Meny

 Grattis till dina nya networking skills!

Nu vill vi verkligen ta vara på all NETWORKING POWER i 4good Business Network STARS! 

 Nätverkandet fortsätter och vi har lyssnat på er medlemmar, vad ni vill ha mer av och skapat ett fortsättningsnätverk som heter 4good Business Network STARS! För bara 200 kronor i månaden kan du fortsätta nätverka, hålla kontakten och utvecklas tillsammans. Du har tillgång till alla medlemmar och hela vårt program av spaningsluncher, co-working på 4good POP UP Office, 4good Business Talks, AW:s, powermingel och VIP inbjudningar.

Läs mer om allt som ingår längre ner och JOIN US för att fortsätta skapa
ditt bästa HÅLLBARA JOBBLIV!

Pris 200kr/månad (2400kr/år). Alla priser ex moms.

Allt det här ingår i medlemskapet!

4good Business Talks

Succén The 4good way of Ted Talk fortsätter! Inspirationsföreläsning och frukost med trendspaningar inom innovation, ledarskap och utveckling. Ett fantastiskt sätt att fylla på och möta medlemmar från alla pågående affärsnätverkgrupper!  

4GOOD BUSINESS TALKS - LINDA HAMMARSTRAND
PASSION WORKS

Hon har haft titeln Director of Passion på Choice och jobbat sida vid sida med Petter Stordalen och hon vet allt om hur du skapar en vinnande företagskultur! På Disney University fick hon lära sig hur man skapar magiska upplevelser för sina kunder och ur det kom hennes "Stafettmodell" där filosofin är att varje medarbetare har en sträcka som är lika viktig - ända fram till kunden. Det handlar om att jobba tillsammans, inte bara samtidigt. Hon är klok, hon är kul och grymt cool! Under 4good Business Talks ger hon oss tipsen på hur du rekryterar rätt personer, skapar engagemang och bygger en framgångskultur på ditt företag!

4GOOD BUSINESS TALKS - KARIN HÄGGLUND
SÅ HITTAR DU DITT IKIGAI! 

 Anledningen att gå upp på morgonen. Så kan man beskriva den japanska filosofin IKIGAI – som är ett sätt att hitta ditt WHY – din mening. Tillsammans med experten Karin Hägglund lär vi oss  hur vi kan använda filosofin för att hitta mer passion och mening i livet. Det handlar om att ställa sig fyra frågor: Vad är du bra på? Vad älskar du att göra? Vad behöver världen? Vad kan du få betalt för? Karin arbetar till vardags på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm med ett forskningsprojekt om Hållbart ledarskap som grundar sig på självreflektion, mindfulness och self-compassion. Konsten att vara hållbar i en föränderlig värld. Ett ämne som hon är ofta föreläser på.  

Spaningsluncher

 Du möter medlemmar, tar del av allas spaningar på aktuella trender och fenomen, ett tillfälle att få höja blicken samtidigt som du äter en god lunch och nätverkar med de andra medlemmarna.
(Lunch till självkostnadspris) 

 

POP UP Office

Ett co-working space á la minute, ett tillfälle att inspireras av varandra, lära sig av varandra, kanske jobba på idéer ihop, göra affärer och skapa en grym jobbdag tillsammans.

Lunchroulette

Här connectar vi närmare varandra, upptäcker hur vi kan hjälpa varandra och gör affärer. Ni kommer själva överens om dag och plats för träff. En lunchroulette kan vara frukost, fika, kaffe på stan, lunch, walk & talk, facetime-möte osv.

After Work

Vi träffas med nätverket på  after work centralt i Stockholm ett par gånger per termin. Passa på att nätverka i andra former!

 Powermingel

Var avslutar varje termin med ett riktigt härligt powermingel, där du får möjligheten att bjuda med en vän!

Networking Queens

Alla ni som gått första året i 4good Business Network har tillgång till varandra i en sluten Facebook grupp där ni kan fortsätta att använda era networkings skills - mötas, göra business, be om hjälp och råd, nätverka utan gränser och agera matchmakers åt varandra. Och kanske hitta en ny kollega eller din wingwoman!

Program 4good Business Network

VÅREN 2020

Networking Dinner
22 januari, Artilleriet

Spaningsluncher 
18 februari (restaurang Yellow), 19 mars (walk & talk),
21 april (via ZOOM), 14 maj (via ZOOM)

4good Business Talks 
med Karin Hägglund
20 april, 8:30-9:15 via ZOOM

4good Business Talks
med Linda Hammarstrand 
23 april, 8:30-9:15 via ZOOM

4good POP UP Office 
21 februari (7A Posthuset), 12 mars (Penny & Bill) 
17 april (via ZOOM)), 26 maj (via ZOOM)

After Work
30 januari (Hotel Kung Carl) 
14 april (via ZOOM)

