Meny

VINN EN DRÖMMIDDAG TILL DITT DREAM TEAM!

3 april 2018

VINN EN DREAM TEAM MIDDAG!
Den 16 maj i Stockholm!

Vi vet att tillsammans blir vi bättre, starkare och gladare. Därför vill vi och ZETA hylla DITT Dream Team och bjuda in er på en middag med Carina och Marie på 4good runt familjebordet på Fernandos restaurang Deli Di Luca i Stockholm den 16 maj!

Ta chansen och vinn en ljuvlig italiensk middag tillsammans med Carina, Marie och ditt fantastiska Dream Team där ni alla får en kväll laddad med pepp och inspiration. Vi bollar idéer och tankar, delar med oss av tips, råd och erfarenheter och inte minst: massor av positiv energi!

Deli Di Luca är restaurangen som erbjuder genuin italiensk mat tillagad enligt traditioner och med de bästa råvarorna. Här avnjuter vi tillsammans en ljuvlig måltid i en skön atmosfär och missa inte restaurangens välfyllda delidisk med ett brett utbud av italienska ostar, charkuterier och andra delikatesser!

Maila en motivation varför du och ditt Dream Team ska träffas tillsammans med oss till dreamteam@4good.se Vi behöver ditt bidrag senast den 22 april.

Ditt Dream Team kan bestå av 4-6 personer. I juryn sitter Eva Junevad från Zeta och Carina Sunding från 4good. Beslutet kan inte överklagas och vinnaren bekostar själv ev resa och boende i Stockholm.

Kika in på Zetas hemsida och inspireras av hundratals läckra italienska recept och besök Deli Di Luca för att läsa mer om restaurangens menyer och delibutik!

Ett Dream Team vi gärna inspireras av!

Visst är dom underbara, gänget i Sex and the City :) Så här härligt ska du och ditt gäng få ha det på Deli De Luca när du samlar ditt eget Dream Team. Stort tack till Zeta  - att vi på 4good få ge ett tjejgäng möjligheten att stötta och peppa varandra till att förverkliga era drömmar hos er på Deli de Luca. Det blir en underbar kväll!

Ta reda på mer om hur du bygger ditt Dream Team i Stora Peppboken! 

Nästa artikel

Drömmer du om att bli författare?

2 mars 2018