Meny

Dream & Do - Solskensresan 2018

9 oktober 2018

Tänk vad magiskt det är när vi kommer tilll en plats i solen och sätts i ett sammanhang där vi känner oss trygga. Där vi tillsammans möts med öppet sinne och massor av nyfikenhet. En känsla av tillhörighet. Glädje och power! I helgen har över 90 4goodtjejer samlats på Hotel Feliz i Palma på Mallorca på vår årliga Solskensresa. En långehelg med extra allt - yoga i soluppgången med Malin Berghagen med utsikt över Palmabukten, BOOTCAMP-träning tillsammans, get together med bubbel, Italiensk middag på La Perla med Emilio och Åsa Ingrosso! Och med vår Dreamers & Doers-workshop då vi vill ge våra deltagare utrymme och möjlighet att tänka lite störrre, kanske fånga den där längtan eller drömmen dom bär på. Få en stund att reflektera, skriva och drömma. 

Happy Morning Yoga med Malin Berghagen 

 

"You get in life what you have the courage to ask for" säger Oprah och det är precis vad det handlar om. Att börja uttala vad du drömmer om och längtar efter. Att glänta lite på dörren, första steget är oftast att berätta för sin omgivning vad man vill ha mer av i livet, vad du drömmer om och vad du behöver hjälp med!

Och vi ser det hända gång på gång! Att våga gå utanför sin invanda komfortzon, att skapa utrymme för det du älskar att göra! För många är Solskensresan en början på något nytt!

 

Bootcamp med Marie 

Kläder från Indiska!

Cava såklart :-) bubblor från Freixenet

Get together party på Hotel Feliz

STORT TACK till alla fantastiska tjejer som var med på resan! Tack till Malin Berghagen för dina magiska Happy Morning yogapass. Gränser har pushats, drömmar har väckts till liv och nya vänner har mötts. 

Vi är tacksamma och glada ända in i hjärteroten <3 

Tack till våra partners som satte guldkant på vår helg! Tack till Freixenet Indiska  och Synsam 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!