Meny

International Wing Woman Day!

13 september 2019

Kan man "ta" en dag och gör den till sin egen? Ja det tycker i alla fall vi på 4good! Därför är det idag - och alla andra dagar - den 13 september INTERNATIONAL WING WOMAN DAY!

Idag är dagen du ska HYLLA din WING WOMAN! Hon som du blir bättre tillsammans med. Hon som lyfter dig när det behövs, stöttar, pushar, peppar och lyssnar. Ni växeldrar och tillsammans blir ni bättre och vågar mer.

Det finns så mycket som vi på 4good inte hade vågat, orkat eller trott vi skulle klarat av om vi inte hade haft varandra. Så idag hyllar vi alla er som finns där för varandra. YOU ROCK, ensam är inte stark och delad glädje är dubbel glädje!

Dela din hyllning till din Wing Woman med oss på vår Instagram @4goodliving eller ring upp din Wing Woman, smsa en hälsning, ta en kaffe eller varför inte ett glas bubbel. Och så klart kan du ha flera wing women och även en wing man!

Stor kram från Carina & Marie - wing women bakom varandra och 4good - Sveriges största kvinnliga nätverk & Sunshinepodden!

#wingwoman #wingwomandagen #hylla #hållbarkarriär #the4goodwayofnetworking #internationalwingwomanday 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!