Meny

Ekonomiansvarig 4good

25 mars 2019

Ekonomiansvarig 4good

Vi vill ha förstärkning i Sunshine teamet och söker vår klippa!  (Tjänsten är tillsatt)

Rollen som Ekonomiansvarig på 4good är en central roll för verksamheten. Du förväntas att driva och utveckla funktionen på ett ansvarfullt och framåtsträvande sätt och vi ser gärna att du kommer med förslag på effektivisering och utveckling.

Som ekonomiansvarig på 4good har du eget ansvar för 4goods redovisning och ekonomi. Du sköter allt från löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, lönehantering, skattedeklarationer, projektredovisning till analys, budgetering, prognoser, lönsamhetsuppföljning och bokslut.

Vi tror att du har en ekonomiutbildning i grunden och att du har jobbat med löpande redovisning i några år. Du är noggrann, analytisk och strukturerad i din natur. Du har en hög ansvarskänsla och är pålitlig.

Då 4good AB är ett företag som befinner sig i ständig utveckling, där våra medlemmar och partners alltid står i centrum, är det viktigt att du är en företagsam, drivande och lösningsorienterad person och det är en fördel om du också gillar förändring. Verksamheten är ägarledd och genomsyras av en entreprenörsanda med stor vilja till utveckling. Att alltid ge bästa tänkbara service och hugga in där det krävs, är en självklarhet för dig eftersom du är en prestigelös person. Vi har ett nära samarbete kollegor emellan så det är viktigt att du är lyhörd för din omgivning och har lätt för att samarbeta.

Det är meriterande om du har arbetat i Fortnox tidigare. Uppdraget har flexibilitet och är en deltidstjänst på 50%, med möjlighet till anställning eller alternativt som ett konsultuppdrag.

Känns det här som du? Skicka då in din ansökan med CV + personligt brev, till info@4good.se. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten är baserad i Stockholm

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Lotta Amnebjer Nordqvist på lotta@4good.se .

4good - Välkommen till Sveriges största kvinnliga nätverk. Vi är stolta över att påverka och förändra livet för tusentals kvinnor. Vi brinner för att skapa nya möjligheter och sammanhang. Genom att inspirera, utveckla och koppla ihop våra medlemmar med varandra. Och genom att lyfta fram våra medlemmar. Vi älskar stories och att sprida The 4good Way of Networking - där ditt nätverk blir din största tillgång!  

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!