Powermingel 
28 maj, via ZOOM

HÖSTEN 2020

Spaningsluncher
Info om datum kommer längre fram

4good Business Talk
16 oktober, 08.15-09.45, 7A Odenplan

4good Pop Up Office
Info om datum kommer längre fram

After Work
Info om datum kommer längre fram

Powermingel
november (exakt datum kommer längre fram)

 

Vår kontaktperson 4good Business Network


Hej, jag heter Linda Lindell och jag är Projektledare och Medlemsansvarig på 4good. Har du frågor kring ditt medlemskap, om programmet eller har du feedback på våra workshops och inspiratörer, hör av dig till mig på

Mig träffar du på alla våra träffar inom 4good Business Network och jag ansvarar även för kommunikationen i våra digitala kanaler. Vill du ses och diskutera vårt affärsnätverk, hittar du mig på vårt kontor på Grev Turegatan 30 eller så når du mig enkelt via mail. Jag ser fram emot din kontakt och att få vara med i ditt nätverk! 

Anmälnings-/avbokningsvillkor

Pris 200kr/månad ex moms. 
Priset gäller för medlemskap som tecknas från och med januari 2020.
Vänligen observera att anmälan är bindande. 
Medlemskapet har en bindningstid på 12 månader, därefter löpande. Vid avbokning av medlemskap gäller 3 månaders uppsägningstid, ingen återbetalning av medlemsavgift.

Tidigare inspiratörer i 4good Business Network

TINA LINDAHL - Hur kan du maxa din närvaro på världens största affärsnätverk?
LinkedIn-experten och Business Boostern Tina Lindahl hjälper dig att upptäcka kraften i världens största affärsnätverk som har 610 miljoner medlemmar i över 200 länder = massor av möjligheter för dig! På LinkedIn kan du stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter, boka möten, marknadsföra dig och din verksamhet och göra affärer! Det är dags att blir ännu bättre på att attrahera värdefulla kontakter och använda plattformen som marknadsföringskanal på ett kostnadseffektivt sätt!

SOFIA LILJA - Maxa din potential
Sofia Lilja har vigt sitt liv åt att genom coachning, föreläsningar och utbildning lära oss hur vi kan toppa vår prestation som mest – när det väl gäller. Med gedigen kunskap och bred erfarenhet hjälper hon oss att övervinna våra rädslor, surfa på vågen av vår nervositet och leva vårt liv på ett nytt sätt, med tillgång till vår fulla potential.

Nu får vi möjlighet att få ta del av hennes handlingsplan hur du ska gå tillväga för att skapa mer självkännedom. Du får konkreta tips hur du ska ta kontrollen över vart du vill utvecklas i ditt jobbliv och hur du ökar din medvetenhet om dig själv.

4GOOD LUNCH TABLE

Coachen Cecilia Duberg är aktuell med boken Elefanteffekten - om varför TILLSAMMANS är så viktigt för framtiden. Cecilia var gäst på 4good Lunch Table den 20 mars 2019 på Cavabaren!

4GOOD BREAKFAST TABLE

Omvärldsanalytikern Sofia Rasmussen var gäst på 4good Breakfast Table den 13 februari 2019 på Cavabaren fokus på ämnet - Hur ser framtidens karriär och hållbara jobbliv ut?

4GOOD BUSINESS TALKS - 8 APRIL
IT-strategen Lisbeth Vigermyr spanade på framtidens teknik på 4good Business Talks, 8 april, 2019.
Vad vore livet utan AI och krypto?!
Vi fick smaka på en glimt in i framtidens teknik AI och Blockchain. Tillsammans spanade vi på hur AI och Blockchain kan hjälpa oss att lösa komplexa och kostsamma utmaningar. Vi bjöds på en övergripande icke-teknisk spaning om två heta områden i teknikens underbara värld.

Lisbeth Vigermyr är en IT-strateg som är förälskad i ekosystem och spännande partnerskap. Till vardags möter Lisbeth alla typer av kunder från startups till industrikunder. Lisbeths bakgrund är rotad i den fantastiska IT branschen och hon arbetar idag på Microsoft som försäljningschef för Enterprise Cloud

4GOOD BUSINESS TALKS - 8 APRIL
50 myter om hållbarhet – hur du går från klimatångest till hållbarhetsstolthet!
Jessica Cederberg Wodmar är Sveriges främsta hållbarhetscoach och har blivit utnämnd till en av de 101 hållbarhetsmäktigaste i Sverige i flera år i rad. Hon leder Veckans Affärers Hållbarhetspodden och har skrivit sammanlagt tre böcker. Jessica tillhör Näringslivets 150 superkommunikatörer och nyligen utsåg tidningen Tara henne till en av fem powerkvinnor att inspireras av under 2019.
Jessica gav oss tips om hur vi med enkla åtgärder kan leva hållbart och avlivar effektivt myter om bland kaffe, shopping, flyg, kläder, prylar, skönhet och återvinning och sushi. Jessica ville förmedla att vi ska känna stolthet över de insatser vi redan gör, och hjälpte oss på ett inspirerande sätt att hitta nya hållbara alternativ.