Meny

MINI Pays It Forward

8 augusti 2017

MINI och 4good har tillsammans ett initiativ som heter MINI Pays It Forward. Där vi har skapat möjligheten att premiera och hjälpa entreprenörer, kreativa, drivna, geniala kvinnor att under tre månader kunna njuta av en MINI bil.
I juni lämnade vi över bilarna till fantastiska tjejer som du kan läsa mer om här!

 

I Göteborg är det två tjejer, Julia och Therese - som tillsammans ska starta ett företag som belyser -Hur mår vi i Sverige idag och framför allt vad kan vi göra åt det.

De kommer under perioden med MINIn träffa många olika människor, runt om i Sverige för att samla in material till projektet genom en podd och en vlogg  - som ska mynna ut i ett nytt företag. Vi tycker att de är så härliga tjejer och självklara vinnare av MINIn i Göteborg.
Go girls!!

Härliga Anna Byström - en riktig powertjej som har suttit som både VD och Marknadschef på stora bolag men har hjärtat i entreprenörskap hon har utvecklat The Skin Agent som verkligen gör skillnad i mångas liv!

Hennes motto är att oavsett om det är måndag eller fredag så ska känslan när man vaknar vara WOW vad händer idag! Då är du på rätt plats i livet!

Vi vet att hon kommer att lyckas och är så glada över att kunna hjälpa till med en bil så att Anna kan ta sig ut till kunder och partners runt om i Sverige. 

 

I Malmö är det fantastiska Caisa Ankarsparre som fått ta över MINIn. 
Sångerska, entreprenör och mamma hon har många titlar och är i startgroparna av blandannat en Youtube kanal. MINIn kommer under sommaren att åka land och rike runt med Caisa och hennes döttrar för att spela in material till den.
Vi ser verkligen framemot att följa hennes kanal när den sätter igång!

 

Är du i behov av- eller kanske känner du någon som behöver en bil några månader för att uppfylla en dröm, ta sig igenom en tuff period, utveckla ett företag, utveckla sig själv eller något annat som gör att man behöver hjälp av en MINI kompis? Skicka in en motivering på mini@4good.se, Lycka till!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!