Meny

Vad ger dig energi?

10 juli 2017

Kraften i tillsammans!

Semester är lyxen att få vara vid havet, vila, lata sköna dagar, salta bad, sovmornar, träning, böcker som ska läsas. Långa middagar vid grillen men framför allt att få vara tillsammans med familj och vänner! Jag älskar verkligen kraften i tillsammans. Igår kväll samlade vi hela härliga gänget för spel, bad och grillkväll. Det blev en magisk sommarkväll med allt det där som hör svenska sommaren till <3

Jag får så mycket energi av att få mötas på riktigt, när samtalen får ta tid, när alla är med i diskussionerna runt middagsbordet, i leken och i skrattet. Det är precis som med vårt affärsnätverk, kraften och energin som skapas när vi är tillsammans. De möjligheter som uppstår när vi tillsammans delar, hyllar och peppar varandra i en bjussig och öppen miljö! Att jag får vara en del av nätverket är verkligen en gåva!

I tillsammans finns kraften och jag ser framemot alla framtida möten som ger mig massor av energi och inspiration, i sommar och i framtiden.

Nu skiner solen, så nu ska jag ut och njuta av dagen med min familj. Jag hoppas att du gör det med, på det sättet som passar just dig bäst <3

Ta hand om dig i sommar!

Soliga hej,

Marie

P.S Bilderna är från gårdagens magiska kvällspromenad längs Glimminge Strand. 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!