Meny

Man vinner inte av en slump!

carina sunding
10 mars 2017

Ge aldrig upp. Eller det ska fan gå... :) Som vi jobbat på att få Pia Sundhage till 4goodscenen. Vem är hon, den där annorlunda, orädda, sjungade förbundskaptenen som har ett hemligt recept på framgång och att bygga vinnande team? Hon sticker ut ur mängden, går sin egen väg och vi blir nyfikna! Henne måste vi ha! Därför har jag med jämna mellanrum och massor med gånger hört av mig till Mia Törnblom senaste året, ringt, mailat, messat - eftersom hon jobbar tillsammans med Pia i att coacha svenska damlandslaget i fotboll.

Mia Törnblom har vi på 4good jobbat mycket med under åren. Hon stod faktiskt första gången på scenen i en öppen föreläsning hos oss på 4good för 12 år sedan i samband med att hennes första bok Självkänsla Nu släpptes. I ett litet konferensrum på Scandic Continental som rymde 80 personer berättade hon sin story med rubriken Den stora Bluffen. Vi blev tagna, gripna och fascinerade av hennes äkthet och att hon var just hon. Hon var grym redan då och samtidigt som hon var tvungen att luta sig mot ett bord på scenen när hon pratade eftersom hon var så nervös att hon skakade... ;) Vi har följts åt genom åren och jobbat tillsammans många gånger och det är alltid lika härligt! Och som hon har peppat, supportat och tipsat oss genom åren - tack för det Mia <3 Hennes feeling för bra talare har idag också lett att hon driver talarbyrån Talking Minds!

Tillbaka till Pia Sundhage som får bli en symbol för peppen till DIG att aldrig ge upp, utan att hela tiden fortsätta försöka när man verkligen vill något. Plötsligt händer det :)

Jag ringde till Mia med jämna mellanrum men alltid med dålig timing. Pia är bortrest, kan inte, inte bra läge nu...... Hela tiden tänkte jag att det bara handlade om en tidsfråga, vi ska ha Pia Sundhage på vår scen (och det sa jag till kollegorna också ;) Ett frukostseminarium med Pia dök upp. Bra, jag går och säger hej och presenterar mig. Och där blev det timing. Precis när jag kommer in står Pia där själv och vi fick en pratstund. Peppad av det fortsatte jag ringa och messa Mia Törnblom lite då och då... Och ta da, finally och till slut fick vi ihop det!!!!!

Den 27 april blir det av och det ska bli så kul! Och vi kom på en ännu bättre idé - att ha denna powerduo - Pia Sundhage och Mia Törnblom på scenen tillsammans på Oscarsteatern i en fullspäckad eftermiddag om att skaffa sig rätt mindset för framgång och hur man blir ett vinnande team tillsammans. Man vinner inte av en slump, eller hur? Looking forward och hoppas du och ditt team vill komma! Här kan du läsa mer och boka biljetter

<3 Kram och go for it! What ever it is :)