Meny

Att vara i F L O W !

Carina
29 augusti 2017

Här du haft en sån där dag som bara är ren F L O W? När allt bara klaffar och stämmer utan ansträngning? Igår var en sån dag. Den började med kaffespillning på föreläsaren och författaren Christina Stielli som fick åka och föreläsa i Marstrand med kaffefläckar på byxorna.

Uppståndelsen på flyget leder till att vi möter Marwin, Head of culture på ICA, som fått jobbet via en connection genom oss. Han hoppar fram och sätter sig bredvid oss och flygresan går på ett kick! (Och vi hoppas vi kom ett steg närmare att få sälja boken på ICA.) Vi tar en taxi för att åka till Clarion Post där vi ska ha ett möte senare.

I entrén springer vi på ett bekant ansikte, affärsnätverksmedlemmen Amanda Elmander som driver Skönhetsfabriken i Göteborg. Vi får en rundvisning i hennes underbara värld, så fint och vi blir bjudna på lunch och spånar gemensamma koncept så att alla våra medlemmar ska få uppleva detta magiska ställe. Amanda berättar om en cool filantrop som hon hjälper, Ragnhild Jacobsson, som driver välgörenhetsorganisationen TPW Foundation och som jobbar för att rädda havet. Hon verkar cool tycker vi och blir nyfikna. Fem minuter senare kliver hon helt oplanerat in genom dörren hos Amanda och vi får mötas! Kanske kan vi samarbeta?

Vi hinner ner till Akademibokhandeln en snabbis för att spana in om Stora Peppboken finns där. Ohlala!!! Det gör den!!! Vi tjuvskyltar om lite snyggt, köper ett ex och går tillbaka till Clarion Post för att ha det möte vi egentligen kom dit för.

Med Passion Manager Maria pratar vi inte bara samarbete utan också om när hon var varietéartist i sitt tidigare liv och blev itusågad. Ja, du hör.. Ett helt underbart möte. Kvällen avslutas med ett supertrevligt networkingmingel med nästan 100 4goodtjejer och medlemmar från vårt affärsnätverk 4good Business Network. Networkingpower, möjligheter och vi får själva så grymt mycket PEPP tillbaka och gratulationer till Stora Peppboken att vi inte riktigt vet var vi ska ta vägen. En vanlig dag på jobbet? Inte riktigt, men en EXTRA bra dag på jobbet, så tacksamma för alla fina möten, både planerade och oplanerade.... FLOW!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!