Meny

4good Business Network grupp 10 

Hos oss skapar du ett nytt mindset som får dig att se andra möjligheter. Vi lovar att du blir en bättre och mer medveten nätverkare OCH att du blir en del av ett sammanhang som kommer att förändra ditt jobbliv!

Vi tror på styrkan i att alla är olika. Därför möter du allt från intraprenörer, entreprenörer till dreamers & doers hos oss. Tjejer som, precis som vi, vill skapa möjligheter, affärer och ett bättre jobbliv tillsammans! 

Läs gärna mer om allt som ingår längre ner.

Hoppas vi ses!

Intresseanmälan

Och för dig som är redo att skicka en ansökan till en av platserna redan nu, så hittar du ansökningsformuläret här.

The 4good Way of Networking

Under ditt år med oss utbildar vi dig i vårt nätverksprogram. Ditt medlemskap består av workshops & nätverksträffar, lunchträffar, digital connection, powermingel och spaningsluncher. Du utbildas i och får tillgång till våra nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare!  Affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör. 

Idag har över 700 kvinnor gått vårt ettåriga nätverksprogram. 

Networkinghälsningar från Carina & Marie, grundare av 4good Business Network

WORKSHOPS & NÄTVERKSTRÄFFAR!

Fyra gånger per år ses vi på kvällstid i interaktiva workshops och nätverksträffar med syftet att både utvecklas, få mer kunskap och att bygga våra nätverk tillsammans. Träffarna leds av erfarna workshopledare och föreläsare.

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF 
THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Grundarna till 4good Business Network, Carina Sunding och Marie Thorslund ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Vår nätverksfilosfi bygger på fokusera mer på vad du kan bidra med än vad du själv kan få, att visa mer av dig själv, att vara en matchmaker och att bygga goda relationer på lång sikt. Hur du gör det lär du dig en workshop! 

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF
SJÄLVLEDARSKAP 
Malcolm Larri från Hammer & Hanborg är Leadership & Culture Transformation Consultant. Han reser världen runt för att hjälpa företag att nå resultat och människor att komma över hinder, få självförtroende och lära sig mer om sig själva. Nu kommer han till oss på 4good Business Network för att ge oss nycklarna till hur vi leder oss själva – både mot framgång och till att blomstra!

DIGITAL FRAMTIDSSPANING
Sociala medier-strategen Frida Boisen tar oss in i framtidens digitalisering! Frida Boisen är expert på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé” och ”Digital Passion” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer. 

WORKSHOP & NÄTVERKSTRÄFF - 
KREATIVITET & IDÉGENERERING
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop. Du lämnar workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

4GOOD BUSINESS TALKS

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! På höstens 4good Business Talks möter du ledaren och futuristen Mia Kleregård och Tina Lindahl, Business Booster och LinkedIn-expert! Det blir en nätverkande, fullspäckad frukost med ny kunskap och trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper! 

Datum hösten 2019
14 oktober kl 8.15 - 9.45

4GOOD BUSINESS TALK - MIA KLEREGÅRD
To change the world we alla need to lead!

 Hur ska vi skapa en framtid i harmoni med den exponentiellt tekniska utvecklingen? Det handlar om ledarskap! Mia Kleregård är ledaren och futuristen  som med insikter från Silicon Valley och Singularity University har sällsynta kunskaper om framtidens trender. Hon vill bidra till att lösa de globala utmaningarna, och har deltagit i flertalet High Level Leaders’ Summit inom FN:s arbete med Agenda 2030 och hållbarhetsmålen. Mia har precis fått sitt drömjobb som Service Manager på Tesla! Häng med i framtiden och vad som krävs av oss som ledare - i att både leda oss själva och andra!

4GOOD BUSINESS TALK - TINA LINDAHL
Hur kan du maxa din närvaro på världens största affärsnätverk? 

LinkedIn-experten och Business Boostern Tina Lindahl hjälper dig att upptäcka kraften i världens största affärsnätverk som har 610 miljoner medlemmar i över 200 länder = massor av möjligheter för dig! På LinkedIn kan du stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter, boka möten, marknadsföra dig och din verksamhet och göra affärer! Det är dags att blir ännu bättre på att attrahera värdefulla kontakter och använda plattformen som marknadsföringskanal på ett kostnadseffektivt sätt!

