Meny

Fredrik Reinfeldt - bakom kulisserna

carina sunding
3 mars 2017

Så var det dags för Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt att komma till oss på 4good för att vara med på 4good Work på Rival i Stockholm och bli intervjuad av oss i Sunshinepodden på scenen. Men hur var han egentligen? Förutom att han var en fantastisk och grym föreläsare som berättade om sin syn på världsläget just nu och om det nya livet - där vi lever till 100, jobbar till 75 och gör ny karriär vid 50?

Kanske hade vi en fördom om att han skulla vara stiff och distanserad - lite som man tänker sig att en politiker ska vara. Och så är han så otroligt kunnig, påläst och smart att vi kände oss lite rädda för honom. Ja, man kan ju få mindervärdeskomplex för mindre :) Och hur tänkte vi egenligen undrade jag dagen innan... Varför utsätter vi oss för att intervjua Fredrik Reinfeldt i Sunshinepodden på scenen inför nästan 400 i publiken? Här snackar vi inte lite utanför komfortzone, utan mer i dangerzone och djupt vatten :)

Vi är ju inga journalister..... Vi kan ju inte så mycket om politik...

Men direkt när han kom ner backstage i logen såg vi en skön glimt i ögat som vi inte sett förut. Han var varm, trevlig, ödmjuk - ja helt enkelt toppen! Och ROLIG. Mycket mer öppen och bjöd på sig själv mer än vad vi någonsin kunnat tro i podden. Och vi kände oss lite som Skavlan när vi satt där och intervjuade honom! Och det gick bra, riktigt BRA och vi känner oss grymt stolta över resultatet. Här kan du lyssna!

Får vi ta en selfie med dig Fredrik? Självklart :) Fredrik har väl aldrig fått ta så många selfies som med alla 4goodare i publiken :) Han var som en filmstjärna! Och hans nya bok Det nya livet sålde slut!

Vilken kraft det är att göra saker tillsammans - och tillsammans vågar man så mycket mer! Hade jag inte haft Marie vid min sida hade jag nog inte varken velat eller vågat intervjua en statsminister på scenen med stor publik. Vi peppar varandra och vågar mer tillsammans. Och tänk vad kul det är när man doppar ut tån i det okända och det går bra. Vilken kick!

Så här sammanfattade duktiga och colla FridaRIT dagen med Fredrik. Hon var med och liveritade känslan av vad som sas på scenen!

Nyfiken på nästa 4good Work? Kolla in här

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!