Meny

4good Business Network - Start September 2019

2 april 2019

IDAG öppnar antagningen till nästa nätverksgrupp i Stockholm!

Tillsammans ska vi utvecklas, fylla på med kunskap, connecta, skapa business, nya möjligheter och lyfta varandra uppåt och framåt! Den nya gruppen startar i höst och är både för dig som är anställd och entreprenör.

Är du en nyfiken påverkare som vill dela med dig och utvecklas tillsammans med andra under ett år av workshops, spaningsluncher och digitalt nätverkande i 4good Business Network? 

Då ska du göra in intresseanmälan och skapa MAGI tillsammans med oss i höst! Läs mer om programmet här.

Vi har sett våra affärsnätverksmedlemmar göra just detta. De har utvecklats, förverkligat sina drömmar, connectat, karriärväxlat, satt nya mål och skapat business tillsammans med andra medlemmar. För i rätt sammanhang och med tydligare mål kommer du dit du vill! Ja, vi kan stolt säga att 4good Business Network har blivit ett enda stort Dream Team!

Vill du också vara en del av vårt Dream Team? Till hösten tar vi in nya medlemmar i 4good Business Network i Stockholm. Tillsammans med dig vill vi fortsätta skapa Sveriges mest nytänkande affärsnätverk – med både hjärta och själ.

Hoppas vi ses i höst!

Networkinghälsningar
Carina, Marie & Lotta

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!