Meny

Do what you love!

7 november 2018

DO WHAT YOU LOVE!

Många är vi som drömmer om att starta eget, kanske har du rentav kommit på något som fattas i ditt liv och bestämt dig för att skapa det själv? Det är precis vad Maria Eklund gjorde när hon flyttade med man och barn till Palma de Mallorca och startade det fina kontorshotellet Workation Palma där senaste avsnittet av Sunshinepodden spelades in! Lyssna gärna till hela Marias entreprenörsresa och får massor med tips och råd hur du kan starta din karriär som entreprenör! Lyssna gärna på avsnittet här 

Maria listar 10 supertips till dig som drömmer om att starta eget!

1. Gör det du brinner för – Do what you love!

2. Dream big! Sätt höga mål och tro på att du klarar det.

3. Se till att du har din partner med dig och att du får stöd.

4. Försök att inte lyssna på negativa nejsägare - du kommer garanterat stöta på dem.  

5. Inse att du inte kan vara den perfekta duktiga mamman – och varför ska du vara det? Dina barn kommer inte att tacka dig för att du varit hemma och bakat bullar till dem när de var små. De kommer att hylla dig för att du vågade satsa på din passion. Du blir en bättre mamma om du jobbar mycket med något du älskar än om du jobbar lite med något du inte trivs med. Så enkelt är det.

6. Var nyfiken! Man blir aldrig fullärd och det händer alltid nya saker! 

7. Skaffa en mentor eller ett nätverk med proffs som redan gjort det du vill göra med framgång och bli inspirerad! 

8. Tillåt dig själv att stänga av ibland. En dags avkoppling, eller bara en timme i badkaret kan vara guld värt!  

9. Fake it 'til you make it! Män skryter och säger att de kan mer än de kan. Här har vi tjejer mycket att lära! 

10. Sist men absolut inte minst - Ha koll på dig själv och hur du mår! Ät bra, gärna clean food med mycket näring, och sov!

Är du nyfiken på hur du kan ta vara på alla möjligheter i livet lite bättre, bygga ett stark nätverk och peppa och bli peppad av varandra? Gå med i vårt affärsnätverk 4good Business Network som tar in nya medlemmar i Stockholm och Göteborg nu - läs mer här!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!