Meny
The 4good Story

Från fyra tjejer runt ett köksbord till Sveriges största kvinnliga nätverk.

En typisk höstdag för många år sedan möts fyra tjejer runt ett köksbord. Fyra tjejer som längtar efter ett friare och mer flexibelt arbetsliv och som vill göra något meningsfullt. För något bra. Tack vare en kontakt får vi låna en lokal och sätter upp våra första föreläsning. En föreläsning som vi själva vill höra. Och många med oss visar det sig! Behovet vi själva har - att känna igen oss, fylla på och mötas - har många med oss och 4good blir verklighet. Ända sedan starten har vi jobbat för att göra skillnad för våra medlemmar och för att lyfta fram människor som drömt och gjort.  

Idag är vi stolta över att påverka och förändra livet för tusentals kvinnor. För våra 32.000 medlemmar skapar vi nya möjligheter och sammanhang! Vi brinner för att se drömmar förverkligas och för att våra medlemmar ska vara i sin fulla potential. Genom att inspirera, utveckla och koppla ihop våra medlemmar med varandra. Och genom att lyfta fram våra medlemmar. Vi älskar stories och att sprida The 4good Way of Networking - där ditt nätverk blir din största tillgång!  

Vill du få inspiration och energi, utvecklas, skapa förändring eller ta nästa steg i livet? Då finns vi här för dig.

Varje vecka kommer ett nytt avsnitt av Sunshinepodden, vi driver affärsnätverket 4good Business Network med över 1000 medlemmar och vi möts på inspirationsevents, resor, frukostar och mingel. 

Vill du bli inbjuden till det vi gör? Signa upp dig längre ner!

Vill du vara med i vårt affärsnätverk? Läs mer här

Hoppas vi ses!
Carina & Marie på 4good

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!