Meny

Zetamiddag hos Mrs Murphy!

31 oktober 2016

Under hösten har vi tävlat ut en trerättsmiddag från Zeta, en såkallad #zetamiddag ! Vinnaren - Miss Murphy - kammade hem vinsten med en bild på sitt då bästa matmoment och motivieringen:

Om jag vinner #zetamidag så behöver jag inte låtsas att jag kan laga elganta 3-vånings middagar like this (köket är inte mitt starkaste rum!) Ikväll står @meltbar för middagsinspirationen men jag vill ju gärna impa på mi ladies"

Självklart ville vi att Mrs Murphy som till vardags har den underbara titeln - Fab Coach - skulle få impa på sina ladies och förra helgen anordnade hon afton a lá Zeta! Maten levererades direkt till dörren, men även om även om antipasti är lättlagat kan det vara bra att ha en ugn.. :)

Mrs Murphy om kvällen:
"Jisses vilken kväll det blev… Jag tänkte ju att typ antipasti passar min kokkonst så det blev lite panik när det visade sig att vissa saker skulle lagas i ugn… Mrs Murphy doesn’t cook you know… Så det var bara att tvinga upp gästerna på vinden och hämta ugnen… haha!"

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!