Meny

BLI VÅR PARTNER!

Som partner till 4good bidrar du till att skapa möjligheter för Sveriges kvinnor.

4good är Sveriges största kvinnliga nätverk med 35 000 medlemmar och ett starkt varumärke som påverkar. Vårt mission är att stärka kvinnor i karriären och i livet som helhet, och bidra med nya tidens affärstänkande. Du och ditt företag får chansen att göra skillnad och förändra livet för tusentals kvinnor. 

Vill du vara en del av vår vision?

Skräddarsytt samarbete

Vi skräddarsyr alla våra samarbeten för att nå ut med ditt budskap på rätt sätt, i rätt kanal.

 • Kampanjkanal - Vill du skapa nära, trovärdig och långsiktig relation till målgruppen integrerar vi ditt varumärke/budskap i alla 4goods kanaler - på våra fysiska möten och på den digitala plattformen
 • Eventpartner - Vill du skapa ytterligare engagemang i målgruppen skapar vi koncept som passar ert behov, mål och som är relevant och engagerande för målgruppen.
 • Sampling - Goodiebags under kvällar / demo Har du behov av att komma ut med en produkt, lansering eller vill förlänga en befintlig kampanj så erbjuder vi exponering och aktivering på våra events och kampanjperioder i Sunshinepodden.
 • Helårspartner - Vill du att vi tar målgruppen till dig? Med våra helårspartner skapar vi partner-events.

Målgruppen

35 000 nyfikna, framåtlutad påverkare som längtar efter att utvecklas. Brinner för personlig utveckling, familjeliv och vår omvärld.

 • Kvinna, 35-55 år
 • Bor i storstad
 • Gift, två barn, äger sitt boende
 • Akademiker
 • Bra jobb, jobbar heltid
 • 20 % driver egna företag
 • Längtar efter att utvecklas och förverkliga drömmar & idéer
 • Drömmer om flexibilitet & frihet
 • Är nyfiken, social, engagerad & öppen för nya erfarenheter
 • Nätverkar digitalt och i verkliga livet - mer än någon annan

Om Carina Sunding och Marie Thorslund

Entreprenörer och inspiratörer som driver 4good och brinner för att stärka kvinnor, både i karriären och i livet som helhet. De har mött och lyft fram stories från tusentals kvinnor. Två år i rad har de blivit utnämnda till en av Årets Inspiratörer och är nu aktuella med Stora peppboken - din guide till mer power och pepp i livet!

Om Sunshinepodden

I Sunshinepodden möter Carina & Marie människor som drömt & gjort. Här får du stories från kända och okända människor som peppar och inspirerar dig att leva det liv du vill leva. Har släppt över 100 avsnitt så här långt med en fantastiskt positiv trend vad gäller nedladdningar! Har en räckvidd på ca 70 000 lyssnare i månaden och ökar stadigt

Finalist i Svenska podcastpriset 2016.

VÅRA PARTNERS

MINI Sverige

Vi har jobbat med MINI Sverige i 4 år och skapat stort engagemang i vår målgrupp för MINI vilket har resulterat i många sålda bilar, många leasade bilar och en stor grupp ambassadörer för varumärket!
Vi har gjort Sveriges längsta provkörning 60 mil upp till Ramundberget där tjejerna verkligen har fått möjlighet att lära känna bilen. Vi har skapat MINI VIP-mingel, där vi har bjudit in målgrupen till bilhallarna och 150 tjejer har sett, testat och provkört bilarna, samtidigt som vi skapar ett positivt sammanhang med mat, bubbel, goodiebags och innehåll. 
MINI har synts i alla våra kanaler och mött målgruppen på våra events vilket har gjort oss till MINIs mest lyckade sammarbete.

Birka

Vi skapade en fantastisk kryssning för vår målgrupp för att visa upp Birka som kryssningsfartyg. Vi åt skaldjursbuffé, njöt av terassen, hade VIP shopping i tax free shoppen, åt lyxfrukost och njöt på Östersjöns ända kryssningsfartyg

Telia

Vi tar målgruppen till dig. Vi bjuder in våra medlemmar till VIP mingel i MINIs bilhallar 2 ggr år. 150 tjejer som får se de nyaste modellerna, provsitta, mingla, dricka bubbel och äta god mingelmat samtidigt som vi skapar ett intressant innehåll med föreläsare, goodiebags och utlottningar. Alltid fullbokade och en fantastisk atmosfär som skapar ett positivt associationsvärde.

MOOD Stockholm
Great Earth
Birka Cruises
Ramundberget
LIFE
áhkká outdoor
ZETA
Apotek hjärtat
Freixenet