Meny

4good Business Network 7 - start februari 2018

Våren 2018

Nätverksträff - Carina & Marie - The 4good Way of networking
12 februari, 18.00-21.00

Nätverksträff - Ami Hemviken - Kommunikation
18 april, 18.00-21.00

4good Business Talk - Lunchföreläsning
24 april, 11.45-13.15

Powermingel och AW på Clarion Hotel Stockholm 
30 maj, 17.30-20.00

Varje månad blir du också inbjuden till Spaningslunch på GT30!

 

Hösten 2018

Nätverksträff - Peter Peppe Ekmark - Försäljning
11 september, 18.00-21.00 på GT30

4good Breakfast Club @Blueberry
5 oktober, 07.30-09.00 på Blueberry Smålandsgatan 9

4good Business Talk - Lunchföreläsning
16 oktober, 11.45-13.15 på GT30

Nätverksträff - Hyper Island - Ledarskap 
14 november, 18.00-21.00 på GT30

4good Breakfast Club @Blueberry
19 november, 07.30-09.00 på Blueberry Smålandsgatan 9

Powermingel och AW
29 november, 17.30-20.00 

Spaningsluncher på GT30 
13 september, 3 oktober, 7 november, 7 december, kl 11:45-13.00

 

THE 4GOOD WAY OF NETWORKING
Carina Sunding och Marie Thorslund är nätverksexperterna som ger dig redskapen och nycklarna för att skapa ett starkt nätverk. Att nätverka är att bygga både relationer och ditt personliga varumärke ditt fokus ska vara på vad du kan kan bidra med istället för att fokusera på vad du själv kan få. Det finns många tips och trix för att skapa ett starkt nätverk, och nu delar de med sig av alla sina hemligheter till dig!

JAKTEN PÅ KÄNSLAN - KONSTEN ATT SKAPA MENINGSFULLA UPPLEVELSER 

ARVID AXLAND - VD OCH GRUNDARE POOL. När produkter och tjänster blir alltmer lika återstår kundupplevelsen som den viktigaste framgångsfaktorn ett företag har. Arvids mission är att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Om fler företag blir mer emotionella och upplevelseorienterade i relationen med människor så blir vår värld avsevärt bättre, och företagen mer lönsamma. 

MAGIN MED INFLUENCER MARKETING! 
Influencer marketing är ett begrepp som blir allt viktigare för marknadsförare och varumärken. Influencers har idag en räckvidd som vida överskrider många traditionella medier. Dessutom skapar influencers helt nya relationer mellan konsument och varumärke. Men som marknadsförare måste man våga släppa taget när man jobbar med influencers och med det förstå att det är influencern som är det starkaste varumärket mot sin publik. Linda Palmgren, f.d. VD, United Influencers, berättar om magin med inflencer marketing!

KOMMUNIKATION, RELATIONER OCH KONSTEN ATT ÖVERTYGA
Kommunikationsproffset Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap, nu nominerad till Årets talare 2017! Under hennes workshop ger hon dig verktygen och tipsen för att via tydligare och mer övertygande kommunikation göra skillnad för dig och dina kollegor, kunder och resultatet. Det är inte tanken som räknas - det handlar om att GÖRA! Men hur?

FÖRSÄLJNING
Hur skapar man lönsam försäljning? Entreprenören Peter "Peppe" Ekmark har knäckt koden - sälj med kärlek! Han har lett Metros annonsavdelningen till försäljninsgrekord och tagit MTG-koncernen till nya höjder. Nu är han aktuell med boken "Pojken som levde sina drömmar". Med sina egna fallgropar och framgångar i backspegeln inspirerar Peter och ger konkreta tips för hur du skapar lönsamhet utifrån hans favoritmotto: allt är möjligt bara DU vill!"

 LEDARSKAP
Anna Hagensgård och Åsa Höistad från Hyper Island leder oss i en workshop om ledarskap, närmare bestämt utifrån Susan Wheelans  modell IMGT - kring att skapa effektiva team och ett modernt situationsanpassat ledarskap. 

DIGITALISERING & HÄLSA
Möt Judith Wolst, entreprenör och digital strateg aktuell med boken Digital Panik! Judith gästar oss på 4good Business Talks och ger oss svaren på hur digitaliseringen påverkar vår hälsa, våra jobbliv, våra relationer och delar sina tips om hur du bäst hanterar den digitala tid vi lever i.

FRAMGÅNG & LEDARSKAP
Malcolm Larri från Hammer & Hanborg är Leadership & Culture Transformation Consultant. Han reser världen runt för att hjälpa företag att nå resultat och människor att komma över hinder, få självförtroende och lära sig mer om sig själva. Nu kommer han till oss på 4good Business Talks för att ge oss nycklarna till hur vi leder oss själva – både mot framgång och till att blomstra!

Spaningsluncher på GT30

Ta med en spaning till bordet! Våra spaningsluncher är en succé som vi började med under 2017. En gång i månaden ses vi hos oss på GT30, för en lunch på restaurangen Penny & Bill.  Vi träffas i en avslappnad miljö och delar bordsvis våra spaningar på 1-2 minuter på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch till självkostnadspris! Föranmälan behövs!

Datum vår 2018
1 mars, 4 april, 9 maj, 7 juni
Kl 11:45-13.00

Datum höst 2018
13 september, 3 oktober, 7 november, 7 december
Kl 11:45-13.00

4good Business Talks

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och lunch med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper! 4good Business Talks är på GT30, på Grev Turegatan 30. Föranmälan behövs!


16 oktober, 11.45-13.15 på Grev Turegatan 30

 

4good Breakfast Club @Blueberry

Vi älskar att skapa tillfällen för er att träffas och nätverka! Vi har därför tillsammans med Blueberry valt att skapa några extra tillfällen för detta under året! Därtill en miniföreläsning av Blueberrys grundare, entreprenören, Ulrika Holm som peppar oss kring god och näringstät mat som skapar förutsättningar för energi och framgång! Först i kvarn kommer att gälla vid dessa tillfällen och vi återkommer för anmälan!

Datum för våren 2018 
13 mars, 19 april & 17 maj

Datum för hösten 2018
5 oktober & 19 november
Kl 07.30-09.00 på BLUEBERRY PÅ Smålandsgatan 9

 

Det här får du som medlem

  • Nätverksträffar med handplockade inspiratörer och coacher som utvecklar dig i din yrkesroll
  • 4good Business Talks - lunchföreläsningar a la Ted Talks med trendspaningar och nytänk 
  • Inbjudan till Spaningsluncher på Penny & Bill hos oss på GT30
  • Nycklar till hur du blir en framgångsrik nätverkare - The 4good Way of Networking!
  • 4good Breakfast club m föreläsning - valfritt datum enligt kalendarium
  • Tillgång till alla medlemmar digitalt 
  • Ett nytt värdefullt kontaktnät med alla medlemmar från 4good Business Network
  • Nära samarbete och utbyte av erfarenheter med medlemmarna i din nätverksgrupp
  • Power-mingel för att fira framgångsrika nätverkssäsonger då du som medlem får bjuda med en gäst
  • VIP-inbjudningar och förhandsläpp till events och resor. 

Deltagaravgift per år: 8 900 kr ex moms