Meny

Välkommen till 4good Business Network 8!


 Vill du bli bättre på att nätverka, skapa nya möjligheter och utveckla dig själv i din yrkesroll? Vill du coachas några av Sveriges främsta inspiratörer och nytänkare? Gör ditt nätverk till din största tillgång tillsammans med oss!

Under hösten 2018 startar 4good Business Network 8 i Stockholm och är en av grupperna i vårt kvinnliga affärsnätverk för dig som är en nyfiken påverkare som vill utvecklas och skapa möjligheter tillsammans med andra i ett helt nytt sammanhang! Som medlem betalar du en årsavgift och affärsnätverket är både för dig som är anställd och entreprenör. 

Agenda
Hösten 2018/Våren 2019

Som medlem får du ett mail hur du anmäler dig på alla träffar. Du hittar också länkar och mer info på vår slutna Facebookgrupp 4good Business Network 8!

Hösten 2018

Nätverksträff - Marie & Carina - The 4good Way of Networking
20 september, 18.00-21.00 på GT30

4good Business Talk - Lunchföreläsning
med Malcolm Bravecoach Larri & Judith Wolst
16 oktober, 11.00-13.00 på GT30

Nätverksträff - Hyper Island - Kreativitet och idégenerering
8 november, 18.00-21.00 på GT30

Powermingel och AW
29 november, 17.30-20.00

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch på GT30!

Våren 2019

Nätverksträff - Frida Boisen - Digital framtidsspaning
18 februari, 18.00-21.00

Nätverksträff - Ami Hemviken - Försäljning och kommunikation
13 mars, 18.00-21.00

4good Business Talk - Frukostföreläsning
8 april, 8.15-9.45 på 

Powermingel och AW
28 maj, 17.30-20.00, The Lobby

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch!

CONNECTA DIGITALT MED ALLA MEDLEMMAR

Som medlem kopplas du ihop digitalt med alla medlemmar!
Ta initativ, byt erfarenheter, be om hjälp, bli ihopkopplad och skapa nya möjligheter! Sök efter gruppen 4good Business Network 8 på Facebook!

Nätverksträffar!

KREATIVITET & IDÉGENERERING
Hyper Island leder utvecklingen inom utbildning för människor och företag som vill växa och fortsätta vara konkurrenskraftiga i den alltmer digitaliserade världen. Med fokus på kreativitet och innovation håller Hyper Island i en idégenererings workshop. Du lämnar workshopen med Hyper Islands bästa verktyg och metoder för att jobba kreativt och att generera och konceptualisera idéer!

DIGITAL FRAMTIDSSPANING
Sociala medier-strategen Frida Boisen tar oss in i framtidens digitalisering! Hon är digital chef på Bonnier Tidsskrifter, krönikör på Göteborgs Tidningen och för Expressen. Hon är internationell föreläsare, vann INMA-awards för Best Use of Social Media på tidningsvärldens Oscarsgala i San Francisco och har tidigare blivit utsedd till Årets affärsnätverkare i Sverige. Just nu är hon aktuell med boken "#digitalsuccé - så lyckas du med sociala medier.

THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Grundarna till 4good Business Network, Carina Sunding och Marie Thorslund ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Vår nätverksfilosfi bygger på fokusera mer på vad du kan bidra med än vad du själv kan få, att visa mer av dig själv, att vara en matchmaker och att bygga goda relationer på lång sikt. Hur du gör det lär du dig en workshop! 

FÖRSÄLJNING OCH KOMMUNIKATION
Kommunikationsproffset Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap, nu nominerad till Årets talare 2017! Under hennes workshop ger hon dig verktygen och tipsen för att via tydligare och mer övertygande kommunikation göra skillnad för dig och dina kollegor, kunder och resultatet. Det är inte tanken som räknas - det handlar om att GÖRA! Men hur?

DIGITALISERING & HÄLSA
Möt Judith Wolst, entreprenör och digital strateg aktuell med boken Digital Panik! Judith gästar oss på 4good Business Talks och ger oss svaren på hur digitaliseringen påverkar vår hälsa, våra jobbliv, våra relationer och delar sina tips om hur du bäst hanterar den digitala tid vi lever i.

FRAMGÅNG & LEDARSKAP
Malcolm Larri från Hammer & Hanborg är Leadership & Culture Transformation Consultant. Han reser världen runt för att hjälpa företag att nå resultat och människor att komma över hinder, få självförtroende och lära sig mer om sig själva. Nu kommer han till oss på 4good Business Talks för att ge oss nycklarna till hur vi leder oss själva – både mot framgång och till att blomstra!

Spaningsluncher på GT30

Ta med en spaning till bordet! Våra spaningsluncher är en succé som vi började med under 2017. En gång i månaden ses vi hos oss på GT30, för en lunch på restaurangen Penny & Bill.  Vi träffas i en avslappnad miljö och delar bordsvis våra spaningar på 1-2 minuter på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch till självkostnadspris! Föranmälan behövs!

Datum hösten 2018
13 september, 3 oktober, 7 november, 7 december

Datum Våren 2019
6 februari, 6 mars, 3 april, 4 juni

4good Business Talks

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och lunch med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper!  
Föranmälan behövs!

Datum höst 2018
16 oktober, 11.45-13.15 på GT 30

Datum vår 2019
8 april, 8.15 - 9.45 

 

4good Breakfast Club @Blueberry

Vi älskar att skapa tillfällen för er att träffas och nätverka! Vi har därför tillsammans med Blueberry valt att skapa några extra tillfällen för detta under året! Därtill en miniföreläsning av Blueberrys grundare, entreprenören, Ulrika Holm som peppar oss kring god och näringstät mat som skapar förutsättningar för energi och framgång! Först i kvarn kommer att gälla vid dessa tillfällen och vi återkommer för anmälan!

Datum för hösten 2018 
5 oktober & 19 november
Kl 07.30-09.00 på BLUEBERRY PÅ Smålandsgatan 9

 

Det här får du som medlem

 • Nätverksträffar med handplockade inspiratörer och coacher som utvecklar dig i din yrkesroll
 • 4good Business Talks - frukostföreläsningar a la Ted Talks med trendspaningar och nytänk 
 • Inbjudan till Spaningsluncher 
 • Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
 • Tillgång till alla medlemmar digitalt 
 • Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
 • Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
 • Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger då du som medlem får bjuda med en gäst
 • VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor. 

  Deltagaravgift per år: 8 900 kr ex moms 

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt ör vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!