vara med en gång under ditt nätverksår.

Du bekostar lunchen själv.

 

Datum för spaningslunch i trädkojorna

Vi ses 11.45-13.15 i kojorna som du hittar på plan 2 i Mood Stockholm, utgång via Café Egoîste.

Ditt bidrag till lunchen är att du tar med dig en spaning, ett fenomen - någonting du uppmärksammat som du känner är värt att dela med dig av under 1-2 minuter!

Våren 2017
Torsdag 16 mars
Torsdag 6 april
Torsdag 4 maj
Torsdag 8 juni

Hösten 2017
Torsdag 24 augusti
Torsdag 14 september
Tisdag 17 oktober
Tisdag 7 november
Torsdag 7 december
Du har möjlighet att vara med på en lunch under ditt nätverksår!

Mood Stockholm
Norrlandsgatan 13, Stockholm