Meny

Projektkoordinator

14 december 2018

Projektkoordinator – 4good

Vi vill ha förstärkning i Sunshine teamet och söker vår klippa! Vill du vara med och skapa nya möjligheter för Sveriges kvinnor? 

I rollen som projektkoordinator på 4good ska du tillsammans med oss koordinera, genomföra och följa upp våra pågående projekt. Arbetet är omväxlande och du kommer att vara inblandad i flera projekt parallellt. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat hantering av medlemsfrågor, medlemsundersökningar, eventkoordinering, research, ta fram statistikunderlag, uppdatera hemsida, epostmarknadsföring, koordinera CRM-system samt att genomföra diverse administrativa uppgifter.

För att trivas i rollen som projektkoordinator så är du strukturerad, serviceinriktad, nyfiken och har en god samarbetsförmåga. Du gillar administrativt arbete och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du trivs dessutom med att arbeta i högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik.

Som person är du orädd när det kommer till att ta kontakt med nya människor och är kommunikativ både i skrift och muntligen. Vi tror att du är en öppen person som har lätt för att ta till dig nya idéer och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Att växla mellan olika typer av arbetsuppgifter och att arbeta i olika projekt är något du snarare tycker är motiverande än jobbigt. Du är resultatorienterad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du är ansvarsfull och är den som ser till att inget faller mellan stolarna.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning marknad, kommunikation eller event. Du är flytande i svenska och engelska. Du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och kundkontakt.

Tjänsten är baserad i Stockholm. Skicka in din ansökan, CV + personligt brev, till . Sista ansökningsdag  var 18 januari och vi tar inte in fler ansökningar till denna tjänst.

4good - Välkommen till Sveriges största kvinnliga nätverk. Vi är stolta över att påverka och förändra livet för tusentals kvinnor genom Sunshinepodden, våra events och vårt affärsnätverk 4good Business Network. Vi brinner för att skapa nya möjligheter och sammanhang genom att inspirera, utveckla och koppla ihop våra medlemmar med varandra. Vi älskar stories och att sprida The 4good Way of Networking - där ditt nätverk blir din största tillgång!  

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!