Meny

Spaningslunch Oktober

3 oktober 2018

Om du är medlem i 4good Business Network bjuds du regelbundet in till våra så kallade spaningsluncher. Ett koncept som bygger på att du delar med dig av en spaning, helt kravlöst. En spaning kan vara något som du under en tid lagt märke till, något som du är nyfiken på, det kan vara en trend, en stämning eller något som just du funderat mycket på under en tid. Det gäller att alla får komma till tals och att en person runt bordet håller i tiden och taktpinne så att alla hinner med att dela sin spaning.

Stort tack till alla generösa, smarta och härliga kvinnor som deltog på dagens lunch och delade med sig av sina spaningar. Vi sågs som vanligt på Penny & Bill GT30. Idag var vi väldigt många som ville inspireras av varandra och knyta nya kontakter.

Det har spanats om att skapa sitt drömjobb/liv och vad det innebär för olika människor och huruvida olika människor har möjlighet att göra valet ”drömliv” eller inte. Vi har också pratat om Hållbara fonder, om hur bra bankerna är på att lyfta fram det hållbara alternativet eller om de faktiskt inte är så bra på det och om att det kanske ändå i många fall är den egna plånboken som styr.

Vi har pratat om AI, artificiell intelligens, och att det både känns lite skrämmande och att det finns många positiva aspekter. Vi var överens om att framtiden kommer att innehålla AI och att vi behöver möta det med öppna ögon.

En mycket inspirerande och härlig lunch med spännande samtal. Vi ses igen för ny spaningslunch i november!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!