Meny

Spaningslunch November

7 november 2018

Om du är medlem i 4good Business Network bjuds du regelbundet in till våra så kallade spaningsluncher. Ett koncept som bygger på att du delar med dig av en spaning, helt kravlöst. En spaning kan vara något som du under en tid lagt märke till, något som du är nyfiken på, det kan vara en trend, en stämning eller något som just du funderat mycket på under en tid. Det gäller att alla får komma till tals och att en person runt bordet håller i tiden och taktpinne så att alla hinner med att dela sin spaning.

Återigen tack till alla fina, smarta och härliga kvinnor som deltog på dagens spaningslunch och delade med sig av sina tankar. Vi sågs som vanligt på Penny & BillGT30. Kul att vi var så många som var med idag.

Denna gång har det spanats om spännande digitala tjänster och företag som erbjuder ”nära” tjänster som t ex att någon kommer hem till dig och hämtar din tvätt och därefter levererar den färdigtvättad och klar, eller att en stylist kommer hem till dig och fixar till dig innan festen eller varför inte en ”taskrunner” som fixar dina ärenden medan du är på jobbet. Och följdfrågan blev naturligtvis då att resonera kring vad som är bra och vad som är dåligt med att få hjälp med dessa tjänster?

Vi har också pratat om framtidens kontor, där teorin var att det troligtvis mer och mer kommer att handla om att ”ute blir mer inne och inne blir mer ute”. Det vill säga att vi kommer få se mer grönt och trädgård inne på kontoren, men också att kontoren flyttar utomhus. Det låter superspännande!

Så mycket energi och inspiration tillsammans med er tjejer! Spaningslunchen är värdefull för att det också är ett tillfälle för oss att komma lite närmre varandra i nätverket då vi gör spaningarna i lite mindre grupper.

Vi ses igen för ny spaningslunch i december!

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!