Meny

#9. VVS-teknikern som drömde och blev träningsproffs - Leila Söderholm

11 november 2015

Hon är ventilationsteknikern som hittade sin nya passion i livet: träning. Energiknippet Leila Söderholm träningsinspirerar i Vardagspuls på TV4 och i tidningen Må Bra. Men just när nya karriären tog fart fick hon beskedet. Tarmcancer. 50% chans att överleva. Trots mängder komplikationer fanns Leilas gnista där hela tiden. I 4goodpodden berättar hon om sin livsfilosofi, peppar med snabbaste och effektivaste träningstipsen och berättar vad hon drömmer om just nu!

Trebarnsmamman Leila Söderholm är energiknippet som kan göra dig vältränad med en disktrasa :) För henne finns inga hinder - bara möjligheter. Leila har tävlat i såväl streetracing som kanot. När hon drabbades av tarmcancer i december 2010 försvann inte gnistan – snarare blev hon än mer övertygad om att hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om på rätt sätt.
Idag inspirerar Leila bland annat i sin Facebook-grupp SMYGTRÄNA där alla medlemmar delar med sig av sina smygtips från vardagen. Såklart hakar Marie & Carina på och kör några övningar innan det är dags att kramas hejdå!

Lyssna på avsnittet här!

Nästa artikel

#8. Författaren i Afrika - Marika King

3 november 2015