Meny

Välkommen till 4good Business Network 8!


 Hej! Välkommen till medlemssidan för 4good Business Network 8. Gruppen startade hösten 2018 och ska följas åt under ett år tillsammans för att bli bättre på att nätverka, skapa nya möjligheter och utvecklas i karriären och jobblivet! Här hittar du agendan med allt som händer under året! Hör av dig till om du har frågor eller funderingar! 

I ditt medlemskap ingår nätverksträffar & workshops, digital connecetion med medlemmarna, spaningsluncher, powermingel och 4good Business Talks.

Networkinghälsningar från oss på 4good

Agenda
Hösten 2018/Våren 2019

Som medlem får du mail hur du anmäler dig på alla träffar. Du hittar också anmälningslänkar på den slutna Facebookgruppen 4good Business Network 8! Här hittar du gruppen!

Hösten 2018

Nätverksträff - Marie & Carina - The 4good Way of Networking
20 september, 18.00-21.00 på GT30

4good Business Talk - Lunchföreläsning
med Malcolm Bravecoach Larri & Judith Wolst
16 oktober, 11.00-13.00 på GT30

Nätverksträff - Hyper Island - Kreativitet och idégenerering
8 november, 18.00-21.00 på GT30

Powermingel och AW
29 november, 17.30-20.00

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch på GT30!

Våren 2019

Nätverksträff - Frida Boisen - Digital framtidsspaning
18 februari, 18.00-21.00 på 7A Centralen

Nätverksträff - Ami Hemviken - Försäljning och kommunikation
13 mars, 18.00-21.00 på 7A Centralen

4good Business Talk - Frukostföreläsning 
8 april, 8.15-9.45 på 7A Centralen

Powermingel och AW
28 maj, 17.30-20.00, The Lobby

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch!

CONNECTA DIGITALT MED ALLA MEDLEMMAR

Använd den slutna Facebookgruppen för att få ut maximalt av ditt medlemskap i 4good Business Network. Ta initativ, byt erfarenheter, be om hjälp, bli ihopkopplad och skapa nya möjligheter! Använd gruppen för att connecta, dela med dig av tankar och spaningar, nya jobbmöjligheter eller varför inte testa en idé du har? Gruppen är till för dig så vi vill peppa dig att verkligen använda gruppen som kanal för att nå ut. Här hittar du gruppen!

Nätverksträffar!

KREATIVITET & IDÉGENERERING
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop. Du lämnar workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

DIGITAL FRAMTIDSSPANING
Sociala medier-strategen Frida Boisen tar oss in i framtidens digitalisering! Hon är digital chef på Bonnier Tidsskrifter, krönikör på Göteborgs Tidningen och för Expressen. Hon är internationell föreläsare, vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och har tidigare blivit utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige. Just nu är hon aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier.

THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Grundarna till 4good Business Network, Carina Sunding och Marie Thorslund ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Vår nätverksfilosfi bygger på fokusera mer på vad du kan bidra med än vad du själv kan få, att visa mer av dig själv, att vara en matchmaker och att bygga goda relationer på lång sikt. Hur du gör det lär du dig en workshop! 

FÖRSÄLJNING OCH KOMMUNIKATION
Kommunikationsproffset Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap. Ami blev även Årets talare Kvinna 2017! Under hennes workshop ger hon dig verktygen och tipsen för att via tydligare och mer övertygande kommunikation göra skillnad för dig och dina kollegor, kunder och resultatet. Det är inte tanken som räknas - det handlar om att GÖRA! Men hur?

DIGITALISERING & HÄLSA
Möt Judith Wolst, entreprenör och digital strateg aktuell med boken Digital Panik! Judith gästar oss på 4good Business Talks och ger oss svaren på hur digitaliseringen påverkar vår hälsa, våra jobbliv, våra relationer och delar sina tips om hur du bäst hanterar den digitala tid vi lever i.

FRAMGÅNG & LEDARSKAP
Malcolm Larri från Hammer & Hanborg är Leadership & Culture Transformation Consultant. Han reser världen runt för att hjälpa företag att nå resultat och människor att komma över hinder, få självförtroende och lära sig mer om sig själva. Nu kommer han till oss på 4good Business Talks för att ge oss nycklarna till hur vi leder oss själva – både mot framgång och till att blomstra!

4good Business Talks

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och frukost med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper!  
Föranmälan behövs!

Datum vår 2019
8 april, 8.15 - 9.45 

 

4GOOD BUSINESS TALKS
IT-strategen Lisbeth Vigermyr spanar på framtidens teknik på 4good Business Talks, 8 april.
Vad vore livet utan AI och krypto?!
En morgonpigg glimt in i framtidens teknik AI och Blockchain. Tillsammans spanar vi på hur AI och Blockchain kan hjälpa oss att lösa komplexa och kostsamma utmaningar. Du bjuds på en övergripande icke-teknisk spaning om två heta områden i teknikens underbara värld.

Lisbeth Vigermyr är en IT-strateg som är förälskad i ekosystem och spännande partnerskap. Till vardags möter Lisbeth alla typer av kunder från startups till industrikunder. Lisbeths bakgrund är rotad i den fantastiska IT branschen och hon arbetar idag på Microsoft som försäljningschef för Enterprise Cloud

4GOOD BUSINESS TALKS
50 myter om hållbarhet – hur du går från klimatångest till hållbarhetsstolthet!
Jessica Cederberg Wodmar är Sveriges främsta hållbarhetscoach och har blivit utnämnd till en av de 101 hållbarhetsmäktigaste i Sverige i flera år i rad. Hon leder Veckans Affärers Hållbarhetspodden och har skrivit sammanlagt tre böcker. Jessica tillhör Näringslivets 150 superkommunikatörer och nyligen utsåg tidningen Tara henne till en av fem powerkvinnor att inspireras av under 2019.
Jessica ger oss tips om hur vi med enkla åtgärder kan leva hållbart och avlivar effektivt myter om bland kaffe, shopping, flyg, kläder, prylar, skönhet och återvinning och sushi. Jessica vill att vi känner stolthet över de insatser vi redan gör, och hjälper oss på ett inspirerande sätt att hitta nya hållbara alternativ. Välj inte bort - välj bättre!

Spaningsluncher!

Ta med en spaning till bordet! Våra spaningsluncher är en succé som vi började med under 2017. En gång i månaden ses vi hos oss på GT30, för en lunch på restaurangen Penny & Bill.  Vi träffas i en avslappnad miljö och delar bordsvis våra spaningar på 1-2 minuter på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch till självkostnadspris! Föranmälan behövs!

Datum Våren 2019
6 februari, 6 mars, 3 april, 4 juni

Det här får du som medlem

  • Nätverksträffar med handplockade inspiratörer och coacher som utvecklar dig i din yrkesroll
  • 4good Business Talks - frukostföreläsningar a la Ted Talks med trendspaningar och nytänk 
  • Spaningsluncher en gång i månaden inom Mood District
  • Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
  • Tillgång till alla medlemmar digitalt 
  • Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
  • Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
  • Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger då du som medlem får bjuda med en gäst
  • VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor.