Meny

4good Business Network grupp 10 

Välkommen till 4good Business Network grupp 10 som startade hösten 2019!

Gruppen fick en fantastisk start och det har delats erfarenheter, fördjupats kontakter via spaningsluncher och spontana träffar med medlemmar har skapats. Nyheten POP UP Office, vår co-working förmiddag blev genast en succé - och det är tack vare dig och ditt engagemang! Workshopen med Malcolm Larri om självledarskap var en höjdpunkt på höstens agenda, likaså 4good Business Talks med Tina Lindahl där vi alla blev så mycket proffsigare på LinkedIn.

Under våren kommer Frida Boisen tar oss med på en resa inom digitaliseringens utmaningar och vi kommer på ett helt nytt digitalt sätt via Zoom lära oss att generera nya idéer med Hyper Island. 

Networkinghälsningar från Carina & Marie

Program 4good Business Network

Hösten 2019

Workshop & nätverksträff - Marie & Carina
- The 4good Way of Networking

23 september, 18.00-21.00 på 7A Centralen

4good Business Talks
14 oktober, 08.15-09.45 på 7A Odenplan

Workshop & nätverksträff - Malcolm Larri
- Självledarskap 
18 November, 18.00-21.00, 7A Odenplan

Spaningsluncher
18 september, 10 oktober, 6 november, 5 december

4good Pop Up Office
20 september , 24 oktober, 22 november, 11 december
Penny & Bill - GT30

Powermingel 
28 november, 18.00-20.00, Winston & Elle

Våren 2020

Networking Dinner
22 januari, Artilleriet

Workshop & nätverksträff - Digitalisering 
- Frida Boisen
6 februari, 18.00-21.00, 7A Centralen

4good Business Talks
med Karin Hägglund
20 april, 8:30-9:15 via ZOOM

4good Business Talks
med Linda Hammarstrand 
23 april, 8:30-9:15 via ZOOM

Workshop & nätverksträff - Kreativitet och idégenerering - 
HYPER ISLAND

27 april, 18.00-21.00, via ZOOM

Spaningsluncher
18 februari (restaurang Yellow), 19 mars (walk & talk),
21 april (via ZOOM), 11 maj (via ZOOM)

4good POP UP Office
21 februari (7A Posthuset), 12 mars (Penny & Bill),
17 april (via ZOOM), 26 maj (via ZOOM)
 

Powermingel
28 maj, 18.00-20.00, (via ZOOM)

WORKSHOPS & NÄTVERKSTRÄFFAR!

Fyra gånger per år ses vi på kvällstid i interaktiva workshops och nätverksträffar med syftet att både utvecklas, få mer kunskap och att bygga våra nätverk tillsammans.
Träffarna leds av erfarna workshopledare och föreläsare.

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF 
THE 4GOOD WAY OF NETWORKING - CARINA & MARIE
Grundarna till 4good Business Network, Carina Sunding och Marie Thorslund ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Vår nätverksfilosfi bygger på fokusera mer på vad du kan bidra med än vad du själv kan få, att visa mer av dig själv, att vara en matchmaker och att bygga goda relationer på lång sikt. Hur du gör det lär du dig en workshop! 

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF
SJÄLVLEDARSKAP - MALCOLM LARRI
Malcolm Larri från Hammer & Hanborg är Leadership & Culture Transformation Consultant. Han reser världen runt för att hjälpa företag att nå resultat och människor att komma över hinder, få självförtroende och lära sig mer om sig själva. Nu kommer han till oss på 4good Business Network för att ge oss nycklarna till hur vi leder oss själva – både mot framgång och till att blomstra!

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF 
KREATIVITET & IDÉGENERERING - HYPER ISLAND
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop. Du lämnar workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF
DIGITAL
FRAMTIDSSPANING - FRIDA BOISEN
Sociala medier-strategen Frida Boisen tar oss in i framtidens digitalisering! Frida Boisen är expert på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé” och ”Digital Passion” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer. 

4GOOD BUSINESS TALKS

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och frukost med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper! I vår träffar vi Linda Hammarstrand och Karin Hägglund.

4GOOD BUSINESS TALKS - LINDA HAMMARSTRAND
PASSION WORKS

Hon har haft titeln Director of Passion på Choice och jobbat sida vid sida med Petter Stordalen och hon vet allt om hur du skapar en vinnande företagskultur! Det handlar om att jobba tillsammans, inte bara samtidigt. Hon är klok, hon är kul och grymt cool! Under 4good Business Talks ger hon oss tipsen på hur du rekryterar rätt personer, skapar engagemang och bygger en framgångskultur på ditt företag.

4GOOD BUSINESS TALKS - KARIN HÄGGLUND
SÅ HITTAR DU DITT IKIGAI! 

 Anledningen att gå upp på morgonen. Så kan man beskriva den japanska filosofin IKIGAI – som är ett sätt att hitta ditt WHY – din mening. Tillsammans med experten Karin Hägglund lär vi oss  hur vi kan använda filosofin för att hitta mer passion och mening i livet. Det handlar om att ställa sig fyra frågor: Vad är du bra på? Vad älskar du att göra? Vad behöver världen? Vad kan du få betalt för? 

Spaningsluncher

Du möter medlemmar, tar del av allas spaningar på aktuella trender och fenomen, ett tillfälle att få höja blicken samtidigt som du äter en god lunch och nätverkar med de andra medlemmarna. 
(Lunch till självkostnadspris)

POP UP Office

Ett co-working space á la minute, ett tillfälle att inspireras av varandra, lära sig av varandra, kanske jobba på idéer ihop, göra affärer eller bara ha en härlig jobbdag tillsammans.

 

Lunchroulette

Här connectar vi närmare varandra, upptäcker hur vi kan hjälpa varandra och gör affärer. Ni kommer själva överens om dag och plats för träff.  En lunchroulette kan vara frukost, fika, kaffe på stan, lunch, walk & talk, facetime-möte osv.

Teamkänsla tillsammans!

Ta initativ, byt erfarenheter, be om hjälp, agera matchmaker och skapa nya möjligheter! Använd gruppen för att connecta, dela med dig av tankar och spaningar, nya jobbmöjligheter eller varför inte testa en idé du har? 

Digitala utmaningar!

Från oss och våra inspiratörer får du olika uppgifter och utmaningar digitalt för att utveckla dig själv, dina kunskaper och ditt mindset! 

 Powermingel

Var avslutar varje termin med ett riktigt härligt powermingel, där du får möjligheten att bjuda med en vän!

4good Networking Queens

Du kommer tillsammans med alla medlemmar bjudas in en Facebook grupp där ni kan fortsätta att använda era networkings skills - mötas, göra business, be om hjälp och råd, nätverka utan gränser och agera matchmakers åt varandra. Och kanske hitta en ny kollega eller din wingwoman!

Vår kontaktperson 4good Business Network

Hej, jag heter Linda Lindell och jag är Projektledare och Medlemsansvarig på 4good. Har du frågor kring ditt medlemskap, om programmet eller har du feedback på våra workshops och inspiratörer, hör av dig till mig på .

Mig träffar du på alla våra träffar inom 4good Business Network och jag ansvarar även för kommunikationen i våra digitala kanaler. Vill du ses och diskutera vårt affärsnätverk, hittar du mig på vårt kontor på Grev Turegatan 30 eller så når du mig enkelt via mail.

Jag ser fram emot din kontakt och att få vara med i ditt nätverk!