Meny

SPRING MED DITT DREAM TEAM!

30 april 2018

VINN STARTPLATSER TILL VÅRRUSET!

Våren är här. Pollen i luften, vårkänslorna spirar och joggingskorna vill ut och springa. Och du också? Vi är laddade för vi ska springa Vårruset! Tack vare vårt nya samarbete med BMW har vi fått möjlighet att dela ut ett gäng startplatser till årets Vårrus!

Tillsammans med BMW vill vi hylla dig och ditt Dream Team och ger er chansen att vinna startplatser till årets roligaste tjejlopp! Innan loppet kickar vi igång med en peppig uppvärmning, sen väljer du själv om du vill springa, jogga eller gå 5 km. Vårruset bjuder på scenshow coh härlig musik längst spåret. Självklart får alla deltagare medalj ;)

Spring i din stad! Läs om alla platser som vårruset går på här!
Ta reda på mer om hur du tävlar här och skicka din motivering till
Ni vinner varsin startplats och Stora Peppboken!

P.s. Missa inte oss när vi är på plats på Vårruset i Stockholm den 23 och 24 maj samt i Uppsala den 11 juni med Sunshinepodden och våra hållbara Solskensbilar!
BMWi3 är framtidens bil - den går bara på el och 98% av bilen är gjort i 100% återvinningsbart material. Cool, snabb och snygg och bra för miljön. Kom och hälsa på oss där vi hänger i BMWs monter! Hoppas vi ses!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!