NYHET - 4good Pop Up Office

En gång i månaden erbjuder vi dig att ha en halv jobbdag tillsammans med andra medlemmar. Då sätter vi upp 4good Pop Up Office någonstans i city. Det blir ett co-working space á la minute, ett tillfälle att inspireras av varandra, lära sig av varandra, kanske jobba på idéer ihop, göra affärer eller bara ha en härlig jobbdag tillsammans.

Datum hösten:
20 sept , 24 okt, 22 nov, 11 dec

CONNECTA DIGITALT MED ALLA MEDLEMMAR

Använd den slutna Facebookgruppen för att få ut maximalt av ditt medlemskap i 4good Business Network. Ta initativ, byt erfarenheter, be om hjälp, bli ihopkopplad och skapa nya möjligheter! Använd gruppen för att connecta, dela med dig av tankar och spaningar, nya jobbmöjligheter eller varför inte testa en idé du har? Gruppen är till för dig så vi vill peppa dig att verkligen använda gruppen som kanal för att nå ut.

SPANINGSLUNCHER

Ta med en spaning till bordet! Våra spaningsluncher är en succé. En gång i månaden ses vi för en lunch på. Vi träffas i en avslappnad miljö och delar bordsvis våra spaningar på 1-2 minuter på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch till självkostnadspris! 

Datum Hösten 2019
18  september, 10 oktober, 6 november, 5 december

ETT DIGITALT PROGRAM INGÅR!

Som medlem i 4good Business Network får du löpande under ditt medlemskap utmaningar, uppgifter och uppdrag från oss digitalt från oss för att utveckla dig själv, dina kunskaper och ditt mindset! 

Det här får du som medlem

 • Nätverksträffar med handplockade inspiratörer och coacher som utvecklar dig i din yrkesroll
 • Vårt digitala nätverksprogram med tips, spaningar, övningar inför och efter träffarna
 • 4good Business Talks - frukostföreläsningar a la Ted Talks med trendspaningar och nytänk 
 • Spaningsluncher en gång i månaden inom Mood District
 • Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
 • Tillgång till alla medlemmar digitalt 
 • Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
 • Lunchroulette - organiserade träffar med andra medlemmar i nätverket
 • Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
 • 4good Pop Up Office - möjlighet att ha en halv jobbdag ihop med andra medlemmar i nätverket
 • Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger då du som medlem får bjuda med en gäst
 • VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor. 

  Deltagaravgift per år: 9 900 kr ex moms 

4good Business Network Grupp 10
- start September 2019 -

Hösten 2019

Workshop & nätverksträff - Marie & Carina
- The 4good Way of Networking

23 september, 18.00-21.00 på 7A Centralen

4good Business Talk - Frukostföreläsning
14 oktober, 08.15-09.45 på 7A Odenplan

Workshop & nätverksträff - Malcolm Larri
- Självledarskap 
18 November, 18.00-21.00

Powermingel och AW
28 november, 18.00-20.00 

Spaningsluncher
18 september, 10 oktober, 6 november, 5 december

4good Pop Up Office
20 september , 24 oktober, 22 november, 11 dececember

Våren 2020

Networking Dinner
22 januari, se separat inbjudan.

Workshop & nätverksträff - Digitalisering 
- Frida Boisen
6 februari, 18.00-21.00 (återkommer om exakt plats)

4good Business Talk - Frukostföreläsning
18 mars, 08.15-09.45 (återkommer om exakt plats)

Workshop & nätverksträff - Kreativitet och idégenerering - 
HYPER ISLAND

27 april, 18.00-21.00 (återkommer om exakt plats)

Powermingel och AW
28 maj, 18.00-20.00 (återkommer om exakt plats)

Spaningsluncher
29 januari, 18 februari, 19 mars, 21 april, 11 maj

4good POP UP Office
21 februari, 12 mars, 17 april, 26 maj

 

 

Har du frågor om 4good Business Network så hör av dig till Linda Lindell, Projektledare & Medlemsansvarig 4good, på .

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!