Meny

4good Mountain Camp Ramundberget 2018

17 september 2018

Att våga utmana sig själv, testa något nytt för första gången, att göra något man inte tror man klarar av.... Och sen, den KÄNSLAN när man fixar det. TILLSAMMANS! Det är vad 4good Mountain Camp handlar om! Mellan den 6-9 september var vi 70 powertjejer i Ramundberget för en äventyrlig helg, ända från Malmö i söder till Boden i norr! Vi fick fylla på med fjälluft, yoga med Malin Schulz och inspireras av Renata Chlumskas mod och fantastiska inställning!

För många började resan i Stockholm hos Bavaria. Där bjöd först BMW på en smarrig frukost sedan åkte alla tjejer i en lång karavan till Ramundberget. Vi fick provköra en av BMWs senaste modeller, den nya BMW X2 hela vägen upp till "vägs ende". Säkert Sveriges längsta provkörning och troligtvis även den roligaste:-)

Finns det något bättre än att få tid att prata när man åker bil tillsammans!  

 

Redan under fredag förmiddag fick vi utmana oss själva genom att ta liften upp med våra mountain bikes för att ta flowtrailen nerför berget! En nybyggd light variant av downhill! Det var pirrigt för många till en början men andra åket var magiskt, flowigt och vackert! Så roligt att prova nya saker och utmana sig själv. Extra härligt var att se hur alla i gruppen peppade och hejade på varandra! THAT´S GIRLPOWER!! 

Under kvällen höll Renata Chlumska en inspirations-föreläsning. Perfekt som uppladdning inför lördagens vandring och bestigning av Mittåkläppen. Spelar ingen roll hur många gånger vi har hört hennes föreläsning, vi blir lika berörda och inspirerade varje gång! Hon har en förmåga att översätta de utmaningarna hon stått inför i sina äventyrsprojekt och koppla ihop dom till de utmaningar och uppförsbackar vi alla har i vardagen! Att kunna hantera eventuella förändringar, möten med det oväntade och att ha magnetiska mål för att förverkliga sina idéer. Under föreläsningen njöt vi av bubbligt Italian rosé från Freixnet!

Trots regn och blåst så var det inga ledsna miner när vi började vår vandring mot Mittåkläppen!  Renatas insats kvällen innan speladade säkert en stor roll :-) En bonus såklart var att vår partner Áhkká försåg oss med grymma outdoor kläder från deras vandringskollektion som även Renata är med och designar! 

Många stories delades på vägen upp mot toppen och när vi hade kommit halvägs och innan den "stora" toppbestigningen blev vi guidade i en magisk fjällmeditation ledd av Malin. Innan det bar iväg mot toppen fick vi njuta av en fantastsik lunch som tillagades i muurikka. 

Vi var många som kom ändå upp och även fast utsikten inte var den bästa var det bara glada miner :-) 1212 m ö h och mycket nöjda! Lika härligt och vackert som det var att vandra upp var det att vandra ner och tillbaka till Fjällgården. Nu väntade belöningen i form av bastubad, After Mountain och en ljuvlig tre rätters middag! 

Tack alla grymma tjejer och inspiratörer, Renata, Malin och Louise för en magisk helg! Nu är vi redo att möta hösten och alla dess utmaningar!  Och 1000 tack till våra fantasiska partners som verkligen satte guldkant på vår helg! STORT TACK - ÁHKKA OUTDOOR, BMW, FREIXNET, HUSK & SYNSAM! Hoppas vi ses i höst!

Kram Carina & Marie 

P.S Vill du ha lika snabba sportglasögon som vi hade backen? Som 4goodare har du 30 % rabatt på alla sportglasögon :-) Du anger koden sunshinesynsam, kolla in glasögonen här 

 

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!