Meny

Solskensresan 2017 Mallorca

8 oktober 2017

TACK alla som var med för en helt underbar resa!

Vi har haft det så himla bra!!

Tänk att bara för några dagar sedan såg vårt kontaktnät helt annorlunda ut. Nu har vi knytit 90 nya kontakter, delat leenden, historier, mål och känslor.

Vi har fått uppleva helt ljuvliga yoga-morgnar med Malin med utsikt över hela Palma och vi har workshopat om drömmar och nyfikenhet med Carina & Marie. Vi har lyssnat på Malin Berghagens underbara JUST DO IT-story. Vi har shoppat, hängt vid poolen och lyxat med strandliv och låtit kroppen jobba i två tuffa och överraskande peppiga boot camps. Vi har ätit gott, druckit gott och varit där med och för varandra.

Vi har druckit SANGRIA! Och varit HÄRLIGA!
Tjejer! Tillsammans skapar vi magi!

Vi på 4good kommer förlänga känslan nu i några dagar framöver genom att sammanfatta höjdpunkterna i några blogginlägg. Häng med!

Vi börjar med några bilder från första kvällen, då vi ställde till med ett sprakande get-together-party med välkomstbubbel från Freixenet och BBQ buffé á la Hotel Feliz och alla fick en varsin goodiebag.

LYSSNA PÅ SOLSKENSRESAN THEME SONGS PÅ SPOTIFY!

Under fredagens workshop skapades en spellista med alla våra theme songs, låtar som ger oss mer KÄNSLA och POWER!

GOODIEBAGS

Alla tjejer fick en varsin goodiebag med produkter från Great Earth, Sense of Karma, Freixenet, Tromborg, Ole Hendriksen och EVY. Allt från bra-att-ha på solresan såsom solkrämer, träningslinnen och skönhetsprodukter till D-vitamin för att fylla på depåerna även hemma i höst-Sverige.

Stort tack till våra partners, Mats & Hotel Feliz som gör detta härliga möjligt.

Och STORT LOVE-BOMBING TACK till er som var med på resan!

Soliga hälsningar från 4good-gänget!
Carina, Marie, Ulrika & Lovisa

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!