Meny

Maxa din potential med LinkedIn

26 augusti 2019

"DET FINNS INGEN QUICK-FIX PÅ LINKEDIN" det fick vi lära oss när vi träffade Tina Lindahl i Sunshinepodden, hon är Business Booster och expert på hur du kan bli mer attraktiv genom att använda LinkedIn på rätt sätt! För det finns faktiskt beprövade verktyg och en magisk formel som ger både engagemang, spridning och som attraherar spännande kontakter. Eftersom vi brinner för mer nätverkande och vet vad vi kan åstadkomma i kraften tillsammans så är Tina en given föreläsare till vårt koncept 4good Business Talk, vår variant av Ted Talks.

På 4good Business Talks får vi en crash-course hur vi ska använda världens största affärsnätverk, 610 miljoner medlemmar i över 200 länder = massor av möjligheter! LinkedIn är en plattform där du kan stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter, boka möten, marknadsföra dig eller din verksamhet och göra affärer! Hur använder du LinkedIn idag?

 

Tinas tips på hur du kan skapa fler möjligheter för dig genom LinkedIn;

1. Fundera på vad du vill uppnå på plattformen

2. Nätverka med personer som du behöver för att nå dina mål

3.Lär känna ditt nätverk genom att aktivt studera ditt flöde

4. Addera värde till nätverket genom att dela med dig av dina kunskaper

5. Var konsekvent och ihärdig med aktiviteter och innehållsskapande

6. Följ upp aktiviteter; är det rätt målgrupp som nås av ditt innehåll

7. Ta (video)möten med personer som engagerar sig i dig

8. Skapa aktiviteter offline och bjud in ditt nätverk

9. Var lika kvalitativ offline som du är online

10. Respektera att dina kontakter är människor

11. Skapa smarta samarbeten 

P.S Om du är nyfiken på hur du maxar din potential och vill få mera tips så lyssna på avsnitt #181 av Sunshinepodden. Och är du nyfiken på vårt afffärsnätverk 4good Business Network läs mer på https://www.4good.se/bn10 

 
 
"

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!