Meny

Välkommen till 4good Business Network!

Är 2019 året då du ska skapa ditt drömjobbliv?
Vill du ha förändring och utvecklas på jobbet? Få mer energi, idéer och ny kunskap? Känna att du är i din fulla power? Tillsammans med oss kan du få det att hända!

Häng med oss och ett gäng grymma tjejer i vårt ettåriga program 4good Business Network som. Nästa grupp, som är vår 10e grupp, startar i september! Hos oss skapar du ett nytt mindset som får dig att se andra möjligheter. Vi lovar att du blir en bättre och mer medveten nätverkare OCH att du blir en del av ett sammanhang som kommer att förändra ditt jobbliv!

Vi tror på styrkan i att alla är olika. Därför möter du allt från intraprenörer, entreprenörer till dreamers & doers hos oss. Tjejer som, precis som vi, vill skapa möjligheter, affärer och ett bättre jobbliv tillsammans! 

Hoppas vi ses!
Networkinghälsningar från Carina, Marie & Lotta

Intresseanmälan

4good Business Network Grupp 10
- start September 2019 -

The 4good Way of Networking

Under ditt år med oss utbildar vi dig i vårt nätverksprogram. Ditt medlemskap består av workshops & nätverksträffar, lunchträffar, digital connection, powermingel och spaningsluncher. Du utbildas i och får tillgång till våra nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare!  Affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör. 

Idag har över 700 kvinnor gått vårt ettåriga nätverksprogram. Några av dem möter du i här!

Networkinghälsningar från Carina & Marie, grundare av 4good Business Network

Agenda 2019/2020

Hösten 2019

Workshop & nätverksträff - Marie & Carina
- The 4good Way of Networking

23 september, 18.00-21.00 

4good Business Talk - Frukostföreläsning
14 oktober, 08.15-09.45 

Workshop & nätverksträff - Malcolm Larri
- Självledarskap 
18 November, 18.00-21.00

Powermingel och AW
28 november, 18.00-20.00 

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch!

Våren 2020

Workshop & nätverksträff - Digitalisering - Frida Boisen
februari, 18.00-21.00

4good Business Talk - Frukostföreläsning
mars, 08.15-09.45

Workshop & nätverksträff - Kreativitet och idégenerering - 
HYPER ISLAND

april, 18.00-21.00 

Powermingel och AW
maj, 18.00-20.00

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch!

CONNECTA DIGITALT MED ALLA MEDLEMMAR

Använd den slutna Facebookgruppen för att få ut maximalt av ditt medlemskap i 4good Business Network. Ta initativ, byt erfarenheter, be om hjälp, bli ihopkopplad och skapa nya möjligheter! Använd gruppen för att connecta, dela med dig av tankar och spaningar, nya jobbmöjligheter eller varför inte testa en idé du har? Gruppen är till för dig så vi vill peppa dig att verkligen använda gruppen som kanal för att nå ut.

WORKSHOPS & NÄTVERKSTRÄFFAR!

Fyra gånger per år ses vi på kvällstid i interaktiva workshops och nätverksträffar med syftet att både utvecklas, få mer kunskap och att bygga våra nätverk tillsammans. Träffarna leds av erfarna workshopledare och föreläsare.

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF 
THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Grundarna till 4good Business Network, Carina Sunding och Marie Thorslund ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Vår nätverksfilosfi bygger på fokusera mer på vad du kan bidra med än vad du själv kan få, att visa mer av dig själv, att vara en matchmaker och att bygga goda relationer på lång sikt. Hur du gör det lär du dig en workshop! 

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF
SJÄLVLEDARSKAP 
Malcolm Larri från Hammer & Hanborg är Leadership & Culture Transformation Consultant. Han reser världen runt för att hjälpa företag att nå resultat och människor att komma över hinder, få självförtroende och lära sig mer om sig själva. Nu kommer han till oss på 4good Business Network för att ge oss nycklarna till hur vi leder oss själva – både mot framgång och till att blomstra!

DIGITAL FRAMTIDSSPANING
Sociala medier-strategen Frida Boisen tar oss in i framtidens digitalisering! Frida Boisen är expert på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé” och ”Digital Passion” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer. 

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF - 
KREATIVITET & IDÉGENERERING
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop. Du lämnar workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

4GOOD BUSINESS TALKS

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och frukost med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper!  

Datum hösten 2019
14 oktober kl 8.15 - 9.45

SPANINGSLUNCHER

Ta med en spaning till bordet! Våra spaningsluncher är en succé. En gång i månaden ses vi för en lunch på. Vi träffas i en avslappnad miljö och delar bordsvis våra spaningar på 1-2 minuter på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch till självkostnadspris! 

Datum Hösten 2019
18  september, 10 oktober, 6 november, 5 december

Det här får du som medlem

 • Nätverksträffar med handplockade inspiratörer och coacher som utvecklar dig i din yrkesroll
 • Vårt nätverksprogram med tips, spaningar, övningar inför och efter träffarna
 • 4good Business Talks - frukostföreläsningar a la Ted Talks med trendspaningar och nytänk 
 • Spaningsluncher en gång i månaden inom Mood District
 • Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
 • Tillgång till alla medlemmar digitalt 
 • Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
 • Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
 • Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger då du som medlem får bjuda med en gäst
 • VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor. 

  Deltagaravgift per år: 9 900 kr ex moms 

Har du frågor om 4good Business Network så hör av dig till vår Business Network Manager Lotta på .

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!