Meny

Vardagsfest, ja tack!

28 september 2016

Under vår Make Life Happen-turné härom veckan hade vi bland annat med oss den underbara tv-kocken Jessica Frej på scen som delade sin story. En sak som verkligen fastnat hos oss var hennes uppmaning om att festa mer! Och anledningen..

Under en hektisk jobbperiod pausade Jessica en stor del av sitt sociala liv för att satsa allt på karriären. En "bra grej" tänker kanske många, men grejen var just den att hon inte mådde bra av det. Istället kom hon till insikt om att det inte alls är någon garanti att vakna glad och pigg bara för att man lagt sig i tid och sovit sina åtta timmar. 

För Jessica blev knepet att återerövra festandet, även på vardagar! För även om det kanske blir liiite för få sovtimmar så vaknar man ändå med den där glada energifulla känslan som nästan bara infinner sig efter en riktigt bra kväll med vänner, god mat och fina möten!

Vi blev så inspirerade att vi nu alla håller på att planera in tjejmiddagar högervänster här på kontoret. Allt utifrån Jessicas budskap om att allt inte måste vara helt perfekt och att det faktiskt bara är trevligt att hjälpas åt och laga mat ihop :)

Behöver du också lite mer vardagfest? Just nu tävlar vi tillsammans med vår partner ZETA ut en italiensk trerättersmiddag som levereras direkt till dörren, men som i sann social anda lagas tillsammans med tjejgänget! Allt du behöver göra är dela ett matmoment på Facebook eller Instagram och motivera varför just du och ditt tjejgäng ska vinna. All tävlingsinfo hittar du här :)

Boun appetito och trevlig lill-lördag från oss på 4good!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!